Slide backgroundCases en Referenties

Klantcases

Hans Hendrikx

Infrastructure-as-a-Service (IaaS) maakt bedrijven flexibeler en slagvaardiger
Voor alle bedrijven – maar voor IT-bedrijven in het bijzonder – is het van groot belang om een duidelijke visie voor de toekomst te hebben, want de technologische ontwikkelingen volgen elkaar in een razend tempo op. Dat hieruit prachtige nieuwe partnerships kunnen ontstaan, bewijzen ITSN en Uniserver. Twee bedrijven die een gezamenlijke visie omzetten in een nieuwe dienst.
Voor bedrijven is het essentieel om een goede toekomstvisie en een hoge mate van adoptiekracht te hebben. Voor nu, voor volgend jaar, voor over vijf jaar en daarna: ook voor dienstverlenende bedrijven in de IT-sector is het zaak om goed de trends te blijven volgen, hierop een heldere visie te ontwikkelen én deze indien nodig op tijd aan te passen aan de veranderende markt. Doet een bedrijf dit niet, dan kan dit verstrekkende gevolgen hebben.

Hans HendrikxDirecteur IT Services NederlandLees de volledige referentiecase van IT Services Nederland en Uniserver
Monic van der Heyden

Uniserver en Ictivity brengen Havenbedrijf Amsterdam naar de cloud
Met 385 medewerkers ontwikkelt, exploiteert en beheert Havenbedrijf Amsterdam NV de Amsterdamse haven en haventerreinen, met als doel het stimuleren van de economische bedrijvigheid en werkgelegenheid. Het bedrijf zorgt voor een snelle, veilige en milieuverantwoorde afwikkeling van het scheepvaartverkeer. De Amsterdamse havenregio bestaat uit de havens van Amsterdam, Beverwijk, Zaandam en Velsen/IJmuiden en is de vierde haven van West-Europa. Uniserver en partner De Ictivity Groep hebben voor het Havenbedrijf Amsterdam nu de eerste cloudmigratie uitgevoerd.

Monic van der HeydenIT-manager van Havenbedrijf AmsterdamLees de volledige referentiecase van de Ictivity Groep, Havenbedrijf Amsterdam en Uniserver
Menno Malta

Om van grote investeringen in een nieuw computerplatform af te zijn, is Sauflon overgestapt naar cloud computing. IT-dienstverlener Phylax ICT heeft de overgang geadviseerd en geïmplementeerd. De omgeving draait in het datacenter van Uniserver waardoor de perfomance voor onder meer Exact-software gewaarborgd bleek. Phylax én eindklant Sauflon zijn uiterst tevreden.

Menno Maltadirecteur Phylax ICTLees de volledige referentiecase van Phylax ICT en Uniserver
Patrick Keulen

We hebben de juiste keuze gemaakt met Uniserver en HP voor onze Cloud gebaseerde ITaaS, zeker als je kijkt naar stabiliteit, schaalbaarheid en prestaties. In lijn met onze bedrijfsvisie, kunnen we nu de meest duurzame IT service van de wereld leveren”

Patrick KeulenProgram Manager Commodity Services, ENGIE servicesLees de volledige HP - Engie - Uniserver case
Wilbert van Beek

De cloud infrastructuur bestaat uit het netwerk, het datacenter, de infrastructuur, de virtualisatielaag en de provisioning tooling: alles tot aan het Operating System. Uniserver zorgt ervoor dat eventuele ruis tussen de lagen binnen de keten weggenomen wordt door alle lagen zelf te beheren. Want de klant wil uiteindelijk alleen maar dat zijn IT zaken altijd online zijn en dat toegang tot data snel werkt.

Wilbert van BeekCommercieel DirecteurLees de volledige referentiecase van Telecity, Uniserver en Ictivity
Arnold Streefland

“Wij willen onze relaties volledig ontzorgen op het gebied van ICT, dat betekent dat we naast het beheer steeds vaker de verantwoording over het hardware platform naar ons toe trekken. Met Uniserver hebben we de juiste partner gevonden voor de invulling van een hosted omgeving.”

Arnold StreeflandSales Manager – Issys ICTLees hier de volledige referentiecase van Issys en Uniserver
Marvin Korthout

‘Dankzij Uniserver kunnen wij onze klanten geavanceerde cloud-oplossingen bieden, met een goede performance en een hoge beschikbaarheid.’

Marvin KorthoutBusiness Unit Manager - Ilionx:Lees hier de volledige referentiecase van Ilionx en Uniserver
Joost Appers

Partnership Synetic en Uniserver zorgt voor tevreden klanten

Joost Appers, Commercieel Directeur bij Synetic: ‘Dat onze klanten rechtstreeks bij een gespecialiseerde partij als Uniserver hosten, is ook in ons belang. Het zorgt er mede voor dat onze applicaties altijd draaien en optimaal performen. Het beste van twee werelden, state-of-the-art maatwerkoplossingen en optimale hosting, komt zo echt samen.’

Joost Appers Commercieel Directeur - SyneticLees hier de volledige referentiecase van Synetic en Uniserver
Marien van Bezooijen

‘We hebben ons ontwikkeld van een productenleverancier naar een regisseur die klanten proactief adviseert over de optimale inrichting van hun IT-landschap.’

Marien van BezooijenDirecteur - Solipsis Managed ServicesLees hier de volledige referentiecase van VL IT Specialisten en Fransen Gerrits

Word Partner!

1 + 7 = ?

Klantreferenties

Stef Fischer

IT dient te werken, altijd en overal! Samen met Uniserver hebben wij een sterke propositie in het ontzorgen van IT en kunnen wij een infrastructuur aanbieden die aan deze continuïteitsvraag voldoet!

Stef FischerGroupe Open
Rene Schreuders

Bij ICT gaat het uiteindelijk maar om één ding: Beschikbaarheid! Cloud specialist Losning ICT biedt klanten beschikbaarheids garanties. Uniserver vult ons hierbij perfect aan!

Rene SchreudersDirecteur - Losning ICT
Joost Appers

Als Full Service Internet bureau wil Synetic kwalitatief hoogwaardige hosting aanbieden die aansluit bij de eisen en wensen van onze klanten. Met Uniserver als hosting partner komen we altijd tot passende en schaalbare oplossingen.

Joost AppersEigenaar - Synetic
Kay Reijnen

“Uniserver heeft zonder meer bijgedragen aan onze groei, door onze bedrijfszekerheid te waarborgen. De trouw van onze klanten is daardoor erg groot”

Kay ReijnenDirecteur/ Oprichter - Motto VOIP
Wouter van Loon

“Onze klanten verwachten de best mogelijke IT-omgeving tegen competitieve voorwaarden. Wij denken dat onze klanten een goede keuze maken door voor de UniServer IaaS oplossing te kiezen. De samenwerking met Uniserver heeft geleid tot mooie oplossingen waarover onze klanten heel tevreden zijn.”

Wouter van LoonDirecteur - Services Kembit
Bart Kroone

“We hebben een aantal jaar geleden gekozen voor een Cloud oplossing bij Uniserver. Door de schaalbaarheid en goede ondersteuning en service van Uniserver zijn wij in staat om aan onze klanten een kwaliteits hosting product te leveren. Dit is noodzakelijk bij de groei van ons eigen bedrijf en onze applicaties. Ook bij het doorgroeien naar meerdere servers levert Uniserver een goed klankbord en de juiste expertise om alles binnen goede banen te leiden.”

Bart KrooneDirecteur - Webvalue
Hans Hendrikx

“De markt vraagt om hosting c.q. cloud diensten. We wilden van meet af aan een bewezen en schaalbare dienst op basis van een hoge kwaliteitsstandaard aanbieden. Dus we hebben er voor gekozen niet zelf een platform neer te zetten, maar te zoeken naar een stevige partner met een bewezen platform. Onze toegevoegde waarde ligt vanaf het OS en het ontzorgen van de klant voor de gehele IT infrastructuur dienst en daar willen we ons blijvend op focussen.”

Hans HendrikxCommercieel Directeur - ITSN
Remco Onderwater

“UNO biedt haar klanten graag de flexibiliteit van hosted kantooromgeving, ofwel Workspace Flex, zonder het wiel opnieuw uit te vinden. Onze aandacht kan alleen dichtbij de klant blijven zolang wij optimaal gebruik maken van gespecialiseerde partners zoals Uniserver. De uitgekiende infrastructuur, specifieke kennis en schaalbaarheid van Uniserver geven ons de mogelijkheid om zekerheid op maat voor onze klanten te bieden tegen scherpe prijzen.”

Remco OnderwaterAlgemeen Directeur - UNO
Michel Bender

“Uniserver realiseert met Planconsult de mogelijkheid om alle functionaliteit voor Nederlandse gemeenten voor Werk, Inkomen en Zorg in de Cloud aan te bieden!”

Michel BenderAlgemeen Directeur - Planconsult
Michiel Chevalier

“Nmbrs® maakt gebruik van het technologische platform van Uniserver: UniStructure™. Dit betekent dat we niet alleen kunnen beschikken over servercapacitiet met de hoogste beschikbaarheidgarantie, maar ook vrijwel realtime onze capaciteit kunnen aanpassen aan onze behoefte. Voor Nmbrs® als online hr- en salarissoftware leverancier is preformance, beschikbaarheid en betrouwbaarheid van levensbelang, het is goed te weten dat wij voor onze hosting altijd kunnen rekenen op de specialisten van Uniserver!”

Michiel ChevalierDirecteur - Nmbrs BV
Arno van Hout

“Dedicon wil voor haar internet diensten een gegarandeerde beschikbaarheid en flexibele bandbreedte. Uniserver kan dat bieden!”

Arno van HoutIT Manager - Dedicon

Testimonials

Hieronder een kleine greep Cases en Referenties van projecten waarbij we de afgelopen periode succesvol omgevingen hebben laten landen op onze infrastructuur. Het geeft een beeld over de veelzijdigheid van type eindgebruikers die gefaciliteerd worden.

  • Middelgrote specialist in het leveren van mengvoer voor vee-industrie – EUR 100M omzet per jaar. IT stuurt het gehele productieproces aan, alsmede het logistieke proces dat daaruit volgt. Het behalen van bedrijfsdoelstellingen staat in directe verbinding met een goed werkende IT omgeving. Uniserver levert IaaS, StaaS, backup en colocatiefaciliteiten. Ook speelden we en vooraanstaande rol in de migratie.
  • Specialist op het gebied van online HR- en salarisapplicaties. Meer dan 1400 bedrijven en 320 accountantskantoren werken dagelijks met deze applicaties t.b.v. personeels- en salarisadministratie. Uniserver heeft de transitie begeleid en levert, beheert en onderhoudt een complex serverplatform waarbij stabiliteit, snelheid en beschikbaarheid van essentieel belang zijn. Uniserver levert IaaS, Managed Hosting en licenties.
  • Eén van de grootste nutsbedrijven ter wereld, 80.000 FTE – EUR 112 MLD omzet per jaar. Voor dergelijke organisaties is real-time business intelligence onmisbaar. Uniserver levert het fundament van deze bedrijfsbrede informatie en verzorgt het beheer en onderhoud. Uniserver levert IaaS, StaaS, back-up, licenties en Managed hosting.
  • Centralisatie van IT omgeving van groot internationale facilitair dienstverlener – EUR 1.100M omzet per jaar. Het doel was/is om de IT omgeving voor zo’n 80 business units te centraliseren om kosten te besparen, continuïteit te verhogen en transparantie aan te brengen. Uniserver levert IaaS, StaaS, back-up, replicatie-/uitwijkvoorzieningen en colocatiefaciliteiten.
  • Outsourcing en centralisatie van een zorginstelling met 9500 medewerkers. Het doel was om twee datacenters uit te faseren en het beheer van de infrastructuur uit te besteden. Het motto: ‘kennis in huis houden, maar ‘handjes’ buiten de deur’. Dit leidde tot enorme kostenbesparingen. Voor IT medewerkers van de klant werd een programma ontwikkeld om ze elders aan een functie te helpen.
  • Internationale fabrikant en dienstverlener in telecommunicatie –EUR 6,3 MLD omzet per jaar. Uniserver verzorgt het serverplatform waarmee de dekking van zendmasten is geïnventariseerd en in kaart gebracht. Hierin heeft Uniserver het platform ontworpen en beheert en onderhoudt het nu. Uniserver levert IaaS, Managed Hosting en licenties.
  • Sourcingproject van kantoor- en delen van de productieomgeving van een organisatie in de bouwwereld. Deze klant streefde financiële transparantie na, alsmede verhoging van de continuïteit en verbeterde schaalbaarheid. De resultaten in de bouwwereld staan onder druk. Door over te gaan van een CAPEX naar een OPEX model, kan deze organisatie flink kosten besparen en inzicht creëren. Uniserver levert IaaS, StaaS, back-up en colocatiefaciliteiten.
  • Grote restaurantformule met 200 vestigingen, 5.000 FTE, en jaarlijks 35M gasten   – EUR 200M omzet per jaar. Uniserver levert de fundering voor de online activiteiten voor dit bedrijf. Hierin is schaalbaarheid het meest essentiële onderdeel aangezien de laatste maanden van het jaar de belasting verdrievoudigd. Uniserver levert IaaS, licenties en Managed Hosting.
  • Sourcing van infrastructuur van middelgrote IT dienstverlener. Deze organisatie besloot om meer focus om de core business te gaan creëren, wat leidde tot uitbesteding van de infrastructuur. Alle kosten, problemen, verantwoordelijkheden en de daarmee gepaarde onzekerheden op infrastructureel vlak vielen weg, door gebruik te maken van IaaS, StaaS en backup. Nog niet afgeschreven hardware wordt middels housing gekoppeld aan de cloud en kan zo in alle rust uitgefaseerd worden.
  • Centralisatie van IT omgeving semi-overheidsinstelling. Deze organisatie heeft een zo’n 600 vestigingen in Nederland, waarbij de IT omgeving gecentraliseerd diende te worden. Belangrijkste doelen: verhoging continuïteit, creëren van transparantie, kostenbesparing en flexibele schaalbaarheid. Uniserver levert IaaS en StaaS. StaaS wordt ingezet voor fileopslag, archivering en back-up.