Nieuws

5 Vragen aan Marvin Hughes

Het is Marvin’s passie de zorg te verbeteren

In elke nieuwsbrief stellen wij een medewerker voor van Uniserver. In vijf vragen proberen we een beeld te schetsen van onze collega. Dit keer Marvin Hughes, Programma Manager Healthcare.

Welke functie bekleed je bij Uniserver?

Ik ben Programma Manager Healthcare bij Uniserver. Vanuit de kennis en ervaring die ik in de afgelopen 8,5 jaar heb opgedaan in de zorgsector en vanuit de nieuwe informatie die wij vanuit de branche zelf krijgen hebben wij een zorgprogramma geschreven. Dit programma is geschreven voor onze IT partners zodat wij samen een perfecte dienstverlening kunnen bieden op basis van daadwerkelijke behoeften van de zorgbranche. Omdat Uniserver haar diensten altijd via partners aanbiedt kunnen wij als klankbord (trusted advisor) fungeren van zorgorganisaties om zo de juiste vertaling te maken van werkproces naar oplossing. Hiermee kunnen wij het verschil maken ten opzichte van de huidige aanbieders in de markt. De zorgbranche heeft behoefte aan kennispartners met vakkennis die ook daadwerkelijk weten welke onderliggende processen er van toepassing zijn. Dit alles verzorgen wij in de Uniserver Zorgcloud die aan alle veiligheidseisen zoals NEN 7510  en ISO certificeringen voldoet.

Het bovenstaande heeft ertoe geleid dat wij door Intrakoop zijn geselecteerd als Preferred leverancier met ons zorgprogramma en onze geselecteerde zorgpartners. Daarnaast zijn wij toegetreden tot de Innovation Partner Group van ICT&health. De combinatie van de kennis vanuit zorgorganisaties, IT partners en Uniserver maakt de Uniserver Zorgcloud geschikt voor nu en de toekomst.

Wat doe je in jouw vrije tijd?

In mijn vrije tijd sport ik erg veel in de buitenlucht en in de gym. Ooit gaf ik fulltime les in de sportschool, waaronder personal training en fysio fitness. Vanuit de fysio fitness (revalidatietraining) heb ik een passie ontwikkeld om de zorg te verbeteren. Met mensen uit de zorgbranche die dezelfde passie delen, kan ik hier uren over brainstormen. Deze informatie gebruik ik dan uiteraard weer voor het zorgprogramma. Verder heb ik net mij HBO Informatie- en Procesmanagent diploma behaald.

Ook loop ik graag door mijn woonplaats Amsterdam om de prachtige gebouwen en architectuur te bekijken en de geschiedenis er van te achterhalen.

Wat vind je het leukste aan jouw werk?

Uniserver is een uniek bedrijf met heel veel kennis van IT en cloudinfra. Iedereen is gedreven en gepassioneerd bezig om nog betere diensten en innovatie aan te bieden. Voor mij is het dan ook een genot om te werken bij een bedrijf dat de kans biedt om complexe technieken en diensten op een eenvoudige manier aan te bieden. Daarbij komt dat ik iedere dag leer van mijn collega’s en dat wij gezamenlijk willen groeien en het verschil willen maken in de markt.

Wat vind je minder leuk aan jouw werk?

Dat ons zorgprogramma en zorgcloud nog niet bij iedereen bekend staat als “de enige echte” zorgcloud van Nederland. Door daadwerkelijk kennis van de zorgbranche mee te nemen in de ontwikkelingen van ons platform kunnen wij de diensten die nodig zijn optimaal faciliteren. Met de flexibiliteit, veiligheid en compatibiliteit die wij faciliteren zijn wij onderscheidend in de markt.

Welke ambities heb je als het om jouw werk gaat?

Mijn ambitie is om samen met onze zorgpartners het beste zorgplatform van Nederland te vormen die de zorgbranche volledig gaat ontzorgen op IT gebied. Door selectie van en samenwerking met de beste leveranciers en partners, die gedreven zijn door kennis om innovatie te bieden, nu en in de toekomst.

Meer weten over ons zorgprogramma? Neem contact op met Marvin Hughes via m.hughes@uniserver.nl of bel 072 572 56 46 .

Uniserver werkt onder andere samen met: