Nieuws

Mostware gaat van eigen datacenter naar private cloud

Binnen Mostware gaat het om kwaliteit en mensen. ‘Jij, slim en leuk’ zijn de kernwaarden. Bij Mostware verdiepen ze zich graag in hun klanten en vakgebied. Op die manier kunnen ze producten op maat ontwikkelen en een solide basis voor de IT van klanten bieden. Mostware is een klantgerichte leverancier van software-oplossingen, systeembeheerdiensten, IT-advies en digital signage (datavisualisatie of simpel data op de muur) voor het MKB.

MostWare is eind vorig jaar gebruik gaan maken van de servers en virtuele netwerken van Uniserver voor zijn klanten. “Het komt erop neer dat MostWare haar datacenter uitbesteedt naar een platform met betere en hogere continuïteit. De sterke punten van Uniserver zijn het professionele platform en het partnermodel dat zij hanteren. Daarnaast is de bedrijfscultuur van Uniserver erg belangrijk; die sluit erg goed aan bij die van MostWare,” aldus Martijn Bloem, Channelmanager van MostWare.

Thomas Kool, Business consultant van Transis (Transport Management Software voor vervoerders van zeecontainers): “Een groot aantal van onze klanten zijn de afgelopen tijd al overgezet van ons eigen datacenter naar het nieuwe datacenter van Uniserver. Een hele operatie waarbij we een nog hogere continuïteit van onze diensten kunnen borgen. Het team van Uniserver heeft ons daarbij minutieus begeleid  en ons waar nodig van raad en daad voorzien. De inmiddels overgezette vervoerders zijn zeer positief over het proces en ervaren onder andere in de dagelijkse operatie een hogere snelheid bij het gebruik van ons softwarepakket en dat sterkt ons alleen maar in onze keuze”.

Onze klanten besteden hun IT vaak volledig of gedeeltelijk uit. Het datacenter van Uniserver biedt hierin de juiste oplossing. Klanten van MostWare – specifiek de financiële wereld en de zorg – vinden het belangrijk dat Uniserver beschikt over de juiste certificeringen. Zij zijn daarvan ook weer afhankelijk voor hun certificering en audits. Een perfect aansluitende synergie.

Voor meer info bezoek de website: www.mostware.nl

Uniserver werkt onder andere samen met: