Nieuws

Date u met ons mee?

Het zal u niet onbekend zijn. Veel bedrijven oriënteren zich online op potentiële ICT-partners. Daarom is Uniserver sinds kort Innovation partner van Outsourcing Hub, een onafhankelijk platform dat vraag en aanbod in de ICT-sector aan elkaar koppelt. En net als ‘in real life’ geloven we in de meerwaarde van onze samenwerking met partners, dus date u met ons mee?

Op Outsourcing Hub kunnen bedrijven in een vroegtijdig stadium een onafhankelijke voorselectie maken uit de op dit platform aangesloten Service Providers. Outsourcing Hub biedt geen vervanging van het uiteindelijke selectieproces zelf, maar helpt bedrijven om zich beter voor te bereiden op de te maken partnerkeuze.

Veilig en onafhankelijk

Het matchproces is onafhankelijk en veilig. De vraag en het profiel van het zoekende bedrijf worden automatisch gematcht met de profielen van de aangesloten ICT-dienstverleners. Er worden geen vertrouwelijke data gedeeld: er wordt gekoppeld op basis van de informatie die ICT-dienstverleners zelf hebben ingevuld.

Compleet

Met meer dan honderd aangesloten ICT-dienstverleners is Outsourcing Hub uitgegroeid tot het meest volledige en actuele online overzicht van de providermarkt. Het is een platform waarop Uniserver niet wil en kan ontbreken. We zijn sinds 2016 actief op dit platform om leads te genereren voor onze partners, maar we zien nog meer kansen als we ons ook daadwerkelijk gezamenlijk met onze partners profileren. Ons sterke partnernetwerk is immers een belangrijk onderdeel van ons onderscheidend vermogen.

Onderscheidend aanbod van Uniserver met partners

Omdat we geloven in de kracht van ons partnernetwerk hebben we met Outsourcing Hub een multi-tier contract afgesloten. Dat betekent dat we met individuele partners een gezamenlijk profiel kunnen opstellen om zo de kansen op een match met bedrijven die worstelen met een cloud-vraagstuk te vergroten.

In de praktijk betekent dit dat Uniserver de basis maakt voor het gezamenlijke profiel. U als partner voegt daaraan uw value added dienstverlening toe. Naast exposure en selectievoordelen levert het u een significant kostenvoordeel op. Ook voor het aanmaken van uw eigen, tweede profiel, bijvoorbeeld voor het aanbieden van andere facetten van uw dienstverlening, betaalt u onder vlag van ons multi-tier contract een gunstig tarief.

Hebben we uw interesse gewekt en ziet het u wel zitten om samen met ons te gaan daten? Neem dan contact op met uw accountmanager.

Uniserver werkt onder andere samen met: