Nieuws

In elke nieuwsbrief stellen wij een medewerker voor van Uniserver. In vijf vragen proberen we een beeld te schetsen. Dit keer Chango Eersel. Hij is Operationeel Directeur, de man die de touwtjes in handen heeft.

Welke functie bekleed je bij Uniserver?
Ik ben net aangetreden bij Uniserver; per 1 september dit jaar ben ik operationeel directeur. Ik werk al meer dan twintig jaar in de IT-sector. Ooit begonnen als systeembeheerder en allengs gegroeid in managementfuncties. Mijn vorige baan was manager IT-operations bij internet service provider Euronet.

Wat doe je in jouw vrije tijd?
Mijn gezin staat voorop. Vrouw en twee zoons, van wie er nog één thuis woont. Verder vind ik het heerlijk om te sporten. Ik doe veel aan Braziliaans Jiu-Jitsu, een vechtsport die als variant op judo geldt. Dat doe ik al tien jaar. Ik geef daar zelf ook les in en ik doe mee aan wedstrijden.

Wat vind je het leukste aan jouw werk?
De veelzijdigheid vind ik het aantrekkelijkst aan deze functie. En vooral dat ik te maken heb met mensen én met technologie. Die combinatie maakt het werk boeiend. Het is prettig om met klanten om te gaan, evenals met onze eigen medewerkers. De afgelopen jaren heb ik veel trainingen gevolgd op het gebied van technologie en op het vlak van bedrijfskunde. Ik vind het nu leuk om mensen te coachen, zodat zij het beste uit henzelf kunnen halen.

Wat zou je willen verbeteren in jouw werk?
Ik ben een heel optimistisch persoon. Maar soms gaat er wel wat mis. Waar gehakt wordt, vallen spaanders. En dan moet je het gesprek aangaan, met klanten, met medewerkers. Mensen denken wel eens dat dit een minder leuke kant van mijn werk is. Maar ik vind het juist een uitdaging om samen tot een bevredigende oplossing te komen. En als je vaker het gesprek aangaat krijg je meer begrip voor elkaars standpunten!

Welke ambities heb je als het om jouw werk gaat?
Uniserver is een heel leuk bedrijf met een sterke focus op IaaS. Ik wil bijdragen aan onze groei naar operational excellence. Wij willen een stabiele omgeving bieden aan onze klanten en de customer intimacy verstevigen. Daar wil ik aan verder werken. Tegelijkertijd wil ik een boeiende werkplek bieden aan mensen die hier willen komen werken. Want wij hebben altijd medewerkers nodig die passen binnen ons team.

Uniserver werkt onder andere samen met: