Reageer op deze vacature

Ben jij onze droomkandidaat? Reageer dan direct op deze vacature!

Solliciteer op deze baan

Deel deze vacature

Jiska Rodenburg

Talent Manager

Accountmanager Retentie

Wie ben jij?
Je bent klantgericht en integer van aard. Je bent een ster in complexe materie eenvoudig maken. Doordat je de meerwaarde als geen ander (her)kent ben je altijd op zoek naar samenwerkingen, zowel met alle Uniserver collega’s als met onze IT-partners en hun eindklanten.

Door met grote regelmaat onze IT-partners te bezoeken bouw je samen aan een duurzame relatie. Deze relatie komt tot stand mede doordat je geduldig bent en rust en vertrouwen uitstraalt. Je bent betrouwbaar, omdat je je gemaakte afspraken altijd nakomt en ervoor zorgt dat je realistische verwachtingen schept.

Daarnaast promoot je pro-actief ons dienstenportfolio en stel je je op als “Klant Owner” om vervolgens de IT-partners zo snel en zo goed mogelijk te helpen. Waar nodig bied je hen ondersteuning in het bedienen en begeleiden van hun eindklanten. In dit proces herken je kansen en verkoopmogelijkheden. Je bent commercieel vaardig genoeg om de juiste vragen te stellen (en goed te luisteren) die de verkoop van onze diensten bevorderen.

Boven alles heb je een passie voor mensen, kun je goed luisteren en duidelijk communiceren ongeacht met wie je in gesprek bent.

Wat doe jij?
Als Accountmanager Retentie ben je primair verantwoordelijk voor het behoud van onze bestaande IT-partners. Het behouden en laten groeien van onze partners is van groot belang voor onze groei strategie: van groot, naar groter, naar grootst.

Door pro-actief te werk te gaan loop je altijd een stap voor, behoud je de controle en kun je tijdig anticiperen op (subtiele) veranderingen in de behoeften van onze IT-partners en hun eindklanten.

Een wezenlijk onderdeel van jouw takenpakket is het positioneren van ons nieuwe en bestaande dienstenportfolio. Dit doe je samen met de pre-sales en de andere collega’s.

Deze functie is nieuw binnen de organisatie. Je zal dus samen met het sales team het fundament gaan leggen voor het “Retentie account team” wat door de groei van Uniserver ook mee zal gaan groeien in de toekomst.

Jij bent vertrouwd met afspraken en informatie vastleggen in een CRM systeem als Salesforce. Jouw ownership van Salesforce zorgt voor een juist funnel management en betere kennis van onze partners en hun behoeften.

Je bent gewend om met social media als LinkedIn om te gaan.

Wat breng je mee:

 • Je hebt minimaal een afgeronde HBO-opleiding;
 • Je bent commercieel ervaren, energiek, initiatiefrijk, gedreven en resultaat- en oplossingsgericht;
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring als accountmanager binnen de IT-branche;
 • Je scoort hoog op de volgende competenties: Doorzettingsvermogen – Resultaatgericht – Klantgerichtheid – Luistervaardigheid – Commerciële drive – Presentatie;
 • Je beschikt over een groot incasseringsvermogen, uitstekende communicatieve vaardigheden en overtuigingskracht. Je bent in staat om partners en collega's voor je te winnen en te behouden;
 • Je hebt ervaring binnen de wereld van Hybride Clouddiensten/ICT-outsourcing/managed services/SaaS;
 • Je hebt ervaring met B2B. 

Bij ons krijg jij:
Bij ons krijg je de vrijheid en zelfstandigheid om expert te zijn binnen jouw vakgebied. Jij wordt zo onderdeel van ons succes en je krijgt de kans om je persoonlijk te ontwikkelen op zowel nieuwe technologieën als op vaardigheden. Dit doen we door humor en passie als drijfveren in te zetten. Maar ook door op vrijdagmiddag samen een biertje te drinken!

Verder:

 • Een uitstekend salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Leaseauto, laptop, telefoon en pensioenregeling;
 • Jong, ambitieus bedrijf in Alkmaar;
 • Uniek persoonlijk ontwikkelingsplan.

Als jij ook denkt dat succes begint waar anderen stoppen en je wilt meedoen om de top te bereiken, nodigen we je graag uit om te solliciteren.

Wij staan voor kwaliteit in de Cloud. Dat is de belofte die wij maken naar onze partners en relaties. En ook naar onze werknemers. Als werknemers van Uniserver zijn we één team, dat verbonden is door onze passie voor het realiseren van kwaliteit in de Cloud. 

Hoe we deze belofte waarmaken, dat vertellen onze kernwaarden: Klantgericht, Integer, Eenvoud en Samenwerken en daar KIES’en we elke dan opnieuw voor.

Als jij ook denkt dat succes begint waar anderen stoppen en je wilt meedoen om de top te bereiken, nodigen we je graag uit om te solliciteren.

Solliciteer nu!
Kun jij ons overtuigen van je innovatieve en gemotiveerde aanpak?
Dan ontvang ik graag je CV en motivatie via recruitment@uniserver.nl

 

Een keertje meelunchen?

Benieuwd naar de sfeer op ons kantoor? Laat je gegevens achter en wij bellen je voor een afspraak zodat je met ons mee kunt lunchen en we kennis kunnen maken met elkaar.

Reageer op deze vacature

Ben jij onze droomkandidaat? Reageer dan direct op deze vacature!

Solliciteer op deze baan

Deel deze vacature

Jiska Rodenburg

Talent Manager

Gerelateerde vacatures

Inside Sales Representative

Inside Sales Representative bij Uniserver in Alkmaar. Kom werken bij de snelst groeiende hybride cloud provider van Nederland. Reageer direct op deze vacature!

 • 40

 • 01-11-2018

 • Sales, Marketing

Lees meer

Operationeel Manager Commercie

Als Operationeel Manager Commercie ben je primair verantwoordelijk voor alle accounts, de aansturing van de gehele commerciƫle tak, bestaande uit: Sales, CSM en Marketing.

 • 40

 • 01-01-2019

 • Management, Sales

Lees meer
Bekijk alle vacatures