Partner worden.

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en ons partnerprogramma Scale Up. Zo komen we samen tot de beste uitrusting voor jouw organisatie.

Direct een afspraak maken

+31 (0)72 572 56 46

Michiel Pronk

Key Account Manager

2 THE MAX!

Vanaf 1 maart tot en met 30 december maken jij en je team kans op hele vette prijzen met Uniserver’s incentiveprogramma. Ga jij met je collega’s tot het uiterste voor jullie klanten?

 

 

 

 

 

Warmlopen! 

Vanaf 1 maart tot en met 30 december maken jij en je team kans op hele vette prijzen met Uniserver’s incentiveprogramma. Ga jij met je collega’s tot het uiterste voor jullie klanten? Dan maken jullie kans op de ultieme eindprijs: win een compleet verzorgde voetbalreis met 10 collega's voor een wedstrijd naar keuze*.

En dat is niet alles. Naast deze hoofdprijs, welke aan het einde van het jaar wordt uitgereikt, maak je ook ook kans om andere prijzen te winnen, denk aan goodiebags, bol.com cadeaubonnen en MDF(Marketing budget).

Zo maak je kans

Voor onze resellers is deelname automatisch, daar hoef je dus niets voor te doen! Je ontvangt elke maand een e-mail van ons met tips en tricks. Let goed op deze mails, want daar kun je ook punten mee scoren! Voltooi de opdrachten, bedien de eindklant en race naar de top van de ranking. Elke maand werken we de ranking bij op onze incentive pagina en elke 3 maanden reiken we prijzen uit aan de Top 3.

Klein team, dus kleine kans? Mooi niet! We hebben het puntensysteem zo ingericht dat iedere partner, groot of klein, evenveel kans maakt. Waar wacht je nog op? GO!

Tussenstand-Dec.jpg

 

 Eindstand van Q3
 

Eindstand van het algemeen klassement:

EIndstandtotaal.jpg

 

Tijdens de TO THE MAX! incentive kun je als partner van Uniserver op verschillende manieren punten verdienen:

 Infrastructure as a service opportunities*

 Veeam Cloud Connect Back-up deals*

 Uniworkspace deals (desktop as a service telt ook)

 Disaster Recovery as a service deals

 De incentive opdrachten

*Er zijn speciale voorwaarden van toepassing

 

Elk kwartaal heeft zijn eigen product thema waarin je extra punten verdient met de specifieke deals:

Q2: week 14 t/m 26 Veeam Cloud Connect Back-up multiplier

Q3: week 27 t/m 39 Uniworkspace multiplier

Q4: week 40 t/m 52 Disaster Recovery as a service multiplier

Eindprijs: de TO THE MAX! experience.

Een hele dag racen met 10 collega's op het circuit van Zandvoort. De Aston Martins, Porsches en Ferrari's staan voor je klaar. En wat dacht je van de Formule RP1? Geheel verzorgd met hapjes, drankjes en foto's van de dag.

 

Kwartaalprijzen

Kwartaalprijzen worden aan het eind van ieder kwartaal uitgereikt aan de nummers 1, 2 en 3.

#1 - 500 Euro aan bol.com bonnen en 1000 Euro Marketing budget

#2 - 1000 Euro Marketing budget

#3 - Goodybag t.w.v. 250 Euro 

Opdracht: geef een DRaaS gerelateerde case door 

Het thema van Q4: Disaster Recovery as a Service. De dienst waarmee je zorgt voor de continuïteit van de bedrijfsvoering. Door een kopie van de serveromgeving in de cloud onder te brengen wordt de impact tot een minimum beperkt en is de omgeving binnen geringe tijd weer online zonder dat er bedrijfsgegevens verloren gaan. 

 

Geef een relevante case door en voltooi de opdracht

IaaS opportunities:
Voor elke IaaS opportunity worden punten toegekend. Een opportunity deel je met je accountmanager. IaaS opportunities worden beoordeeld op validiteit alvorens deze in het puntenoverzicht verwerkt worden.

Veeam Cloud Connect Back-up deals:
Veeam cloud connect back-up deals worden automatisch verwerkt. De VCCB deals uit de 'gratis 1TB campagne' worden niet meegenomen in het overzicht.

Uniworkspace deals:

Uniworkspace deals worden automatisch verwerkt. Uniserver is druk bezig met de lancering van Uniworkspace. Iedere Uniworkspace gerelateerde deal, zoals dekstop as a service, telt ook mee.

Disaster Recovery as a service deals:
Onder Disaster Recovery as a service deals worden Veeam cloud connect replicatie en Zerto deals verstaan. Deze worden automatisch verwerkt.

Opdrachten:
Tijdens de incentive kun je ook punten verdienen met verschillende opdrachten. Deze opdrachten staan op de incentive pagina en ontvang je via mail.

Voorwaarden:

-Standaard Uniserver voorwaarden zijn van toepassing

-Uniserver heeft het recht om het aanbod eenzijdig aan te passen

-IaaS opportunities, deals en opdrachten worden beoordeeld op validiteit

-Punten worden berekend met behulp van het rekensysteem

-Er zullen geen omzet getallen of concurrentie gevoelige informatie worden gedeeld tussen de partners

Partner worden.

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden en ons partnerprogramma Scale Up. Zo komen we samen tot de beste uitrusting voor jouw organisatie.

Direct een afspraak maken

+31 (0)72 572 56 46

Michiel Pronk

Key Account Manager