Reageer op deze vacature

Ben jij onze droomkandidaat? Reageer dan direct op deze vacature!

Solliciteer op deze baan

Deel deze vacature

Jiska Rodenburg

Talent Manager

Business Analyst/Controller

Wie ben jij
Jouw passie is om complexiteit in data te stroomlijnen en te versimpelen door overzicht te creëren van de juiste data. Jij ziet het verhaal in de data. Begrijpbaar voor iedereen in het bedrijf!
Je bent je bewust van de verschillende behoeften van de stakeholders en zoekt waar nodig actief de samenwerking op. Hierbij gebruik je je sterke communicatieve vaardigheden en ben je in staat je aan te passen aan degene met wie je spreekt. Door middel van het door jouw gecreëerde overzicht kun je strategische keuzes maken en/of aanbevelingen doen. Daarbij verlies je geen detail uit het oog. 

Wat doe jij
Als Business Analyst/Controller op de afdeling Finance zorg jij voor de identificatie en vertaling van de interne klantbehoeften naar overzichtelijke datamodellen en rapportages. Op basis van de beschikbare data creëer je een dashboard voor de organisatie waar zij op kan sturen. Deze dashboards moeten leesbaar zijn voor directie en management, maar ook voor de medewerkers. Je biedt hierbij ondersteuning bij het interpreteren en analyseren van relevante rapportages.
In overleg met de stakeholders zorg je voor een inzichtelijk datamanagement, waarbij je knelpunten herkent en je op accurate wijze datastromen optimaliseert. Je zorgt dat de data, ten alle tijden, kloppen. Dit betekent het in kaart brengen, documenteren en vertalen van de werking en behoeften van de business - door middel van voornamelijk procesanalyse - naar rapportages op maat en gestandaardiseerd. Dit lukt jou door de juiste informatie uit de organisatie te halen, kritische vragen te stellen en overzicht te creëren. De rapportages die jij creëert zorgen uiteindelijk voor een dashboard dat eenvoud en transparantie laat zien, gecombineerd met een hoge mate van nauwkeurigheid. Je bent in staat deze dashboards te bouwen, in te richten en zorgt tevens voor de borging ervan. Je kunt zelfstandig deze informatie bewerken en vanuit deze databases samenvoegen in Excel (draaitabellen) en/of dashboards tools voor grafische weergave. Meten is weten!

Verder bied je ondersteuning:
Aan de Product Managers bij complexe kostprijs berekeningen van nieuwe diensten, maar ook bij verkoopanalyses onder de bestaande IT-Partners en van bestaande diensten.
Door middel van business cases door te rekenen voor onder andere: investeringen, diensten en Asset Management.
Jouw doel is dan ook om in samenwerking met de Kwaliteitsmanager en de Financial Controller oplossingen voor de gesignaleerde afwijkingen in de businessprocessen te ontwikkelen. Dit doe je zodanig dat de daaruit voortvloeiende data betrouwbaar in een dashboard kan worden weergegeven.

Je rapporteert aan onze Financial Controller.

Wat breng je mee
•    Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding Bedrijfskunde of Business IT & Management;
•    Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
•    Je scoort hoog op de volgende competenties: Accuratesse – Analyseren en Oordeelsvorming – Helicopterview – Contactvaardigheid - Flexibiliteit – Samenwerken;
•    Minimaal 32 uur per week;
•    (Pre) Kennis van onze branche;
•    (Pre) Woonachtig in Noord-Holland.

Bij ons krijg jij
Bij ons krijg je de vrijheid om onderdeel te zijn van een daadkrachtige organisatie met grootse ideeën. Jij wordt zo onderdeel van ons succes en je wordt opgenomen in onze krachtige en unieke cultuur (met humor en passie als belangrijkste drijfveren). Maar ook door op vrijdagmiddag samen een borrel te drinken.

Verder
•    Een salaris dat aansluit op wat jij kan;
•    Telefoon en laptop naar eigen voorkeur;
•    Een meer dan marktconform secundair pakket met persoonlijk ontwikkelplan;
•    Jong, ambitieus bedrijf met start-up energie.

Wij staan voor kwaliteit in de Cloud. Dat is de belofte die wij maken naar onze partners en relaties. En ook naar onze werknemers. Als werknemers van Uniserver zijn we één team, dat verbonden is door onze passie voor het realiseren van kwaliteit in de Cloud.
Hoe we deze belofte waarmaken, dat vertellen onze kernwaarden: Klantgericht, Integer, Eenvoud en Samenwerken en daar KIES’en we elke dag opnieuw voor.

Als jij ook denkt dat succes begint waar anderen stoppen en je wilt meedoen om de top te bereiken, nodigen we je graag uit om te solliciteren: recruitment@uniserver.nl

Een keertje meelunchen?

Benieuwd naar de sfeer op ons kantoor? Laat je gegevens achter en wij bellen je voor een afspraak zodat je met ons mee kunt lunchen en we kennis kunnen maken met elkaar.

Reageer op deze vacature

Ben jij onze droomkandidaat? Reageer dan direct op deze vacature!

Solliciteer op deze baan

Deel deze vacature

Jiska Rodenburg

Talent Manager