Reageer op deze vacature

Ben jij onze droomkandidaat? Reageer dan direct op deze vacature!

Solliciteer op deze baan

Deel deze vacature

Jiska Rodenburg

Talent Manager

Inside Sales Representative

Wie ben jij
Als Inside Sales is voor jou de relatie met onze IT-partners heilig! Je bruist van energie en zorgt ervoor dat alle losse eindjes op de juiste manier met elkaar verbonden worden. Je doet er alles aan om de relatie met nieuwe en bestaande partners vanuit betrouwbaarheid en services op te bouwen. Dit realiseer jij voornamelijk vanuit een interne accountmanagement rol waarbinnen telefonisch contact centraal staat.

Door jouw empathisch vermogen en oprechte nieuwsgierigheid ben je een goede luisteraar. Daarnaast heb je commerciële voelsprieten die ervoor zorgen dat je kansen herkent én benut om de partner voor je te winnen. Doordat je dit combineert met het stellen van de juiste vragen geeft de partner jou ook de informatie die je nodig hebt.

Onze partners zoeken in jou een persoonlijkheid die zijn afspraken nakomt en net dat beetje meer doet om ze te verrassen. Doordat je van nature veel aanleg hebt voor accuratesse kun jij dit verschil maken! Je bent de spil tussen het dienstenportfolio van Uniserver en de behoeften van onze partners. Door jouw inzet kan de partner succesvol haar diensten aanbieden in de markt.  

Wat doe jij
Jij verzorgt het eerste contact met potentiële partners, bereidt nieuwe contacten voor en verzamelt de benodigde informatie. Daarnaast stel je contracten op en plan je afspraken in. Je bent samen met de afdelingen Sales en Marketing verantwoordelijk voor een goede lead kwalificatie. Door de snelle veranderingen in de markt blijf je je bewust van de veranderende behoefte van onze partners. Goede aftersales is daarbij key. Door pro-actief telefonisch contact te houden met onze partners weet jij hen tot cross- en upsell te motiveren.

Je weet als geen ander hoe belangrijk het is om gemaakte afspraken vast te leggen in het CRM-systeem: Salesforce. De informatieoverdracht en afspraken worden door jou op een heldere manier gecommuniceerd/gedocumenteerd, zodat deze voor alle betrokken afdelingen inzichtelijk is. Door je op te stellen als ambassadeur van Salesforce motiveer je anderen om hetzelfde te doen.

Je stelt je dienstverlenend op, houdt van aanpakken en zoekt intern diverse operationele zaken uit. Wanneer je signaleert dat er behoefte is spring je bij en ondersteun je de Accountmanagers en/of Customer Succes Managers, zodanig dat zij hun werkzaamheden optimaal kunnen uitvoeren.

Als het gaat om het ad-hoc regelen van allerlei zaken rondom vragen vanuit onze partners ben jij de spin in het web. Je stelt je daarbij op als probleemeigenaar om onze partners zo snel en zo goed mogelijk te helpen.

Wat breng je mee

  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Je hebt minimaal 6 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
  • Je scoort hoog op de volgende competenties: Doorzettingsvermogen – Resultaatgericht – Klantgerichtheid – Luistervaardigheid – Commerciële drive – Teambuilding;
  • Je hebt kennis van het indirecte sales-kanaal; 
  • Je hebt kennis van CRM systemen: Salesforce is een pre;
  • Je hebt kennis van Social Media/LinkedIn;
  • Je hebt affiniteit met IT, Cloud of nieuwe technologische ontwikkelingen.

Bij ons krijg jij
Bij ons krijg je de vrijheid en zelfstandigheid om expert te zijn binnen jouw vakgebied. Jij wordt zo onderdeel van ons succes en je krijgt de kans om je persoonlijk te ontwikkelen op zowel nieuwe technologieën als op vaardigheden. Dit doen we door humor en passie als drijfveren in te zetten. Maar ook door op vrijdagmiddag samen een biertje te drinken!

Verder

•    Een salaris in lijn met jouw ervaring en talent; 
•    Zeer verzorgd secundair pakket (met sport mogelijkheden tot verzorgd pensioen);
•    Jong, ambitieus bedrijf in Alkmaar met start-up trekjes; 
•    Uniek ontwikkelplan met doorgroeimogelijkheden;

Als jij ook denkt dat succes begint waar anderen stoppen en je wilt meedoen om de top te bereiken, nodigen we je graag uit om te solliciteren.

Solliciteer nu!
Kun jij ons overtuigen van je innovatieve en gemotiveerde aanpak?
Dan ontvang ik graag je CV en motivatie via recruitment@uniserver.nl

Ons bedrijf
Wij willen de complexe cloud (infrastructuur) technologie eenvoudig toegankelijk maken voor bedrijven. Onze passie voor techniek en innovatie willen we vertalen naar een praktische toepassing: wij willen het beheer van cloud services op één plek samenbrengen. Wij geloven in doen waar je goed in bent. Kortom:

Wij willen het leven van onze IT partners en klanten makkelijker maken door het verbeteren van hun business performance en dit doen we door het versimpelen van complexiteit in technologie

Onze ambitie is om over 10 jaar de grootste, snelste en beste hybride cloud infrastructuur provider van Nederland te zijn.

Zo doen we dat!
Uniserver staat aan de vooravond van het veroveren van de hybride cloud markt. Wij zijn er klaar voor om onze diensten, als beste, snelste en grootste in de markt te ontwikkelen. Dit lukt ons alleen met talent dat net als wij lef heeft, veel verantwoordelijkheid aan kan en ook zelfstandig kan werken.

Om de kwaliteit te kunnen leveren die wij nastreven hanteren we een aantal uitgangspunten. Ten eerste gebruiken we voor ons eigen platform de beste hardware, software, technologieën en mensen die er zijn. Ten tweede werken we samen met vooraanstaande kwaliteitspartners zoals HP, VMware en Zerto. En ten derde komen wij onze toezeggingen altijd na: afspraak is afspraak.

We zijn betrokken bij onze klanten. We gaan samen uitdagingen aan en realiseren samen innovatieve oplossingen. We vinden het oprecht leuk om de klant te helpen en overtreffen graag hun verwachtingen.          

Onze mensen laten zich kenmerken als creatief en innovatief. En we blijven nuchter, een sterke doe-maar-normaal houding met humor en passie. We zijn enthousiast en doen met plezier ons werk. We houden van aanpakken en worden gestimuleerd om ondernemend te zijn.

Wij hebben  een servicegericht DNA. Ook efficiency en kwaliteit zitten in ons bloed: snel en goed. Wij werken op basis van ITIL standaarden en zijn volledig ISO 20.000 gecertificeerd. Ons motto: gewoon doen!
 

Een keertje meelunchen?

Benieuwd naar de sfeer op ons kantoor? Laat je gegevens achter en wij bellen je voor een afspraak zodat je met ons mee kunt lunchen en we kennis kunnen maken met elkaar.

Reageer op deze vacature

Ben jij onze droomkandidaat? Reageer dan direct op deze vacature!

Solliciteer op deze baan

Deel deze vacature

Jiska Rodenburg

Talent Manager