Slide background

Ons bedrijf

Wij willen de complexe cloud (infrastructuur) technologie eenvoudig toegankelijk maken voor bedrijven. Onze passie voor techniek en innovatie willen we vertalen naar een praktische toepassing: wij willen het beheer van cloud services op één plek samenbrengen. Wij geloven in doen waar je goed in bent. Kortom:

Wij willen het leven van onze IT partners en klanten makkelijker maken door het verbeteren
van hun business performance en dit doen we door het versimpelen van complexiteit in technologie

Onze ambitie is om over 10 jaar de grootste, snelste en beste hybride cloud infrastructuur provider van Nederland te zijn.

Onze mensen

Onze mensen laten zich kenmerken als creatief en innovatief. En we blijven nuchter, een sterke doe-maar-normaal houding met humor en passie. We zijn enthousiast en doen met plezier ons werk. We houden van aanpakken en worden gestimuleerd om ondernemend te zijn.

Als jij ook denkt dat succes begint waar anderen stoppen en je wilt meedoen om de top te bereiken, nodigen we je graag uit om te solliciteren.

Ben je geïnteresseerd, vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan.

Samen vieren wij successen

Fouten durven maken vinden wij net zo belangrijk als het vieren van successen. En dat doen wij samen!

Hieronder vind je een video van ons 15 jarige jubileum feest. Wil jij ons volgende jubileum ook meevieren?

Als jij ook denkt dat succes begint waar andere stoppen en je wilt meedoen om de top te bereiken, nodigen we je graag uit om te solliciteren.
Ben je geïnteresseerd, vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met Jiska Rodenburg, Talent manager: 072 572 5646 of j.rodenburg@uniserver.nl

Vacatures