Relax.
We zijn er voor jou.

Wil je de kansen in de markt grijpen, dan moet je scherp zijn. Wij helpen onze partners om scherp te blijven door eenvoud in onze oplossingen te borgen en kennis over multi en hybride cloudomgevingen te delen. En met een gezonde dosis ontspanning voor tussen de bedrijven door.  Lees hier hoe wij onze partners ontzorgen. Ben je nog geen partner? #noworries. Je bent van harte welkom!

Ontzorgen of ontzorgd worden?

Als IT-specialist, MSP, Reseller en System Integrator ben je veelal bezig met het ontzorgen van je klanten. Of dat nu op het gebied van kennis en advies over ICT-technologie is, of het optimaliseren van de (digitale) dienstverlening van je klanten. Jij bent hun eerste aanspreekpunt. Maar wie is jouw sparringspartner, als het om het ontzorgen van je klanten gaat? En, wie ontzorgt jou eigenlijk?

Wij zijn er voor jou. Wij helpen je niet alleen om jouw klanten te ontzorgen maar ook jezelf. We geven je de oplossingen, tips, tricks en growth hacks, die jou het leven iets makkelijker maken. Of je reeds partner van ons bent of niet; we delen onze kennis graag met je. 

 

Kijk. Lees. Luister. Chill.

Ons contentteam gaat elke maand voor jou op zoek naar de beste #noworries artikelen. Bekijk de selectie die we voor je hebben gemaakt via Trending

Heb je een tip voor onze redactie? Sympathiek! Neem rechtstreeks contact op met onze marketingafdeling:  


 Marketing @ Uniserver  

Zo ontzorgen we onze partners

Kiezen voor Uniserver betekent ruim 20 jaar expertise in IT tot je beschikking. Van infrastructure-, workspace- en multicloud-diensten tot Sales & Marketing ondersteuning. Word je partner van Uniserver, dan staat een multidisciplinair klantsuccesteam voor je klaar, dat geen enkele uitdaging uit de weg gaat. De inspanning die jij levert, krijg je door ons partnerprogramma dubbel en dwars van ons terug. Samen gaan we voor jouw succes!

072 - 572 56 46