Cultuur

Werken bij de clouddistributeur van Nederland? Lees hier alles over onze cultuur en kernwaarden.

Work-life balance

Een gezonde werk-prive balans zorgt voor een gezond bedrijf. Als Uniserver denken wij daar graag in mee. Verstelbare bureaus, een gym op de tweede verdieping, ontspannen zitplekken voor reflectie, staand vergaderen, VR brillen voor gamelovers, gezellig hangen in het werkcafe of meedoen aan een Mindfulness programma behoort allemaal tot het secundaire pakket van Uniserver. Ook is er ruimte voor teambuilding, sportieve uitjes en persoonlijke ontwikkeling. Zo blijven wij in balans! De uptime van onze mensen zorgt voor de uptime van ons platform.

 

Uniserver is van ons allemaal

We hebben allemaal het gevoel dat Uniserver een beetje van ons is. Dat gedeeld eigenaarschap zit diep in ons hart. We zijn gek op ons werk en op onze klanten. We koesteren ze en doen alles om voor hen te excelleren. Voor ons is net dat beetje meer doen ‘gewoon ons werk’, maar we voelen ons persoonlijk aangesproken als er soms spaanders vallen.

Oplossingen vinden we altijd. Proactief. Reactief. Samen. We zijn elkaars gelijken, steunen elkaar, wijzen niet en staan open voor de inbreng van iedereen.

De beste willen zijn door te doen

We zijn en blijven techneuten. We maken complexe IT-processen simpel en willen daar de allerbeste in zijn. Die toppositie dwingen we af door ‘gewoon’ te blijven, te doen en te bewijzen. We accepteren inhoudelijk niets als vanzelfsprekend en stellen onszelf continu vragen. We optimaliseren ons bestaand platform met een kritische blik, doorzettingsvermogen, plezier en een helder doel voor ogen. Alleen 100% is voor ons goed genoeg, zelfs als klanten ons al waarderen met een tien.

 

 

Er is hier altijd ergens een lach te vinden

Werken is voor ons meer dan wat Van Dale hierover schrijft. Er is hier altijd ergens een lach te vinden. Van de grijns om een flauwe grap, een gezellige borrel tot het dagelijkse broodje schaterlach tijdens onze gezamenlijke lunch. Maar ook de warme lach van een oprecht gestelde vraag: Hoe gaat het? Kan ik je helpen? Hoe is het thuis? Wat vind jij? Dat is wat ons Uniserver maakt en ons motiveert om er keihard voor te blijven gaan.

 

Lef om te innoveren

Op deze Uniserver-manier bieden we onze klanten een goede nachtrust in de cloud. Maar ondanks dat veiligheid, stabiliteit en continuïteit ons bestaansrecht is, hebben we het lef om te blijven veranderen. We maken veel tijd en middelen vrij om te leren, te ontdekken en te innoveren, zowel in onszelf als in de techniek. Omdat het morgen altijd anders kan. Beter, slimmer, veiliger. We combineren onze persoonlijke groei met bewezen technische innovaties. En ontwikkelen daarmee nieuwe diensten, producten en verdienmodellen, vooruitlopend op de markt.

Heb je een vraag naar aanleiding van dit artikel?

Neem contact met ons op.

Direct een afspraak maken

072 - 572 56 46