Reageer op deze vacature

Ben jij onze droomkandidaat? Reageer dan direct op deze vacature!

Solliciteer op deze baan

Deel deze vacature

Jiska Rodenburg

Talent Manager

ICT-specialist Werkplekbeheer

Ons bedrijf

Wij willen de complexe cloud (infrastructuur) technologie eenvoudig toegankelijk maken voor bedrijven. Onze passie voor techniek en innovatie willen we vertalen naar een praktische toepassing: wij willen het beheer van cloud services op één plek samenbrengen. Wij geloven in doen waar je goed in bent. Kortom:

Wij willen het leven van onze IT-partners en klanten makkelijker maken door het verbeteren van hun business performance en dit doen we door het versimpelen van complexiteit in technologie.

Onze ambitie is om over 10 jaar de grootste, snelste en beste hybride cloud infrastructuur provider van Nederland te zijn.

Zo doen we dat!

Uniserver staat aan de vooravond van het veroveren van de hybride cloud markt. Wij zijn er klaar voor om onze diensten, als beste, snelste en grootste in de markt te ontwikkelen. Dit lukt ons alleen met talent dat net als wij lef heeft, veel verantwoordelijkheid aan kan en ook zelfstandig kan werken.

Om de kwaliteit te kunnen leveren die wij nastreven hanteren we een aantal uitgangspunten. Ten eerste gebruiken we voor ons eigen platform de beste hardware, software, technologieën en mensen die er zijn. Ten tweede werken we samen met vooraanstaande kwaliteitspartners zoals HP en VMWare. En ten derde komen wij onze toezeggingen altijd na: afspraak is afspraak.

We zijn betrokken bij onze klanten. We gaan samen uitdagingen aan en realiseren samen innovatieve oplossingen. We vinden het oprecht leuk om de klant te helpen en overtreffen graag hun verwachtingen.

Onze mensen laten zich kenmerken als creatief en innovatief. En we blijven nuchter, een sterke doe-maar-normaal houding met humor en passie. We zijn enthousiast en doen met plezier ons werk. We houden van aanpakken en worden gestimuleerd om ondernemend te zijn.

Wij hebben een servicegericht DNA. Ook efficiency en kwaliteit zitten in ons bloed: snel en goed. Wij werken op basis van ITIL-standaarden en zijn volledig ISO 20.000 gecertificeerd. Ons motto: gewoon doen!

 

Wie ben jij

Ze noemen jou ook weleens “de handyman”. Waar techniek is, daar ben jij. Of het nu gaat om het aanleggen van een netwerk, opzetten van Wifi punten of het aansluiten van nieuwe devices op oude apparatuur: je krijgt het steeds weer voor elkaar! Hoe jou dit lukt? Voornamelijk door je nieuwsgierigheid, geduld en initiatief. Jij vindt het niet meer dan logisch dat waar techniek is, ook techniek stuk kan gaan en daar weer een oplossing voor gevonden kan worden. Als laatste is een duidelijke overtuiging van jou: “geef een man een vis en hij heeft eten voor één dag, leer een man vissen en hij heeft eten voor heel zijn leven.” Jij neemt de ander mee in hoe een probleem is ontstaan en verholpen kan worden zodat de ander het de volgende keer wellicht zelf op kan lossen. Een gezonde mist van initiatief, dienstverlenend, oplossing gerichtheid en het managen van verwachtingen zijn jouw natuurlijke talenten.

Wat doe jij

Als Werkplekbeheerder ben je zelfstandig in staat om een IT kantoor omgeving technisch op te bouwen en volgens de ISO 27001 standaard in te richten. Je bent in staat om problemen van de IT-werkplek bij collega’s op te lossen in een breed landschap van enduser devices. Het werken met Windows AD-omgevingen en het technisch beheren van applicaties op eigen servers en in de cloud, binnen een domein is jou op het lijf geschreven. Procesmatig werken en een secure administratie bijhouden is een must in deze rol. Fysieke netwerken en wifinetwerken kunnen beheren is een pre’.

Verantwoordelijkheden:

 • Het oplossen van gebruikers problemen op het IT vlak en het inrichten van een complete IT-werkplek;
 • Complete lifestyle van applicaties (vanuit een technisch en soms ook functioneel oogpunt);
 • Bewaken van toegangsrechten en de administratie hieromtrent op het applicatie landschap;
 • Werkzaamheden uit ITIL en ISO-rollen en normen uitvoeren in opdracht van je manager;
 • Verantwoording afleggen voor je werkzaamheden aan je manager en het team;
 • Een positieve bijdrage leveren aan de samenwerking op individueel en teamniveau;
 • Documenteren van alle technische omgevingen.

Wat breng je mee

 • Je hebt minimaal hbo werk- en denkniveau (mbo n4);
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring met het beheren van Windows­ omgevingen en bij voorkeur kennis van gerelateerde software zoals: Service Now, Open VPN, Office 365, Mac OS, AD (ADFS);
 • Je hebt ervaring met het schrijven van leesbare documentatie van de IT-kantoor omgeving;
 • Ervaring met ITIL-processen;
 • Woonachtig Noord-Holland is een grote pre.

Bij ons krijg jij

Bij ons krijg je de vrijheid en zelfstandigheid om expert te zijn binnen jouw vakgebied. Jij wordt zo onderdeel van ons succes en je krijgt de kans om je persoonlijk te ontwikkelen op zowel nieuwe technologieën als op vaardigheden. Dit doen we door humor en passie als drijfveren in te zetten. Maar ook door op vrijdagmiddag samen een biertje te drinken!

Verder

 • Een uitstekend salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Laptop, telefoon en goede pensioenregeling;
 • Prachtige werkplek met de nieuwste technologie, een verzorgd kantoor met gym mogelijkheden;
 • Opleidingsbudget en persoonlijk ontwikkelingsplan.

 Als jij ook denkt dat succes begint waar anderen stoppen en je wilt meedoen om de top te bereiken, nodigen we je graag uit om te solliciteren.

Solliciteer nu!
Kun jij ons overtuigen van je innovatieve en gemotiveerde aanpak?
Dan ontvang ik graag je CV en motivatie via recruitment@uniserver.nl

Een keertje meelunchen?

Benieuwd naar de sfeer op ons kantoor? Laat je gegevens achter en wij bellen je voor een afspraak zodat je met ons mee kunt lunchen en we kennis kunnen maken met elkaar.

Reageer op deze vacature

Ben jij onze droomkandidaat? Reageer dan direct op deze vacature!

Solliciteer op deze baan

Deel deze vacature

Jiska Rodenburg

Talent Manager