Reageer op deze vacature

Ben jij onze droomkandidaat? Reageer dan direct op deze vacature!

Solliciteer op deze baan

Deel deze vacature

Jiska Rodenburg

Talent Manager

Accountmanager Retentie

Wie ben jij?
Je bent klantgericht en integer van aard. Je bent een ster in complexe materie eenvoudig maken. Doordat je de meerwaarde als geen ander (her)kent ben je altijd op zoek naar samenwerkingen, zowel met alle Uniserver collega’s als met onze IT-partners en hun eindklanten.

Door met grote regelmaat onze IT-partners te bezoeken bouw je samen aan een duurzame relatie. Deze relatie komt tot stand mede doordat je geduldig bent en rust en vertrouwen uitstraalt. Je bent betrouwbaar, omdat je je gemaakte afspraken altijd nakomt en ervoor zorgt dat je realistische verwachtingen schept.

Daarnaast promoot je pro-actief ons dienstenportfolio en stel je je op als “Klant Owner” om vervolgens de IT-partners zo snel en zo goed mogelijk te helpen. Waar nodig bied je hen ondersteuning in het bedienen en begeleiden van hun eindklanten. In dit proces herken je kansen en verkoopmogelijkheden. Je bent commercieel vaardig genoeg om de juiste vragen te stellen (en goed te luisteren) die de verkoop van onze diensten bevorderen.

Boven alles heb je een passie voor mensen, kun je goed luisteren en duidelijk communiceren ongeacht met wie je in gesprek bent.

Wat doe jij?
Als Accountmanager Retentie ben je primair verantwoordelijk voor het behoud van onze bestaande IT-partners. Het behouden en laten groeien van onze partners is van groot belang voor onze groei strategie: van groot, naar groter, naar grootst.

Door pro-actief te werk te gaan loop je altijd een stap voor, behoud je de controle en kun je tijdig anticiperen op (subtiele) veranderingen in de behoeften van onze IT-partners en hun eindklanten.

Een wezenlijk onderdeel van jouw takenpakket is het positioneren van ons nieuwe en bestaande dienstenportfolio. Dit doe je samen met de pre-sales en de andere collega’s.

Deze functie is nieuw binnen de organisatie. Je zal dus samen met het sales team het fundament gaan leggen voor het “Retentie account team” wat door de groei van Uniserver ook mee zal gaan groeien in de toekomst.

Jij bent vertrouwd met afspraken en informatie vastleggen in een CRM systeem als Salesforce. Jouw ownership van Salesforce zorgt voor een juist funnel management en betere kennis van onze partners en hun behoeften.

Je bent gewend om met social media als LinkedIn om te gaan.

Wat breng je mee:

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding;
 • Je bent commercieel ervaren, energiek, initiatiefrijk, gedreven en resultaat- en oplossingsgericht;
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring als accountmanager binnen de IT-branche;
 • Je scoort hoog op de volgende competenties: Doorzettingsvermogen – Resultaatgericht – Klantgerichtheid – Luistervaardigheid – Commerciële drive – Presentatie;
 • Je beschikt over een groot incasseringsvermogen, uitstekende communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht. Je bent in staat om partners en collega's voor je te winnen en te behouden;
 • Je hebt ervaring binnen de wereld van Hybride Clouddiensten/ICT-outsourcing/managed services/SaaS;
 • Je hebt ervaring met B2B. 

Bij ons krijg jij:
Bij ons krijg je de vrijheid en zelfstandigheid om expert te zijn binnen jouw vakgebied. Jij wordt zo onderdeel van ons succes en je krijgt de kans om je persoonlijk te ontwikkelen op zowel nieuwe technologieën als op vaardigheden. Dit doen we door humor en passie als drijfveren in te zetten. Maar ook door op vrijdagmiddag samen een biertje te drinken!

Verder:

 • Een uitstekend salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Leaseauto, laptop, telefoon en pensioenregeling;
 • Jong, ambitieus bedrijf in Alkmaar;
 • Uniek persoonlijk ontwikkelingsplan.

Als jij ook denkt dat succes begint waar anderen stoppen en je wilt meedoen om de top te bereiken, nodigen we je graag uit om te solliciteren.

Solliciteer nu!
Kun jij ons overtuigen van je innovatieve en gemotiveerde aanpak?
Dan ontvang ik graag je CV en motivatie via recruitment@uniserver.nl

Ons bedrijf:
Wie wij zijn is wat ons drijft, hoe we met elkaar omgaan en wat we willen bereiken. Gevormd door onze KIES kernwaarden (Klantgerichtheid, Integriteit, Eenvoud & Samenwerken) die ons energie geven en scherp houden.

Wij willen de complexe cloud (infrastructuur) technologie eenvoudig toegankelijk maken voor bedrijven. Onze passie voor techniek en innovatie willen we vertalen naar een praktische toepassing: wij willen het beheer van cloud services op één plek samenbrengen. Wij geloven in doen waar je goed in bent. Kortom:

Wij willen het leven van onze IT-partners en klanten makkelijker maken door het verbeteren van hun business performance en dit doen we door het versimpelen van complexiteit in technologie

Onze ambitie is om over 5 jaar de grootste, snelste en beste hybride Cloud infrastructuur provider van Nederland te zijn,

Zo doen we dat!
​​​​​​​Uniserver staat aan de vooravond van het veroveren van de hybride cloud markt. Wij zijn er klaar voor om onze diensten, als beste, snelste en grootste in de markt te ontwikkelen. Dit lukt ons alleen met talent dat net als wij lef heeft, veel verantwoordelijkheid aan kan en ook zelfstandig kan werken.

Om de kwaliteit te kunnen leveren die wij nastreven hanteren we een aantal uitgangspunten. Ten eerste gebruiken we voor ons eigen platform de beste hardware, software, technologieën en mensen die er zijn. Ten tweede werken we samen met vooraanstaande kwaliteitspartners zoals HPE, VMware, Veeam en Zerto. En ten derde komen wij onze toezeggingen altijd na: afspraak is afspraak.

We zijn betrokken bij onze klanten. We gaan samen uitdagingen aan en realiseren samen innovatieve oplossingen. We vinden het oprecht leuk om de klant te helpen en overtreffen graag hun verwachtingen.          

Onze mensen laten zich kenmerken als creatief en innovatief. En we blijven nuchter, een sterke doe-maar-normaal houding met humor en passie. We zijn enthousiast en doen met plezier ons werk. We houden van aanpakken en worden gestimuleerd om ondernemend te zijn.

Wij hebben  een servicegericht DNA. Ook efficiency en kwaliteit zitten in ons bloed: snel en goed. Wij werken op basis van ITIL standaarden en zijn volledig ISO 20.000 gecertificeerd. Ons motto: gewoon doen!

​​​​​​​

Een keertje meelunchen?

Benieuwd naar de sfeer op ons kantoor? Laat je gegevens achter en wij bellen je voor een afspraak zodat je met ons mee kunt lunchen en we kennis kunnen maken met elkaar.

Reageer op deze vacature

Ben jij onze droomkandidaat? Reageer dan direct op deze vacature!

Solliciteer op deze baan

Deel deze vacature

Jiska Rodenburg

Talent Manager

Gerelateerde vacatures

Inside Sales Representative

Inside Sales Representative bij Uniserver in Alkmaar. Kom werken bij de snelst groeiende hybride cloud provider van Nederland. Reageer direct op deze vacature!

 • 40

 • 01-11-2018

 • Sales, Marketing

Lees meer

Sales Manager Hybride Cloud

Als salesmanager ben je primair verantwoordelijk voor alle accounts, de aansturing van de gehele commerciële tak, bestaande uit: de afdeling sales de customer success managers.

 • 40

 • 01-01-2019

 • Management, Sales

Lees meer
Bekijk alle vacatures