Reageer op deze vacature

Ben jij onze droomkandidaat? Reageer dan direct op deze vacature!

Solliciteer op deze baan

Deel deze vacature

Jiska Rodenburg

Talent Manager

Cloud Support Engineer

Wie ben jij
Jij werkt graag samen met anderen naar een gemeenschappelijk doel toe. Je bent een echte ‘problem solver’ die door zijn sterke luistervaardigheid, doortastendheid en empathie anderen meeneemt naar een verbeterde situatie. Of het nu gaat om het regelen van een (bedrijfs)uitje, coach zijn van een voetbalclub, online games met anderen spelen of het bedenken van nieuwe plannen: jij neemt graag de regie voor de planning en het resultaat. Als je het aan jou overlaat komt het altijd, binnen de gewenste tijd, goed.
    
Wat doe jij
Als Cloud Support Engineer word je voortdurend gedreven door ons klantperspectief (ten alle tijden het beste voor de klant). Van nature houd je van structuur, regelmaat en continuïteit. Dit krijg je voor elkaar door werkzaamheden te standaardiseren en alleen waar nodig maatwerk te verlenen. Je bent vooral een slimme werker, je maakt de planning voor anderen inzichtelijk en je stelt prioriteiten. De klant heeft bij jou het gevoel dat alles soepel verloopt, hij weet wat hij aan je heeft omdat je je afspraken nakomt en hem een (proactieve) terugkoppeling geeft over de stand van zaken. Samen met je directe collega’s vormen jullie een multidisciplinair team waarin het doel is om met zo min mogelijk ‘schakelen’ de vraag van de klant te beantwoorden of een gemeld probleem binnen SLA te verhelpen.
Je haalt je voldoening door aan het einde van de week, met dezelfde output, tijd over te houden. Tijd om als team uitspraken te kunnen doen over het verder automatiseren van werkprocessen. Zo wordt het leven van de klant en van het Support team steeds een beetje makkelijker gemaakt.

Wat breng je mee
•    Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
•    Minimaal 1 jaar relevante werkervaring in de ondersteuning van klanten binnen (bij voorkeur) een IT gerelateerde werkomgeving
•    Ervaring met werken volgens ITIL processen, (pre) aantoonbaar met een certificaat
•    (Pre) Ervaring met het beheer van Windows & Linux omgevingen en kennis van software zoals bijvoorbeeld Apache, Nginx, MariaDB, Plesk, DirectAdmin
•    (Pre) Ervaring met VMware (6+), Veeam (9+) en Zerto (5+)
•    Je bent bij voorkeur woonachtig in Noord-Holland.

Bij ons krijg jij
Bij ons krijg je de vrijheid om onderdeel te zijn van een daadkrachtige organisatie met grootse ideeën. Jij wordt zo onderdeel van ons succes en je wordt opgenomen in onze krachtige en unieke cultuur (met humor en passie als belangrijkste drijfveren). Maar ook door op vrijdagmiddag samen een borrel te drinken.

Verder
•    Informele cultuur met korte lijnen veel vrijheid en een uitdagende verantwoordelijkheid;
•    Een salaris dat past bij jouw ervaring en talent;
•    Telefoon en laptop; 
•    Meer dan marktconform secundair pakket met persoonlijk ontwikkelplan;
•    Jong, ambitieus bedrijf met start-up energie.

Wij staan voor kwaliteit in de Cloud. Dat is de belofte die wij maken naar onze partners en relaties. En ook naar onze werknemers. Als werknemers van Uniserver zijn we één team, dat verbonden is door onze passie voor het realiseren van kwaliteit in de Cloud.
Hoe we deze belofte waarmaken, dat vertellen onze kernwaarden: Klantgericht, Integer, Eenvoud en Samenwerken en daar KIES’en we elke dag opnieuw voor.

Als jij ook denkt dat succes begint waar anderen stoppen en je wilt meedoen om de top te bereiken, nodigen we je graag uit om te solliciteren: recruitment@uniserver.nl

Een keertje meelunchen?

Benieuwd naar de sfeer op ons kantoor? Laat je gegevens achter en wij bellen je voor een afspraak zodat je met ons mee kunt lunchen en we kennis kunnen maken met elkaar.

Reageer op deze vacature

Ben jij onze droomkandidaat? Reageer dan direct op deze vacature!

Solliciteer op deze baan

Deel deze vacature

Jiska Rodenburg

Talent Manager