Cloud Connect Back-up

Veeam Cloud Connect. Snelle, veilige back-up naar de cloud

De snelste, makkelijkste en meest efficiënte manier om on-premise backups naar de cloud te brengen

De 3-2-1 Regel

Volgens de 3-2-1-regel moet u drie kopieën van uw gegevens bewaren op twee mediatypen, waarvan één kopie op een andere locatie.

Het kan lastig zijn om back-ups offsite op te slaan door de beperkte bandbreedte, enorme hoeveelheden gegevens en een gebrek aan resources die nodig zijn om een echte offsite opslagplaats voor back-ups in te richten en te onderhouden.

Met Cloud Connect Back-up kunt u voldoen aan de 3-2-1-regel zonder geld en resources te hoeven investeren in een secundaire locatie of extra bandbreedte. Maak met deze oplossing gebruik van de cloudback-upservices van Uniserver, de ingebouwde encryptie van Veeam en nog veel meer.

Cloud Connect Back-up

Veeam® biedt krachtige en betrouwbare functies en toepassingen waarmee u het risico op onherstelbaar gegevensverlies beperkt.

De voordelen van Veeam Cloud Connect:

Gehoste offsite back-ups
bewaar uw back-ups offsite in een gehoste cloudopslag via een beveiligde SSL-verbinding. U hebt geen Veeam-licentie nodig

Volledige zichtbaarheid en controle
bekijk en herstel gegevens uit gehoste opslagplaatsen vanuit de back-upconsole, houd het gebruik van de cloudopslag bij en ontvang herinneringen voor de verlenging van uw gehoste opslag

Een moderne back-uparchitectuur
maak gebruik van de moderne back-uptechnologie van Veeam, met onder meer back-upkopieertaken, progressieve back-ups, GFS-retentiebeleid (grandfather-father-son) en meer, allemaal geïntegreerd in één product

End-to-end versleuteling
u hebt de zekerheid dat alle gegevens bij de bron (voordat ze uw netwerk verlaten), tijdens het verplaatsen en de opslag worden versleuteld, zonder dat dit ten koste gaat van de gegevensreductiecapaciteit van ingebouwde compressie en WAN-versnelling.

Try before you buy!

Probeer 30 dagen lang Cloud Connect Back-up.

Cloud Connect proberen? Vraag een gratis proefperiode aan van 30 dagen. Na de 30 dagen blijven gebruiken? Dan hoeft er niets te gebeuren! Als het niet bevalt, zegt u in de eerste maand gewoon op en kost het helemaal niets!

7 + 1 = ?

* verplichte velden

Om van Veeam Cloud Connect gebruik te maken, dient u Veeam & Replication v8. of hoger geïnstalleerd te hebben.

Hoe werkt het?

• We gaan er vanuit dat uw bedrijf in bezit is van eigen on-premise Veeam licenties. Gebruikt u Veeam nog niet? Neem dan direct contact op met onze sales afdeling via [sales@uniserver.nl] om een offerte op te vragen.
• De Try and Buy is beperkt tot één Try and Buy per bedrijf, met een maximum aan licentiekosten van € 50 Euro en 1 TB aan storage.
• De Try and Buy is 30 dagen geldig en alleen beschikbaar voor Nederlandse bedrijven.
• Na deze maand wordt de Try and Buy omgezet in een overeenkomst.
• Sommige applicaties of diensten kunnen niet compatibel zijn. Voor vragen kunt u contact opnemen met onze sales afdeling.
• Herstelpunten en tijden zijn afhankelijk van de grootte van de dataset, type VM en internet verbinding.
• Deze dienst valt onder de algemene voorwaarden van Uniserver.
• Ik begrijp en accepteer deze voorwaarden met het aanmelden.

cloudconnect

Als Cloud Platinum Partner Provider van Veeam is Uniserver een van de eerste aanbieders van Veeam Cloud Connect in Nederland.

Uniserver is sinds 2000 koploper in cloudhosting in Nederland en gelooft dat samenwerking leidt tot de beste resultaten op centraal opgestelde IT. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige cloudcapaciteit met hoge beschikbaarheid. Onze klanten profiteren van cloud- en businessoplossingen op basis van efficiency, kwaliteit en innovatie. Wij willen het leven van onze IT-partners en klanten makkelijker maken door complexiteit uit IT-infrastructuur te versimpelen.