Slide background
Online demonstratie

In deze demonstratie bieden wij u via een live webinar uitleg over onze dienstverlening aan. Vooraf bepalen we gezamenlijk de verwachtingen en deliverables, uiteraard is het mogelijk dat meerdere mensen binnen uw organisatie deelnemen. De webinar zal gegeven worden door een van onze (technische) adviseurs. Het tijdstip bepalen we in overleg, duur: 30-45 minuten.

Offline demonstratie

In deze demonstratie bieden wij u op uw locatie of op ons hoofdkantoor in Alkmaar een demonstratie van de mogelijkheden van onze dienstverlening. Vooraf bepalen we gezamenlijk de verwachtingen en deliverables, uiteraard stimuleren wij dat meerdere mensen van uw organisatie deelnemen. Het tijdstip bepalen we in overleg, duur 60-90 minuten. De sessie zal gegeven worden door een van onze (technische) adviseurs.

Vraag uw demo direct aan!

Naar de Cloud gaan kan overal. Bij Uniserver krijgt u de infrastructuur die bij u past, zonder onaangename verrassingen. Vul uw gegevens in voor een vrijblijvende demonstratie. Wij hechten veel waarde aan privacy en gaan zorgvuldig met uw gegevens om.
U bevindt zich momenteel op een beveiligde omgeving.

Uniserver werkt onder andere samen met: