Nieuws

Snel beschikken over Sales & Marketing materiaal met Brandspot

Om te blijven innoveren en onze partners nog beter te ondersteunen, lanceert Uniserver het Brandspot portaal. Met dit portaal hebben Uniserver partners te allen tijden de beschikking over de laatste sales en marketing gerelateerde documenten. Zo kunnen partners snel schakelen en relevante content inzetten. Denk hierbij aan dienstdocumenten en saleskits maar ook whitepapers en factsheets over actuele onderwerpen.

Eenvoudig in je eigen huisstijl

Vanuit dit portaal kun je standaard documenten downloaden. En nog leuker: bepaalde documenten zijn eenvoudig aan te passen naar de eigen huisstijl van de partner! Op deze manier ondersteunen we graag marketing en content gerelateerde activiteiten van onze partners, zonder dat zij hier zelf in hoeven te investeren. Met de lancering van Brandspot willen we de belofte van een echte partnership en de wens van onze partners om zelf in control te zijn, verder invullen. Naast zelfredzaamheid vinden we kennis delen en benutten van ons ecosysteem essentiële onderdelen van een goede samenwerking.

Marketing simpel maken

Leuk detail is dan ook dat Cordeo, de leverancier van Brandspot, al jarenlang IT-partner van Uniserver is en onze IaaS-propositie meeneemt in de totaaloplossing naar haar eindklanten. Naast software ontwikkelaar is Cordeo implementatie adviseur, marketingpartner en hostingpartner. Uniserver kiest voor Brandspot op basis van de bewezen kwaliteit en het gebruiksgemak van het portaal. Dit sluit naadloos aan op de missie van Uniserver: complexe IT simpel maken.

Ecosysteem

Daarnaast gaan we als koploper in cloudhosting uit van de kracht van het juiste partnernetwerk. Van IT-dienstverleners die samenwerken met gerenommeerde partners op het gebied van telefonie, software, hardware en cloudcomputing. Partners die op hun deelgebied specialist zijn in het vertalen van complexe IT-vragen naar eenvoudig te gebruiken oplossingen en die alle nieuwe ontwikkelingen kennen. Want geen enkele IT-dienstverlener kan dit in zijn eentje.

Uniserver werkt onder andere samen met: