SAP-gebruikers zoeken alternatief voor de SAP s/4 HANA cloud

Er kwamen maar liefst ruim veertig C-level managers af op het ‘SAP in de cloud’ event dat we samen met Newitera en HPE op 30 oktober jl. organiseerden. Uit de levendige bijeenkomst bleek onder meer dat de meeste aanwezigen nog geen antwoord hebben op de door SAP in gang gezette verplichte migratie naar de cloud.

3 december 2018 door Abigail Jessurun

Er kwamen maar liefst ruim veertig C-level managers af op het ‘SAP in de cloud’ event dat we samen met Newitera en HPE op 30 oktober jl. organiseerden. Uit de levendige bijeenkomst bleek onder meer dat de meeste aanwezigen nog geen antwoord hebben op de door SAP in gang gezette verplichte migratie naar SAP HANA. Temeer omdat zij de door SAP geboden oplossing als complex, duur en niet volwassen beschouwen. Reden waarom wij samen met jou graag in gesprek gaan met SAP-gebruikers over hun toekomst in de cloud en over het alternatief dat we hen samen met Newitera en HPE kunnen bieden.

‘C-level managers beoordelen cloudoplossing SAP als complex, duur en niet volwassen’

Jack Bruijn, Key Account Manager Uniserver

Zorgen en onduidelijkheid: 'Liever geen HANA-cloud'

Voor een optimaal gebruik van SAP is een betrouwbare en up-to-date infrastructuur een absolute vereiste. Een open deur, maar wel een die SAP-klanten voor onverwachte, nieuwe uitdagingen plaatst nu SAP aanstuurt op een overstap naar SAP HANA. De sprekers op het event ‘SAP in de cloud’ gaven niet alleen inzicht in de technische uitdagingen waar het HANA-platform SAP-gebruikers voor stelt, maar trokken vanuit hun praktijkervaring dezelfde heldere conclusies. Op de eerste plaats delen bedrijven die SAP gebruiken dezelfde vragen en zorgen: wat is de business impact van de migratie naar de SAP-cloud en welke stappen moeten in welke volgorde genomen worden? Daarnaast blijkt dat er weinig bedrijven zijn die al een helder, eenduidig antwoord hebben op al deze vragen. Een inventarisatierondje langs de aanwezige C-level managers leerde bovendien dat de meesten de door SAP geboden cloudoplossing als complex, duur en niet volwassen beoordeelden.

 

Maar wat dan wel? Uniserver, Newitera en HPE bieden een alternatief

Gevoed door de hierboven genoemde praktijkvragen en onze eigen ervaring met SAP R3-gebruikers die in toenemende mate kiezen voor onze Uniserver-cloud, hebben we samen met onze partners Newitera en HPE geïnvesteerd in een onderscheidende SAP PaaS-dienst.

Benieuwd naar deze dienst?
Lees meer over SAP Platform as a Service.

GO

In de voorbereiding op de lancering van deze nieuwe dienst behaalden we de benodigde SAP Infrastructure certificering, ontwierpen we de referentiearchitectuur en hebben we alle infrastructurele processen uitgewerkt, uitgeschreven en geïmplementeerd. Wat onze door SAP gecertificeerde SAP PaaS-dienst inhoudt en welke oplossingen het biedt voor jouw klanten, hebben we uiteengezet in de whitepaper ‘Migratie naar innovatie’. We nodigen je van harte uit om deze hier te downloaden. Uiteraard kun je ook rechtstreeks contact met ons opnemen voor meer informatie en/of gaan we graag met je mee naar je klanten om SAP PaaS nader te introduceren.

 

Meer informatie?

Download hier de whitepaper of neem dan contact op met Jack Bruijn: j.bruijn@uniserver.nl of +31(0) 64 128 87 38.

 

Abigail Jessurun

MarCom Specialist

Heb je een vraag naar aanleiding van dit artikel?

Neem contact met ons op.

Direct een afspraak maken

072 - 572 56 46