Reageer op deze vacature

Ben jij onze droomkandidaat? Reageer dan direct op deze vacature!

Solliciteer op deze baan

Deel deze vacature

Jiska Rodenburg

Talent Manager

Cloud Engineer


Wie ben jij
Mensen in jouw omgeving herkennen jou als een persoon die gaat voor kwaliteit maar altijd met behoud van de relatie. Techniek is jouw passie en klanten voorzien van een optimale & stabiele dienstverlening geeft jou energie. 
Als dit betekent dat je naast het beheer van infrastructuur ook support moet verlenen aan onze klanten dan is dat voor jou een vanzelfsprekendheid. Je bent van nature proactief en communicatief vaardig: jij stopt niet voordat de interne of externe klant naar tevredenheid hebt geholpen. 
Je werk geeft jou je passie en energie in je leven. 
    
Wat doe jij
Als Cloud Engineer in het Operations team – onderdeel van de afdeling DevOps – ben je verantwoordelijk voor het (IaaS) Platform waar dagelijks duizenden VM’s op draaien en indirect tienduizenden bedrijven gebruik van maken. Het team is de regisseur van de infrastructuur, betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe diensten en continue – met hulp van Sprints – op zoek naar de volgende verbetering of automatisering in het platform. 
Daarnaast bied je ondersteuning aan Partners door de behandeling van Tickets, assisteer je ook bij werkzaamheden van andere teams binnen de afdeling en draai je mee in projecten voor de on-boarding van nieuwe Partners naar ons platform. Je volgt ons beleid, documentatie houd je op orde, je acteert adequaat op incidenten en controleslagen voer je van nature uit. Jij houdt van beheersbaarheid en controle en dit lukt je door vast te houden aan kaders en waar nodig de regie te nemen in de 'heat of the moment'. Als de omgeving zonder mankementen op volle toeren draait, ben jij een tevreden mens. Samen met je team werk je gestructureerd (SCRUM) en zelfstandig en bouw je mee aan de toekomst in de Cloud!

Wat breng je mee
•    Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau; IT is je passie; 
•    Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare beheerfunctie met klantcontact en consignatiediensten; 
•    Je hebt up to date certificeringen, minimaal VMware VCP6 of hoger;  
•    Je hebt afgelopen jaren ervaring opgedaan in VMware omgeving met een minimale omvang van 1000+ VM's;
•    Je scoort hoog op de volgende competenties: Plannen – Initiatief – Kwaliteitsgerichtheid – Accuratesse – Presteren onder druk; 

Je hebt ervaring met
•    VMware
•    Veeam Back-up & Replication 
•    Zerto 
•    HPE C7000, Blades & 3PAR
•    (Pre) vSAN
•    (Pre) SCRUM ervaring
•    (Pre) Basiskennis van Powershell
•    (Pre) Kennis van Amazon AWS of Azure
•    (Pre) Ervaring met automatisering van werkzaamheden
•    (Pre) Ervaring met on-boarding van bestaande omgevingen


Bij ons krijg jij
Bij ons krijg je de vrijheid en zelfstandigheid om expert te zijn binnen jouw vakgebied. Jij wordt zo onderdeel van ons succes en je krijgt de kans om je persoonlijk te ontwikkelen op zowel nieuwe technologieën als op vaardigheden. Dit doen we door humor en passie als drijfveren in te zetten. Maar ook door op vrijdagmiddag samen een biertje te drinken!

Verder
•    Een uitstekend salaris op basis van kennis en ervaring;
•    Lease auto, laptop, telefoon en goede pensioenregeling;
•    Opleidingsbudget en persoonlijk ontwikkelingsplan.

Als jij ook denkt dat succes begint waar anderen stoppen en je wilt meedoen om de top te bereiken, nodigen we je graag uit om te solliciteren.

Solliciteer nu!
Kun jij ons overtuigen van je innovatieve en gemotiveerde aanpak?
Dan ontvang ik graag je CV en motivatie via recruitment@uniserver.nl

Ons bedrijf
Wij willen de complexe cloud (infrastructuur) technologie eenvoudig toegankelijk maken voor bedrijven. Onze passie voor techniek en innovatie willen we vertalen naar een praktische toepassing: wij willen het beheer van cloud services op één plek samenbrengen. Wij geloven in doen waar je goed in bent. Kortom:

Wij willen het leven van onze IT partners en klanten makkelijker maken door het verbeteren van hun business performance en dit doen we door het versimpelen van complexiteit in technologie

Onze ambitie is om over 10 jaar de grootste, snelste en beste hybride cloud infrastructuur provider van Nederland te zijn.

Zo doen we dat!
Uniserver staat aan de vooravond van het veroveren van de hybride cloud markt. Wij zijn er klaar voor om onze diensten, als beste, snelste en grootste in de markt te ontwikkelen. Dit lukt ons alleen met talent dat net als wij lef heeft, veel verantwoordelijkheid aan kan en ook zelfstandig kan werken. 

Om de kwaliteit te kunnen leveren die wij nastreven hanteren we een aantal uitgangspunten. Ten eerste gebruiken we voor ons eigen platform de beste hardware, software, technologieën en mensen die er zijn. Ten tweede werken we samen met vooraanstaande kwaliteitspartners zoals HP, VMware en Zerto. En ten derde komen wij onze toezeggingen altijd na: afspraak is afspraak.

We zijn betrokken bij onze klanten. We gaan samen uitdagingen aan en realiseren samen innovatieve oplossingen. We vinden het oprecht leuk om de klant te helpen en overtreffen graag hun verwachtingen.        
Onze mensen laten zich kenmerken als creatief en innovatief. En we blijven nuchter, een sterke doe-maar-normaal houding met humor en passie. We zijn enthousiast en doen met plezier ons werk. We houden van aanpakken en worden gestimuleerd om ondernemend te zijn.

Wij hebben  een servicegericht DNA. Ook efficiency en kwaliteit zitten in ons bloed: snel en goed. Wij werken op basis van ITIL standaarden en zijn volledig ISO 20.000 gecertificeerd. Ons motto: gewoon doen!

Een keertje meelunchen?

Benieuwd naar de sfeer op ons kantoor? Laat je gegevens achter en wij bellen je voor een afspraak zodat je met ons mee kunt lunchen en we kennis kunnen maken met elkaar.

Reageer op deze vacature

Ben jij onze droomkandidaat? Reageer dan direct op deze vacature!

Solliciteer op deze baan

Deel deze vacature

Jiska Rodenburg

Talent Manager