Hulp nodig bij de inrichting van je cloud infrastructuur?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Direct een afspraak maken

072 - 572 56 46

Jack Bruijn

Key Account Manager

Disaster recovery as a service

Kan jouw bedrijf het zich permitteren om offline te zijn? Calamiteiten komen voor, maar je kunt je er wel op voorbereiden.

Disaster recovery as a service is

Veilig

Na een calamiteit zijn je servers weer binnen no-time in de lucht.

Flexibel

Bepaal zelf welke systemen verzekerd zijn van uptime.

Voordelig

Een uitwijkvoorziening zonder investeringskosten.

Zorg voor de continuïteit van je bedrijf

In elk bedrijfsgebouw hangen plattegronden met vluchtroutes. Net als verlichte pijlen naar de uitgangen. Het personeel doet jaarlijks brandoefeningen. Er is een bedrijfshulpverlener. Sommige collega’s hebben hun EHBO-diploma. Ook aan preventie wordt veel gedaan. Maar wat nou als een calamiteit de servers treft en ervoor zorgen dat er niet meer gewerkt kan worden? Is jouw bedrijf voorbereid op de uitval van de IT-infrastructuur met alle data? Het gaat wel meteen om alle primaire processen.

Met Disaster Recovery as a Service speel je op safe

Disaster Recovery as a Service(DRaaS) is een uitwijkdienst waarmee je zelf bepaald welke systemen in geval van een calamiteit weer binnen afgesproken tijd online gaan. Door een kopie van je serveromgeving in de cloud onder te brengen wordt de impact tot een minimum beperkt en is je bedrijf binnen geringe tijd weer online zonder dat er bedrijfsgegevens verloren gaan. DRaaS is volledig schaalbaar zonder dat er grote investeringen benodigd zijn.

Continuïteit voor elke omgeving

Het Uniserver platform maakt gebruik van de toonaangevende software van Veeam en Zerto en biedt als DRaaS specialist verschillende mogelijkheden van uitwijk voor verschillende omgevingen. Van cloud naar cloud en van on-premise naar cloud.

veeamplatinum.png                                                zerto.png

Disaster Recovery Plan

De noodzaak van het maken van een Disaster Recovery Plan wordt vaak niet gezien. Wat zijn de risico’s en hoe kan je je toch voorbereiden op een volledige recovery met minimale middelen. Wij helpen onze partners en klanten met het in kaart brengen van de risico's en kwetsbaarheden. De dienst wordt geleverd met een eenvoudig te gebruiken control panel. Bovendien maakt regelmatig testen en evalueren onderdeel uit van de service: minimaal 1 x per jaar toetsen we het ‘vluchtplan’ door het daadwerkelijk in gang te zetten.

 

Meer informatie over Disaster Recovery as a Service? Download direct de whitepaper!

Download

Download de whitepaper

‘Met Uniserver zijn wij klaar voor de toekomst’

Hans Hendrikx, ITSN

Meest gestelde vragen over Disaster recovery as a service

Bekijk alle meest gestelde vragen

Hulp nodig bij de inrichting van je cloud infrastructuur?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Direct een afspraak maken

072 - 572 56 46

Jack Bruijn

Key Account Manager