Nieuws

Uniserver Scale Up: nieuw programma voor ambitieuze partners

Ruimte voor IT-resellers om klanten zo strategisch mogelijk in de cloud te ondersteunen

Alkmaar, 3 oktober 2017Uniserver, aanbieder van cloudhostingdiensten in Nederland en toonaangevend op het gebied van cloudinfrastructuur, introduceert het nieuwe partnerprogramma ‘Scale Up’. Dit biedt IT-dienstverleners (System Integrators, Value Added Resellers & SaaS leveranciers) een ready-to-go service om hun klanten naar de cloud te brengen. 

Met Uniserver Scale Up kunnen partners een kwalitatief hoogstaande oplossing aan hun klanten bieden en een verdere groei stimuleren. Partners hebben met Scale Up alle capaciteit voorhanden om zich in te leven in hun klanten en marktproposities. Daarmee kunnen ze klanten goed ondersteunen met IT-oplossingen op maat die hen op voorsprong zetten in hun markt.

Met de explosief groeiende vraag naar cloudservices, komen bepaalde strategische keuzes voor IT-partners ook aan de oppervlakte. “Investeer je bijvoorbeeld zelf nog in een datacenter? En hoe zit het eigenlijk met jouw eigen schaalbaarheid en beveiliging?”, zegt Raymond Weltens, Marketing Manager van Uniserver. “Uiteindelijk wil je je klanten de juiste kwaliteit, stabiliteit en certificeringen kunnen bieden. Juist daarom heeft Uniserver dit nieuwe partnerprogramma Scale Up opgezet.”

Binnen het Scale Up programma biedt Uniserver vier partnerschap levels. Hoe hoger het level dat wordt bereikt, hoe meer voordelen voor de partners. Uniserver vraagt van zijn partners ook om zich constant te blijven bekwamen bijvoorbeeld door deelname aan Uniserver trainingen/workshops. Want voor alle bedrijven is het van groot belang om een duidelijke visie voor de toekomst te hebben. Weltens: “We willen onze partners zoveel mogelijk stimuleren om gebruik te maken van de ondersteuning die we bieden, op welk vlak dan ook. Naarmate een partner groeit, groeit ook de samenwerking. En, daarvan zijn we overtuigd, dit heeft ook een positief effect op onze gezamenlijke groei.”

De behoefte aan flexibele en betrouwbare infrastructuur vult Uniserver in als echte Nederlandse partij; met twee datacenters in Amsterdam, één in Maastricht en een helpdesk die 24/7 beschikbaar is. Het gezamenlijke belang met de IT-partners om eindklanten op basis van kwaliteit te ontzorgen en IT simpel te maken; gegarandeerd met de beste certificeringen en 99,98% beschikbaarheid.

“Als IT-partner is het belangrijk dat je de ruimte krijgt klanten zo strategisch mogelijk te ondersteunen. Wel zo prettig als je dan de beste cloudinfra-oplossingen flexibel kunt afnemen, afrekenen en vermarkten.”, benadrukt Ronald Bezuur, Managing Director van Uniserver. “Van kleine stapjes in de cloud tot volledige digitale transformatie, net wat past bij de klant. Zo zorg je ervoor dat klanten kunnen profiteren van kansen in een snel veranderende IT-wereld. Onze partners kunnen zich daardoor focussen op hun rol als trusted advisor.”

Voor meer info over het partnerprogramma: www.uniserver.nl/partnerprogramma_scaleup/

Uniserver werkt onder andere samen met: