Nieuws

Nieuwe Commercieel Directeur voor Uniserver

RonaldDe afgelopen maanden is er binnen Uniserver, achter de schermen, hard gewerkt aan een grote verandering  binnen de organisatie. Mede-eigenaar en medeoprichter Hugo van Diepen heeft besloten dat het, na 16 jaar intensief te hebben gewerkt aan  de opbouw en uitbouw van Uniserver, tijd is voor nieuwe uitdagingen. Hieronder  vindt u een door Hugo zelf geschreven brief waarin hij de beslissing toelicht.

Het zal wel anders worden, zonder Hugo in de directie, maar de focus van Uniserver als organisatie blijft hetzelfde. Uniserver zal zich, onder dagelijkse leiding van Ronald Bezuur (eigenaar en Algemeen Directeur), Chango Eersel (Operational Directeur) en Daniëlle Vogelenzang (Commercieel Directeur), op dezelfde manier blijven inzetten om haar klanten te voorzien van kwalitatieve clouddiensten.

Ik wil Hugo, namens het gehele team van Uniserver, enorm bedanken voor de afgelopen jaren, waarin we samen hard hebben gewerkt aan de opbouw van Uniserver zoals het nu is; één van de marktleiders in de sector, met heel veel mooie klanten en een geweldig team.

Ik hoop dat u door middel van deze mail en de persoonlijke toelichting van Hugo voldoende geïnformeerd bent over deze speciale stap voor onze organisatie. Mocht u toch nog vragen hebben, aarzelt u dan niet contact op te nemen met uw account manager.

Met hartelijke groet,

Namens de Uniserver directie,

Ronald Bezuur
Algemeen Directeur

Tijd voor verandering – Hugo stopt, Uniserver gaat door

Toen Uniserver vorig jaar 15 jaar bestond, een prachtig jubileum dat we geweldig hebben gevierd, realiseerde ik me dat ik vanaf mijn 21e (sinds 2000) actief ben als ondernemer en commercieel eindverantwoordelijke binnen Uniserver. De functie van commercieel directeur is een veelzijdige, intensieve en mooie baan met veel verantwoordelijkheden en (prestatie)druk.

Uniserver is mijn ‘eerste kind’ maar sinds de geboorte van mijn zoon Abel (2014) zijn mijn prioriteiten wat verschoven. Ik vind het heerlijk om te werken, maar de balans tussen werk en privé sloeg voor mij door naar de verkeerde kant. Mijn persoonlijke interesse is heel breed, ik wil graag ondernemen en nieuwe dingen uit proberen. Zo heb ik bijvoorbeeld van 2005 tot 2011 een succesvolle marketing onderneming in de financiële sector opgezet welke ik eind 2011 heb verkocht.
Na lang nadenken heeft alles bij elkaar mij toch tot het besluit gebracht dat de tijd rijp is om een andere weg in te slaan en meer tijd te gaan besteden aan mijn gezin, gecombineerd met het weer opzetten en uitbouwen van nieuwe bedrijven en initiatieven. Het is een dubbel gevoel. Met pijn in mijn hart neem ik dan ook afscheid van mijn collega’s en u als klant. Maar natuurlijk ben ik ook heel blij en enthousiast met de nieuwe kansen die ik nu kan gaan oppakken omdat Uniserver uitstekend zonder mij kan. Ik heb mijzelf perfect overbodig gemaakt!

De perfecte basis voor structurele groei
Binnen Uniserver heb ik kunnen meewerken aan de basis waarop anderen nu door kunnen bouwen: een uitermate gezond en stabiel bedrijf in een sector die ook de komende jaren hard door zal blijven groeien. Zes maanden geleden hebben we in Daniëlle Vogelenzang een ervaren en capabele Commercieel Directeur gevonden die de ingezette weg succesvol kan vervolgen. Ik zal als (parttime) adviseur van de directie betrokken blijven en tot eind augustus zal ik Ronald, Chango en Daniëlle nog dagelijks bijstaan om de overdracht af te ronden. Ik heb met heel veel plezier gewerkt en samengewerkt met mijn collega’s en alle klanten, dit zal ik het allermeeste gaan missen!

Afscheid met een goed gevoel
Uniserver is bij eigenaar en Algemeen Directeur Ronald Bezuur, samen met Chango Eersel (Operationeel Directeur), Daniëlle Vogelenzang (Commercieel Directeur) en de rest van de organisatie, in goede handen, dus ik neem met een gerust hart afscheid. Binnen het bedrijf zal er niet veel veranderen en blijft Uniserver zich focussen op het leveren van mooie clouddiensten aan haar klanten en partners.

Persoonlijk
Voor de komende periode heb ik een aantal plannen die ik verder ga uitwerken, ik blijf actief met anderen samenwerken en zal zeker weer een nieuwe onderneming starten. Maar eerst ga ik de komende maanden tijd aan mijn gezin besteden. Dat hebben ze meer dan verdiend!

Tot slot wil ik u bedanken voor de mooie samenwerking in al die jaren. Daar heb ik echt van genoten. We gaan elkaar ongetwijfeld weer ergens tegenkomen in de komende jaren!

Met vriendelijke groet,
Hugo van Diepen

Uniserver werkt onder andere samen met: