Nieuws

Start DRaaS/VCCR-campagne: gratis backup storage

Onze strategische keuze om samen met partners de Nederlandse cloudmarkt te bewerken verandert niet. Toch, of misschien wel daarom, richten we ons in de campagne DRaaS/VCCR rechtstreeks tot de markt. Vanaf 2 oktober geven we gratis back-up storage (VCCB) weg aan geïnteresseerde bedrijven met als doel om ze kennis te laten maken met de cloud.

Wat houdt de campagne in?

In de DRaaS/VCCR-campagne spreken we bedrijven aan die nog niet overgestapt zijn naar de cloud, maar die wel geïnteresseerd zijn om hun premises back-up in de cloud op te slaan. We benaderen deze bedrijven via banneradvertenties op alle relevante sites van Computable en via social media. De bedrijven die reageren krijgen van Uniserver de gratis back-up storage, de distributie en de verdere klantbewerking dragen we over aan onze partners.

Wat willen we bereiken?

In onze dagelijkse praktijk merken we dat de overstap naar de cloud voor veel bedrijven te groot is om in één keer te nemen. Door het gratis aanbieden van back-up storage kunnen bedrijven op een laagdrempelige manier kennismaken met de cloud zonder dat ze zich direct hoeven te committeren aan een volledige transitie. We hopen daarmee te bereiken dat steeds meer bedrijven de voordelen van de cloud zien en ervaren.

Download hier de DRaaS whitepaper

Uniserver werkt onder andere samen met: