TO THE MAX!-kwartaalkampioen bekend

Laat de champagnekurken maar knallen. De zomerkampioen van ons incentiveprogramma TO THE MAX! is op de finishlijn van het eerste kwartaal afgevlagd en door ons gelauwerd met prachtige prijzen. Lees hier voor wie wij uit volle borst gezongen hebben en hoe jij in het verdere verloop van de race, die nog tot einde van dit jaar voortduurt, de kop over kan nemen.

9 juli 2018 door Twan Sinnige

Laat de champagnekurken maar knallen. De zomerkampioen van ons incentiveprogramma TO THE MAX! is op de finishlijn van het eerste kwartaal afgevlagd en door ons gelauwerd met prachtige prijzen. Lees hier voor wie wij uit volle borst gezongen hebben en hoe jij in het verdere verloop van de race, die nog tot einde van dit jaar voortduurt, de kop over kan nemen.

 

Phylax ICT zomerkampioen

En de winnaar is… Phylax ICT, op het gaspedaal gevolgd door Ictivity en Loko. Het was een spannende strijd die Phylax ICT in zijn voordeel beslechtte door met gierende banden en met slechts één bumper verschil als eerste over de finish van het eerste incentive-kwartaal te denderen. Met deze mooie prestatie verdient Phylax ICT Bol.com cadeaubonnen ter waarde van € 500 en een Uniserver-marketingbudget van € 1000 uit te geven aan promotieacties naar keuze. Runner-up Ictivity ontvangt eveneens een Uniserver-marketingbudget van € 1000 en onze nummer drie Loko, die met een geweldige inhaalactie Solipsis nipt achter zich liet, kan gaan genieten van een Uniserver-goodiebag ter waarde van € 250 boordevol coole gadgets voor zonnige, sprankelende zomerdagen.

‘Het is mooi om te zien dat onze focus zich op deze wijze uitbetaalt. Op naar meer!’

Nico Vliex, Algemeen Directeur Phylax ICT

Strategie is key

De winnaars waren blij met hun prijzen én met hun eigen prestatie. Terecht vinden wij, zeker als je hoort wat zij ervoor gedaan hebben. Nico Vliex, algemeen directeur van Phylax ICT: ‘Het is meer dan uitstekend dat wij de kwartaalwinnaar zijn geworden van de TO THE MAX! incentive. Begin dit jaar hadden we onszelf ten doel gesteld om rond het thema de cloud in het algemeen en Uniserver in het bijzonder, initiatieven op te starten voor het genereren van up- en cross sell. In de voorbereiding daarop hebben we onze klantenbase goed onderzocht en verschillende klantprofielen met elk hun eigen behoeften gedifferentieerd. Op basis daarvan hebben we verschillende acties bepaald, afgestemd op de verschillende klantprofielen, waaraan we nu uitvoering geven. Naast de incentive heeft deze aanpak ons een algemene focus op de cloud gegeven. Het is mooi om te zien dat deze focus zich op deze wijze uitbetaalt en dat onze inspanningen nu al vruchten afwerpen. Op naar meer, zou ik zo zeggen!’

             kwartaalkampioen KLEIN_shutterstock_374801338.jpg

De koers ligt in het tweede kwartaal helemaal open

Met de zomerkampioenstitel op zak startte Phylax ICT op 1 juli het tweede incentive kwartaal vanaf pole position. Dat wil absoluut niet zeggen dat TO THE MAX! al een gelopen koers is. Integendeel, als je vanaf vandaag plankgas geeft en je strategisch koersinzicht en meest ultieme stuur- en bochtentechnieken TO THE MAX! inzet, maak je samen met je collega’s nog alle kans op de titel in het tweede kwartaal. Temeer omdat we in dit kwartaal de focus verleggen van VCCB naar Desktop as a Service. Met iedere afgesloten DaaS- en werkplek gerelateerde order verdien je extra wedstrijdpunten. Daarnaast blijven we je ruimhartig belonen voor iedere aangebrachte opportunity die we met gebundelde ervaring en expertise samen kunnen oppakken en voor iedere volbrachte maandopdracht. Zo schiet je deze maand keihard uit de startblokken door de Uniworkspace leaflet te downloaden en met zoveel mogelijk collega’s te delen. Snel deze week nog even langs: deze opdracht staat nog tot 13 juli online. We wensen je het komende kwartaal heel veel plezier én succes in de TO THE MAX! strijd.

Scoor vandaag nog extra TO THE MAX! punten en download hier de Uniworkspace leaflet.

 

Twan Sinnige

Channel Marketeer

Heb je een vraag naar aanleiding van dit artikel?

Neem contact met ons op.

Direct een afspraak maken

072 - 572 56 46