2 The Max!

Vanaf 1 maart tot en met 30 december maken jij en je team kans op hele vette prijzen met Uniserver’s incentive programma. Ga tot het uiterste en win een voetbalreis voor 10 collega's!

GOAL!

De scheidsrechter heeft gefloten, de wedstrijd is afgelopen. Er is geen mogelijkheid meer om te scoren. Dat betekent: WE HEBBEN EEN WINNAAR!

Het was een zeer spannende wedstrijd waarbij de teams aan elkaar gewaagd waren. Maar er kan er maar één de winnaar zijn… Welk team verdient die compleet verzorgde voetbalreis naar keuze met 10 collega’s?

 

*trommelgeroffel**trommelgeroffel**trommelgeroffel**trommelgeroffel*

ICTIVITY!

Ictivity is aan kop gebleven en wint het incentive programma 2019! Van harte gefeliciteerd namens Uniserver. Wij nemen contact met jullie op om de prijs te overhandigen. 

 

De uitslag

Alle teams waren stuk voor stuk aan het vlammen. Een uitslag om trots op te zijn:

1.    Ictivity

2.    PQR

3.    Avantage

4.    Cubics

5.    LOKO

6.    TCA

7.    NoRisk IT

8.    ITSN

9.    DNA Services

10. SPOT ICT

 

Hierbij sluiten wij het incentive-programma af en blikken terug naar een bewegelijke wedstrijd met verassende resultaten. Bedankt voor jullie inzet en deelname. Op naar een succesvol 2020!

 

Team Uniserver

Warmlopen!

Vanaf 1 maart tot en met 30 december maken jij en je team kans op hele vette prijzen met Uniserver’s incentiveprogramma. Scoren jij en je team de meeste punten?  Dan maken jullie kans op de ultieme eindprijs: win een compleet verzorgde voetbalreis met 10 collega's voor een wedstrijd naar keuze.

reistickets.jpg

 

vakantieboulevard1180.jpgZo maak je kans

Voor Uniserver partners is deelname automatisch, daar hoef je dus niets voor te doen! Je ontvangt elke maand een e-mail van ons met tips en tricks. Let goed op deze mails, want daar kun je ook punten mee scoren! Voltooi de opdrachten, bedien de eindklant en sprint naar de top van de ranking. Periodiek werken we de ranking bij op deze incentive pagina. De incentive bestaat uit twee perioden: maart t/m juli en augustus t/m december.

Klein team, dus kleine kans? Mooi niet! We hebben het puntensysteem zo ingericht dat iedere partner, groot of klein, evenveel kans maakt. Waar wacht je nog op? GO!

 

Tussenstand oktober
TussenStand1Oktober.jpg

Tussenstand mei

Tussenstand-2themax-MEI.jpg

Tussenstand april

2-The-Max-APril.jpg

 

Tussenstand maart

Aprilmax2-2.jpg

Eindprijs: Win samen met 10 collega's een voetbalreis naar keuze. 

Wordt het Camp Nou, Anfield of misschien wel de Allianz arena? Wie de 2 The Max incentive wint, kiest! Inclusief wedstrijd, eventuele vlucht en verblijf. De prijs wordt verzorgd door Equipovoetbalreizen. Voor welke wedstrijd gaan jullie? Bekijk voor meer informatie de spelregels en voorwaarden.

Tijdens de 2 THE MAX! incentive kun je als partner van Uniserver op verschillende manieren punten verdienen:

 Infrastructure as a service opportunities*

 Uniworkspace deals (ook VDI/DaaS)

 De incentive opdrachten

*Er zijn speciale voorwaarden van toepassing

 

 

IaaS opportunities:
Voor elke IaaS opportunity worden punten toegekend. Een opportunity deel je met je accountmanager. IaaS opportunities worden beoordeeld op validiteit alvorens deze in het puntenoverzicht verwerkt worden.

Uniworkspace deals:

Uniworkspace deals worden automatisch verwerkt. Iedere Uniworkspace gerelateerde deal, zoals dekstop as a service, telt ook mee.

Opdrachten:
Tijdens de incentive kun je ook punten verdienen met verschillende opdrachten. Deze opdrachten staan op de incentive pagina en ontvang je via mail.

Voorwaarden:

-Standaard Uniserver voorwaarden zijn van toepassing

-Uniserver heeft het recht om het aanbod eenzijdig aan te passen

-IaaS opportunities, deals en opdrachten worden beoordeeld op validiteit

-Punten worden berekend met behulp van het rekensysteem

-Er zullen geen omzet getallen of concurrentie gevoelige informatie worden gedeeld tussen de partners

-De eindprijs wordt verzorgt door Equipo Voetbalreizen. Het winnende team kiest een wedstrijd naar keuze. Er geldt een maximaal bedrag van 400 euro per persoon.

Heb je een vraag naar aanleiding van dit artikel?

Neem contact met ons op.

Direct een afspraak maken

072 - 572 56 46