Nieuws

Groei! Even voorstellen: XtraDesktop, zusje voor Uniserver

Strategische samenwerking: krachtenbundeling in groeiende cloudmarkt

Met trots kunnen we melden dat XtraDesktop is toegetreden tot Egroup Investments, het moederbedrijf van Uniserver. XtraDesktop is gespecialiseerd in het aanbieden van Desktops as a Service (DaaS) diensten, net als Uniserver via het indirecte kanaal. De overname is een logische stap in de groeiplannen van Uniserver om haar portfolio en kennis uit te breiden en past binnen de strategie van XtraDesktop in de ontwikkeling van haar dienstverlening binnen de channelmarkt. Door de samenwerking met Uniserver beschikt XtraDesktop over de slagkracht om haar marktpositie binnen de cloudmarkt verder te laten groeien. Huidige en nieuwe partners profiteren van deze samenwerking.

XtraDesktop: Flexibel en betaalbaar partnerplatform voor Desktops as-a-Service

XtraDesktop biedt u als channelpartner een volledig whitelabel, kant-en-klaar, flexibel, eenvoudig en betaalbaar partnerplatform: Desktops-as-a-Service (DaaS). Zodat u de beste virtuele werkplekken kunt leveren aan uw klanten. Met de snelheid van een fysieke desktop en de voordelen van virtueel gebruik, zonder zorgen over een complexe infrastructuur of hoge startkosten. Als IT-dienstverlener beschikt u met dit bewezen platform over onbeperkte schaalbaarheid in het aantal werkplekken dat kan worden aangemaakt. De omgeving is zeer eenvoudig te beheren.

Marco Broeken is de CTO en co-founder van XtraDesktop, Marco zal zich gaan focussen op de verdere innovatie binnen het bedrijf. Erwin Tielman is als Business Development Manager (DaaS) sinds 1 mei verantwoordelijk voor sales binnen XtraDesktop.

Wat biedt deze samenwerking onze partners?

Uniserver ziet de dienst van XtraDesktop als een toevoeging op haar cloudinfra oplossingen waar huidige en nieuwe partners van kunnen profiteren. Deze dienst kan onze partners helpen in het succesvoller maken van transities van klanten naar de cloud. Door de krachten te bundelen, te leren van elkaars kennis en ervaring, kunnen we onze partners nog beter helpen met het uitbouwen van de clouddienstverlening. We zien veel overeenkomsten in het indirecte businessmodel, we versterken elkaar en kunnen elkaar helpen in het vereenvoudigen van diensten. Dit sluit volledig aan bij onze missie: IT simpel maken. Door IT simpel te maken voor onze partners, kunnen zij zich als trusted advisor focussen op de eindklant.

Kennismaken of meer weten?

Bent u nieuwsgierig geworden naar de oplossingen van XtraDesktop of heeft u overige vragen? Neem gerust contact op met uw Uniserver accountmanager of Erwin Tielman, Business Development Manager (DaaS) via 072 572 5646.

Uniserver werkt onder andere samen met: