Hulp nodig bij de inrichting van uw cloud infrastructuur?

Interesse in multicloud? Neem contact met ons op om dit verder door te spreken.

Direct een afspraak maken

072 - 572 56 46

Michel Jeucken

Account Manager

Cloud partnerships voor softwareontwikkelaars:

wij ontzorgen, jij hebt focus op je core business.

Is het tijd om jouw businessmodel te veranderen om te kunnen voldoen aan de vraag vanuit jouw klanten?

 

Jouw uitdaging

Jouw branche is enorm in beweging. Veel organisaties innoveren en gaan van traditionele software verkoop naar SaaS. De concurrentie neemt toe en jouw klant verwacht steeds snellere releases van hun software. Ondertussen moet jouw organisatie flexibel en wendbaar blijven om innovaties snel op de markt te brengen. Bestaat hierin een ideale weg? En wat betekent dat voor jouw organisatie? Is dat een hybride situatie of geheel in de (public) cloud? Hoe implementeer je nieuwe businessmodellen die ervoor zorgen dat je toekomstbestendig bent?

 

Uniserver begrijpt dat jouw organisatie het misschien een stap te ver vindt om in één keer naar de public cloud te gaan en dat je eerst een hybride cloud platform overweegt. Of dat je juist al veel verder bent in de cloud journey, maar wil accelereren: dan gaan we samen zoeken naar schaalgrootte en de juiste markten. Ons kundige ISV-team begeleidt jouw organisatie volledig, in welke fase van de cloud journey dan ook.

 

ISV markt visual.jpg

Partnership is cruciaal

Het maken van de juiste keuze vraagt om een afweging tussen kosten, kwaliteit, performance en stabiliteit. Een goede Cloud Distributeur bewijst dat het anders kan. Een goede Cloud Distributeur snapt namelijk dat je niet wilt leunen op één omgeving en wil sámen met jou werken aan jouw successen. Uniserver is daarin jouw partner.

Wij geloven in korte lijnen, laagdrempeligheid en elkaar versterken in de businesses. Wij gaan een intensief partnership met jou aan, waarin we samenwerken, ontzorgen en jij altijd de mogelijkheid hebt om naar de volgende fase van de cloud journey te gaan. We begeleiden je in elke fase, zodat jij je kunt blijven focussen op jouw core business. Met een uptime garantie van maar liefst 99,98%.

Hoe Uniserver bijdraagt aan jouw succes als ISV

- Volledige ontzorging: jij kunt je focussen op de  ontwikkeling van software en je eigen klanten. Ons dedicated ISV-team zorgt, monitort, automatiseert én onderhoudt het platform.

- Flexibiliteit en schaalbaarheid: schaalt eenvoudig mee met jouw core business.

- Ontsluiting en integratie naar diverse public cloud platforms (zoals Azure en AWS).

-Commit en pay as you go: een afrekenmodel dat afgestemd is op jouw organisatie.

- Nooit meer zorgen over security.

- Bij jouw business passende certificeringen.

- A-status leveranciers als HPE en VMware en nieuwe diensten als VDC.

Meer weten?
Neem dan contact op met ons dedicated ISV-team. Michel en Thijs lichten graag toe hoe wij softwareontwikkelaars ontzorgen in de transitie naar de cloud.

Hulp nodig bij de inrichting van uw cloud infrastructuur?

Interesse in multicloud? Neem contact met ons op om dit verder door te spreken.

Direct een afspraak maken

072 - 572 56 46

Michel Jeucken

Account Manager