skip to Main Content

Uniserver krijgt Pinnacle Partner Status
in Broadcom’s Global Top 100

Uniserver krijgt Pinnacle Partner Status in Broadcom’s Global Top 100

Alkmaar, 31 januari 2024

Uniserver krijgt Pinnacle Partner Status in Broadcom’s Global Top 100

Uniserver, een toonaangevende aanbieder van cloudinfrastructuur in Nederland, heeft vandaag aangekondigd dat zij zijn benoemd tot Pinnacle Partner in de Global Top 100 Cloud Service Providers van Broadcom. Met deze erkenning behoort Uniserver tot de vier partners in Nederland, wat de toewijding en expertise in het leveren van VMware-oplossingen op schaal benadrukt.

 

De Pinnacle Partnerstatus wordt toegekend aan de meest vooraanstaande en bekwame serviceproviders ter wereld, als erkenning voor hun vermogen om volledige beheerde services aan te bieden. De opname van Uniserver in deze exclusieve groep benadrukt de deskundigheid op het gebied van cloud computing de toewijding aan het leveren van eersteklas services in het snel evoluerende digitale landschap.

 

Deze mijlpaal komt op een cruciaal moment, nu de recente overname van VMware door Broadcom de cloudsector een nieuwe vorm geeft. Organisaties die geen deel uitmaken van de Top 100 lijst en gebruik maken van VMware-platforms zullen zich nu moeten abonneren via een van de partners van Broadcom, zoals Uniserver. Deze bedrijven kunnen aanzienlijk profiteren van de kennis van Uniserver, aangezien het uitbesteden van hun platform kan leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen en verbeterde efficiëntie.

 

“We zijn trots op onze erkenning als Pinnacle Partner in de Global Top 100 van Broadcom. Deze prestatie is een bewijs van de toewijding en expertise van ons team op het gebied van clouddiensten. Als een van de top vier partners in Nederland zetten we ons in om onze samenwerking met Broadcom te benutten om onze klanten de meest geavanceerde en betrouwbare cloudoplossingen te bieden. Onze samenwerking met Broadcom en VMware stelt ons in staat om klanten ongeëvenaarde managed services te bieden, waardoor zij verzekerd zijn van de beste tools en ondersteuning om succesvol te zijn in een snel evoluerende digitale wereld.” – Martin Olij, CCO at Uniserver

 

De benoeming van Uniserver tot Pinnacle Partner weerspiegelt niet alleen zijn technische capaciteiten, maar ook zijn inzet voor zijn klanten. Terwijl het cloud computing-landschap blijft evolueren, blijft Uniserver toegewijd aan het leveren van state-of-the-art oplossingen en diensten, om ervoor te zorgen dat klanten in de voorhoede van de technologische vooruitgang staan.

 

Over Uniserver

Met 24 jaar ervaring en 175 professionals is Uniserver een van de grootste cloud hosting organisaties in Nederland. Uniserver levert hoogwaardige en stabiele oplossingen voor MSP’s, ISV’s en het middensegment van de markt. Elke dag zetten ze zich in voor hun missie: van elke klant een succesverhaal maken. Hun ambitie is om toonaangevend te blijven in de Nederlandse cloudmarkt.

For more information, please contact:

Laura Beukers, Marketing at Uniserver, via l.beukers@uniserver.nl

Terug naar alle artikelen

Wij brengen de kracht
van de cloud naar de
Nederlandse markt!

Wat we doen
Back To Top
Uniserver