Nieuws

There is no escape

We zijn er helemaal klaar voor. Op donderdag 5 april a.s. dagen we, samen met partners Advisor ICT Solutions en Netsquare, ICT-talenten uit om te ontsnappen uit een unieke escaperoom in de Kartfabrique in Utrecht. Met als doel om ze te boeien, te binden en – hopelijk – aan onze organisaties te verbinden. There is no escape, zeggen we met een knipoog.

Samen sterker

We hoeven het u niet uit te leggen. ‘The war for ICT-talent’ is nog steeds in volle gang. Reden voor ons om continu alert te zijn op innovatieve manieren om in contact te komen met ICT’ers die (latent) op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Het liefste in samenwerking met onze partners. Jiska Rodenburg, Talent Manager Uniserver: ‘Samen staan we sterker. Niet alleen in het bedenken en organiseren van evenementen zoals die op 5 april, maar ook in de aantrekkingskracht naar potentiële werknemers. Hoe meer interessante, groeiende ICT-partijen zich op zo’n dag presenteren, hoe meer ICT-talenten zich aan zullen melden.’

Funfactor

Het is voor Uniserver, Advisor en Netsquare de vierde keer dat ze een ICT-talentendag organiseren met een hip en trendy spelelement. De aanwezige ICT’ers worden uitgedaagd om zich in teamverband te bevrijden uit een escaperoom. Hun creativiteit, vermogen tot samenwerken, analytisch inzicht en stressbestendigheid worden tijdens de game flink op de proef gesteld. In ruil voor een middag vol fun, uitdaging, leermomenten en (ont)spanning. Gecombineerd met een gezellige, informele netwerkborrel, is dat een formule die bijzonder goed aanslaat. Getuige ook de reactie van Eelco Kos, een van de deelnemers uit 2016: ‘Wat een super gaaf concept. Ik heb echt het idee dat deze club bij mij past.’ Een gevoel dat wederzijds was. Eelco is inmiddels alweer twee jaar in dienst bij Uniserver als Cloud Engineer. Hij is een van de kandidaten die indertijd naar aanleiding van de Talentendag hier aangenomen is.

There is no escape, iets voor u?

Het is nog geen 5 april. Dus als u geïnspireerd bent door dit verhaal en net als wij geloven in de effectiviteit van de funfactor in de werving van nieuwe collega’s, nodigen we u van harte uit om bij ons aan te sluiten. Neem voor meer informatie contact op met Jiska Rodenburg, Talent Manager Uniserver: j.rodenburg@uniserver.nl.

Uniserver werkt onder andere samen met: