skip to Main Content

Uniserver Group pakt door
en stelt Group CFO aan

Uniserver Group pakt door
en stelt Group CFO aan

Alkmaar, 24 januari 2023

Uniserver Group pakt door en stelt CFO aan

Om de positie in Nederland verder uit te bouwen en de Uniserver Group te positioneren in Europa, wordt het directieteam van de Uniserver Group uitgebreid met Anyes Krijnen. Met Anyes als CFO van de Group wordt de strategie om met de combinatie van de verschillende labels dé hybride cloudpartner te worden verder vormgegeven. Sinds 2021 is Anyes als CFO verbonden aan Uniserver. Ze krijgt in haar nieuwe rol de verantwoordelijkheid over de Finance & HR-afdelingen alsook M&A van alle labels onder de Uniserver Group.

Ronald Bezuur – Founder
“Deze keuze is geheel in lijn met de eerdere aankondiging om onze groeiambitie als Uniserver Group verder vorm te geven. Anyes heeft zich de afgelopen jaren bewezen als een zeer betrokken, gedreven en kundig directielid en heeft een bewezen track record op het gebied van M&A en finance. Het voelt voor mij dan ook goed om verder los te laten, mij te richten op uitbreidingen in het buitenland en nieuwe kansen voor de Group, wetende dat er een krachtig en ervaren directieteam staat waarmee we verder bouwen aan onze ambities.”

Luuk Slaats – CEO Uniserver Group
“Bij de ambities die wij als Uniserver Group nastreven hoort een sterk en stabiel fundament. De basis van dit fundament is gebaseerd op mensen en de financiën. Vanuit de Uniserver Group kunnen we met ons platform de gehele cloudmarkt bedienen en is het onze ambitie om de komende jaren te verdrievoudigen. Anyes is een CFO die heeft bewezen vanuit haar hands on mentaliteit een brede businesspartner te zijn. Het geeft me veel vertrouwen dat we HR en controls voor alle labels centraal waarborgen waarmee het fundament staat voor verdere groei.”

Anyes Krijnen – CFO Uniserver Group
“Vanuit mijn CFO rol en M&A ervaring ben ik nauw betrokken geweest bij de eerdere overnames van de Uniserver Group. Gezien het enorme potentieel dat ik zie in verdere consolidatie van de infrastructurele markt, de mooie organisatie en de potentie van de Uniserver Group, ben ik ingestapt om vanuit mijn CFO rol verdere invulling te geven aan de internationale groeiambities die Uniserver Group heeft.”

Over Uniserver Group
Met ruim 22 jaar IT-ervaring en een groep van ruim 175 professionals levert Uniserver Group hoogwaardige en stabiele Cloud oplossingen voor MSP’s, ISV’s en mid-market organisaties. Uniserver Group zorgt ervoor dat organisaties klaar zijn voor de toekomst door het leveren van Core-, Managed- en Professional Services vanuit haar labels Uniserver, CloudNation & RevoData.

Uniserver bedient klanten vanaf het grootste Private Cloud platform van Nederland. Performance, beschikbaarheid en soevereiniteit staan centraal in alle diensten die worden geleverd en samen met haar Partners zorgt Uniserver voor de bedrijfscontinuïteit van IT processen binnen en buiten Nederland.

CloudNation is een leidende speler op het gebied van Consultancy, Engineering en Managed Services van Publieke Cloud platformen. Op basis van Microsoft Azure, Amazon Web Services (AWS) en Google Cloud Platform (GCP) heeft CloudNation zich verder gespecialiseerd Networking & Connectivity, Security, Data Engineering en Applicatie Modernisering.

RevoData is specialist in Data en AI en helpt klanten om digitale data vraagstukken te vereenvoudigen. Op basis van DataBricks oplossingen maakt RevoData van platte data, waardevolle stuurinformatie voor tal van klanten binnen en buiten Nederland.

Terug naar alle artikelen

Wij brengen de kracht
van de cloud naar de
Nederlandse markt!

Wat we doen
Back To Top
Uniserver