Slide backgroundanti-DDoS

Uw online infrastructuur loopt risico door DDoS aanvallen

Nederlandse bedrijven en overheidsinstellingen krijgen in toenemende mate te maken met distributed denial-of-service (DDoS) aanvallen van hackers. In zo’n geval kunnen websites en bijbehorende IT infrastructuren door excessief IP verkeer voor korte of langere tijd volledig worden platgelegd.

Bekende doelwitten in 2013 waren bijvoorbeeld reizigersinformatie website 9292, DigiD, Politie.nl, RTV Oost, iPhoneclub.nl en verschillende banken. De site van DigiD lag zelfs vijf dagen plat. En in januari 2014 waren in totaal 450 Shoptrader webwinkels vanwege een DDoS aanval dagenlang slecht bereikbaar. Het is slechts een greep. Uit cijfers blijkt ook dat de kracht van dergelijke DDoS aanvallen toeneemt.

Uniserver anti-DDoS Service

Valt er iets tegen te doen? Jazeker, een DDoS aanval kan met de anti-DDoS oplossing van Uniserver vroegtijdig worden afgeslagen. Onze anti-DDoS Service zorgt ervoor dat uw webinfrastructuur zelfs tegen de meest krachtige DDoS aanvallen wordt beschermd en de continuïteit van uw online aanwezigheid is gegarandeerd.

De Uniserver anti-DDoS Service is beschikbaar voor Uniserver klanten met publieke IP adressen. De innovatieve beveiligingsservice is geïntegreerd met het uitgebreide en redundant uitgevoerde IP netwerk van Uniserver, een netwerk dat verscheidene datacenters in Amsterdam en Maastricht via 10 Gigabit Ethernet met elkaar verbindt en aangesloten is op NL-ix en AMS-IX. De oplossing maakt onder andere gebruik van border routers in het Uniserver netwerk om DDoS aanvallen te detecteren.

Innovatieve scrubbing technologie

De monitoring en het beheer van de anti-DDoS oplossing wordt 24x7x365 door Uniserver verzorgd. In geval van een DDoS aanval, wordt het excessieve IP verkeer naar uw site omgeleid via een zogenoemd ‘scrubbing center’ buiten het Uniserver IP netwerk. Vervolgens wordt het IP verkeer middels innovatieve scrubbing technologie gefilterd, zodat enkel het legitieme verkeer wordt doorgelaten en uw website voor gebruikers gewoon bereikbaar blijft.

De Uniserver anti-DDoS Service is een geschikte oplossing voor klanten die gebruikmaken van onze cloud oplossingen en/of dedicated servers. Uw servers en applicaties behoeven geen aanpassingen om gebruik te maken van de anti-DDoS Service.

Vraag een offerte aan voor uw gebruikersspecifieke situatie

De voordelen op een rij:

  • Geen oncontroleerbare downtime van uw webinfrastructuur door DDoS aanvallen;
  • En DUS een verzekering tegen inkomensverlies of andere schadeposten;
  • Bescherming tegen de meest grootschalige DDoS aanvallen;
  • De betrouwbaarheid en kunde van een specialist met 8.000 klanten in Nederland.

De Uniserver anti-DDoS Service is er voor iedereen die:

  • Gebruikmaken van cloud of dedicated servers met publieke IP adressen via het Uniserver IP netwerk;
  • Een kans hebben om doelwit te worden van DDoS aanvallen;
  • Bedrijfskritische systemen bij Uniserver hebben ondergebracht waarvoor downtime onacceptabel is.

Dienst tekeningen

Uniserver werkt onder andere samen met: