Bezoek Uniserver tijdens Infosecurity, Data & Cloud Expo

Als dé clouddistributeur in Nederland hebben we onze vinger stevig aan de pols van de Nederlandse Cloud. Wat speelt er in de channel? Waar liggen de kansen voor IT-ondernemers en IT-managers? En, waar te beginnen met je multicloud strategie? Bezoek ons op 31 oktober en 1 november.

21 augustusus 2018 door Abigail Jessurun

Als dé clouddistributeur in Nederland hebben we onze vinger stevig aan de pols van de Nederlandse Cloud. Wat speelt er in de channel? Waar liggen de kansen voor IT-ondernemers en IT-managers? En, waar te beginnen met je multicloud strategie?
Op 31 oktober en 1 november geven we je graag uitgebreid antwoord op deze en al je andere cloud-vragen tijdens Infosecurity, Data & Cloud Expo.

‘We presenteren de resultaten van ons onderzoek 'Klantbeleving als succesfactor voor MSPs.’

Abigail Jessurun, MarCom Specialist

Schrijf je direct in voor het seminar!

 

Infosecurity, Data & Cloud Expo: Quantified World

Op de vakbeurs voor ICT-managers en -professionals staan security, cloud en data centraal. Het thema van deze editie is ‘Quantified World’.  ‘Een Quantified World staat voor algoritmisch gedreven organisaties waarbij cloud, IoT, machine learning en artificial intelligence belangrijke drijvers zijn en slimme security essentieel is’, aldus de organisatie.
 

In het beursprogramma en op de -vloer wordt uitgebreid aandacht besteed aan nieuwe technologie en actuele trends en ontwikkelingen, waaronder blockchain, security by design, netwerken, anything as a service, multicloud en workspace.

Uniserver is beide dagen met stand vertegenwoordigd op de beurs en verzorgt op de eerste beursdag ook een sessie speciaal voor de Channel.

Channel Sessie & MSP Onderzoek: ‘De klantbeleving als succesfactor’

Bij Uniserver zien we dat de relatie tussen MSP’s en hun eindklanten essentieel is voor de kwaliteit van de oplossing(en) die door MSP’s aangeboden wordt. Indirect is hiermee ook de kwaliteit van de geleverde diensten door de eindklant afhankelijk van die relatie. Wat zijn de belangrijkste criteria voor het selecteren een MSP? Wat verwachten IT-verantwoordelijken van hun MSP? Wat zijn deal-breakers in de relatie? En, hoe kunnen MSP’s verschil maken voor hun klanten?

Wij hebben een marktonderzoeksbureau de opdracht gegeven om dit te onderzoeken onder IT-verantwoordelijken van eindgebruikersorganisaties. Tijdens de sessie presenteren we de resultaten van ons onderzoek: De klantbeleving als succesfactor voor MSP’s. Ben je ondernemer in de channel, Ops Manager, IT-manager of Customer Success Manager? Dan wil je dit niet missen!


Reserveer 31 oktober en 1 november alvast in je agenda. De channelsessie van Uniserver vindt plaats op 31 oktober van 16:15 tot 16:45 uur. Na afloop reiken we het complete onderzoeksrapport uit aan alle deelnemers en ben je van harte uitgenodigd voor de netwerkborrel op onze stand.

Direct inschrijven voor onze sessie? Volg deze link.

 

Vanaf 3 september is de inschrijving voor de beurs geopend en kun je je ook opgeven voor de channelsessie. In de tussentijd kun je alvast inspiratie halen uit de whitepapers, cases en factsheets in onze kennisbank.  

Graag tot ziens op 31 oktober!

 

Abigail Jessurun

MarCom Specialist

Heb je een vraag naar aanleiding van dit artikel?

Neem contact met ons op.

Direct een afspraak maken

072 - 572 56 46