Partner worden.

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en ons partnerprogramma Scale Up. Zo komen we samen tot de beste uitrusting voor jouw organisatie.

Direct een afspraak maken

+31 (0)72 572 56 46

Michiel Pronk

Key Account Manager

Scale Up Partnerprogramma

Samen de weg omhoog met het Scale Up Partnerprogramma.

Wat is Scale Up?

Het partnerprogramma Scale Up biedt IT-dienstverleners (System Integrators, Value Added Resellers & SaaS-leveranciers) een ready-to-go service om hun klanten naar de cloud te brengen. Meer dan 70 cloudspecialisten staan voor je klaar en zorgen dat jouw organisatie binnen 10 dagen volledig is voorbereid om cloudcomputing te verkopen én succesvol te leveren. Met het doel om samen te groeien en een kwalitatief hoogstaande oplossing te bieden. Interesse in wat Scale up voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op.

Waarom partneren

Als koploper in Cloud hosting gaan we uit van de kracht van ons partnernetwerk. Met onze partners die op hun deelgebied specialist zijn in het vertalen van complexe IT vragen naar eenvoudige oplossingen. Door ons indirecte model richten we ons 100% op jou als partner.

Focus op eigen kracht

Je kunt rekenen op de meest betrouwbare en veilige Cloud infrastructuur op Nederlandse bodem met ISO27001 en NEN7510 certificeringen. Focus op jouw specialisme en maak gebruik van onze tijd, kennis en resources zodat gezamenlijke groei op technisch en commercieel vlak mogelijk is.

Uw IT-infrastructuur kan flexibel meebewegen met dynamische en veranderende businessbehoeften.

Wij denken mee over uw Cloud propositie zodat we samen de eindklant optimaal bedienen.

Geen hoofdbreken over het up-to- date houden van uw infrastructuur. Wij beschikken over de hoogste vendor statussen.

De specialistische kennis in huis om tot de beste uitrusting voor jouw organisatie te komen en gezamenlijke groei mogelijk te maken.

Meer informatie over het Scale up partner programma? Ontdek hoe we samen de weg omhoog bewandelen.

Download leaflet

Download leaflet

Vul je gegevens in om de leaflet te downloaden.

Uit je Bol met Uniserver!

Als partner van Uniserver bent u zeer waardevol voor ons en onze business. Daarom zijn we per 1 juli gestart met een incentive voor u en uw salesteam. Deze incentive is zó eenvoudig, dat u nu al mee kan doen!

Lees meer

Winstgevend vanaf de eerste klantĀ 

We vertellen je graag meer over hoe wij onze partners in staat stellen om te groeien.

Meer informatie

Ik wil...

 • Een demo van MijnUniserver

  Benieuwd naar hoe MijnUniserver werkt? 

  Onder het motto ‘Zien = Geloven’ stellen wij je in staat vrijblijvend een account aan te maken zodat je zelf kunt ervaren hoe gemakkelijk het MijnUniserver portal werkt. Vraag hier je persoonlijke MijnUniserver Account aan en ervaar de gemakken.

 • Succesvol (multi)cloud resellen

  Als partner van Uniserver word je in staat gesteld om multicloud succesvol aan te bieden aan je (potentiële)klanten. Met ons partnerprogramma bieden wij een ready to go service om je binnen 10 dagen in staat te stellen om de cloud diensten te verkopen. Zo kun je gebruik maken van de public clouds van Azure en Amazon en die combineren met de Uniserver cloud of on-premise omgevingen. Dit alles met één heldere factuur. Samen brengen we de klantbehoefte in kaart en komen we tot de optimale cloudmix, zodat optimale efficiëntie, schaalbaarheid en betrouwbaarheid gegarandeerd is. 

 • Een vrijblijvend kennismakingsgesprek

  In een vrijblijvend kennismakingsgesprek leren wij elkaar graag beter kennen. Wat zijn je uitdagingen? Waar heeft je organisatie behoefte aan? 

  Doe de check, of bel ons op 072 572 5646 

Bekijk alle meest gestelde vragen

Partner worden.

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en ons partnerprogramma Scale Up. Zo komen we samen tot de beste uitrusting voor jouw organisatie.

Direct een afspraak maken

+31 (0)72 572 56 46

Michiel Pronk

Key Account Manager

Onze partners