Uniserver levert de nieuwe ‘cloudmotor’ van Soluno BC

Clouddistributeur Uniserver neemt de datacenterinfrastructuur over van Soluno BC.

Lees het artikel

Samen zorgen we voor jouw succes

Lees meer over ons

Kiezen voor Uniserver betekent ruim 20 jaar expertise in IT tot je beschikking. Van infrastructure-, workspace- en multicloud-diensten tot Sales & Marketing ondersteuning. Word je partner van Uniserver, dan staat een multidisciplinair klantsuccesteam voor je klaar, dat geen enkele uitdaging uit de weg gaat. De inspanning die jij levert, krijg je door ons partnerprogramma dubbel en dwars van ons terug. Samen gaan we voor jouw succes!

certificeringen

statussen

Samenwerken met Uniserver

Selfservice

Extra opslag, meer reken- capaciteit? Een nieuwe support case loggen? Regel het eenvoudig met MijnUniserver.

Customer Success Teams

Om gezamenlijke groei mogelijk te maken stellen wij een multidisciplinair team beschikbaar.

Commerciële ondersteuning

Wij hebben de tijd, kennis en middelen om gezamenlijk commerciële activiteiten tot een succes te maken.

Kies Uniserver

Als Nederlandse cloud distributeur biedt Uniserver moderne IT-organisaties de vrijheid en zekerheid om te focussen op hun eigen kracht: waarde creëren voor klanten en eindgebruikers. Onze oplossingen, kennis en ervaring aangevuld met jouw expertise, stelt ons in staat je digitale dienstverlening samen naar een hoger plan te tillen.

Bekijk onze oplossingen

‘We kunnen nu de meest duurzame IT service van de wereld leveren’

Patrick Keulen, Engie Services Nederland

Engie Services Nederland - Referentiecase

‘Flexibiliteit en duidelijke afspraken zijn enorm belangrijk!’

Wilbert van Beek, Ictivity

Ictivity - referentiecase

‘Met Uniserver zijn wij klaar voor de toekomst’

Hans Hendrikx, ITSN

ITSN - referentiecase

Ik wil...

 • Een technische vraag stellen

  Ben je nog geen klant van Uniserver? Dan kun je contact opnemen via deze link of ons bellen op 072 572 5646 

  Al klant van Uniserver? Ga dan naar ons selfservice portal Mijn Uniserver om eenvoudig een case te loggen. Onze support afdeling staat 24/7 voor je klaar.

 • Succesvol (multi)cloud resellen

  Als partner van Uniserver word je in staat gesteld om multicloud succesvol aan te bieden aan je (potentiële)klanten. Met ons partnerprogramma bieden wij een ready to go service om je binnen 10 dagen in staat te stellen om de cloud diensten te verkopen. Zo kun je gebruik maken van de public clouds van Azure en Amazon en die combineren met de Uniserver cloud of on-premise omgevingen. Dit alles met één heldere factuur. Samen brengen we de klantbehoefte in kaart en komen we tot de optimale cloudmix, zodat optimale efficiëntie, schaalbaarheid en betrouwbaarheid gegarandeerd is. 

 • Een vrijblijvend kennismakingsgesprek

  In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leren wij elkaar graag beter kennen. Wat zijn je uitdagingen? Waar heeft je organisatie behoefte aan? 

  Doe de check, of bel ons op 072 572 5646 

 • Grip krijgen op de inzet en het gebruik van cloud resources

  Veel organisaties werken nog met een eigen datacenter. Maar business owners regelen steeds vaker zelf SaaS en back-up oplossingen. Overstap naar de cloud helpt bij het vergroten van schaalbaarheid, flexibilisering van de kosten (payper-use) en reductie van de complexiteit. 

  Uniserver faciliteert en adviseerd een kostenefficiënte gebruik van je cloud resources. Dit doen we met behulp van ons selfservice portal Mijn Uniserver waarin je in één overzicht kunt zien wat je verbruikt. En door de mogelijkheid te bieden om gemakkelijk op en af te schalen zonder dat daar grote investeringen voor nodig zijn. 

 • Een demo van MijnUniserver

  Benieuwd naar hoe MijnUniserver werkt? 

  Onder het motto ‘Zien = Geloven’ stellen wij je in staat vrijblijvend een account aan te maken zodat je zelf kunt ervaren hoe gemakkelijk het MijnUniserver portal werkt. Vraag hier je persoonlijke MijnUniserver Account aan en ervaar de gemakken.

Bekijk alle meest gestelde vragen