Nieuws

Uniserver neemt Azure Stack op in IaaS-portfolio

Als dé Nederlandse specialist in IaaS-infrastructuren bieden wij al jarenlang de beste cloudoplossingen via één portaal, die we vanuit onze kennis en ervaring zorgvuldig selecteren. Onze partners en klanten profiteren zo van het gemak van één klantgerichte cloudpartner en zijn tegelijkertijd verzekerd van de best passende en toekomstbestendige oplossingen. Om hierin voorop te blijven lopen, breiden we ons portfolio continu uit. Zo omarmen we ook Azure Stack.   

Getest en goed bevonden

We hebben Azure Stack uitgebreid getest en in use cases geïmplementeerd. Op basis van die ervaringen zijn we ervan overtuigd dat het een goede aanvulling is op ons portfolio en antwoord geeft op specifieke behoefte van bepaalde bedrijven. Voorbeelden daarvan zijn bedrijven die gebruik willen maken van een publieke cloud maar voor sommige data en applicaties een eigen omgeving (on-premise of in een datacenter) nodig hebben. Bijvoorbeeld omdat ze veel werken met privacygevoelige informatie of moeten voldoen aan bepaalde wet- en regelgeving. Daarnaast past het goed bij Independent Software Vendors (ISV’s) die lokaal een ontwikkel- en testomgeving willen draaien, maar hun SaaS-applicaties via een publieke cloud willen aanbieden.

Multicloud oplossing

Door het toevoegen van Azure Stack aan ons portfolio geven wij een compleet antwoord op die behoeften. We bieden onze partners en hun klanten hiermee het beste uit meerdere cloudwerelden. Omdat Azure Stack een private Azure cloud host in een eigen datacenter of in een colocatieomgeving en gekoppeld is aan de publieke cloud Azure, kunnen gebruikers tevens profiteren van de voordelen die Azure biedt in termen van schaalbaarheid, functionaliteit en kosten.

Uniserver is klaar voor de implementatie bij en voor klanten

We implementeren Azure Stack in onze eigen Nederlandse datacenters en leggen de koppeling tussen Azure Stack en Public Azure via Expressroute. Hierdoor kunnen we hoge datatransmissiesnelheden garanderen en het dataverkeer optimaal beveiligen zonder gebruik te maken van het publieke internet.

Meer informatie en advies?

Wij informeren en adviseren u graag verder over de optimale inrichting van uw cloud.

Uniserver werkt onder andere samen met: