Reageer op deze vacature

Ben jij onze droomkandidaat? Reageer dan direct op deze vacature!

Solliciteer op deze baan

Deel deze vacature

Jiska Rodenburg

Talent Manager

Management Assistent

Wie ben jij
Mensen die je écht goed kennen, omschrijven je als ijverig, krachtig, innemend en humoristisch. In je werk ben je gestructureerd, doortastend, sterk organisatiesensitief en reageer je proactief. Je hebt grip op situaties, behoudt het overzicht en tegelijkertijd kan je op een daadkrachtige manier anderen aanvullen om tot resultaat te komen. Je verzorgde representatie, drive en doordachte ideeën maken je de perfecte rechterhand van ons Leaderships Team (LT).

Wat doe jij
In de rol van Management Assistant ben je de spreekwoordelijke ‘rechterhand’ van ons Leaderships Team (LT). Je neemt deel aan LT/MT overleggen, die je samenvat en waarbij je verantwoordelijk bent voor het maken en opvolgen van de notulen. Ten behoeve van het LT verzorg je de verdere planning en het agendabeheer.
Het is van belang dat je management informatie juist kan analyseren en interpreteren, zelfstandig KPI’s kunt monitoren (signaleringsfunctie) en op een adequate wijze kan rapporteren.
Je verzorgt een diversiteit aan communicatie; van rapportages, marketing tot en met (directie)blogs. Door middel van goed communiceren, organiseren en coördineren ben jij de steun van het management in de dagelijkse werkzaamheden.
Je bent Product Owner van Confluence: een organisatie-brede online werkomgeving waarin alle belangrijke informatie per afdeling is terug te vinden. Via deze tool wordt ook de interne communicatie gedaan, zo ook de door jouw gemaakte weekupdate.

Verder:
•    Organiseer je de jaarlijks terugkomende festiviteiten zoals de BBQ, de wintersport en het bedrijfsuitje. Daarnaast regel je ook waar nodig de persoonlijke presentjes voor het personeel;
•    Bied je ondersteuning en beheer je de zakenreizen voor de directie, management en medewerkers;
•    Bied je ondersteuning aan de afdeling Marketing op het gebied van: aanvragen van visitekaartjes, het regelen van de kerstpakketten, het regelen van nieuwe pasfoto’s van nieuwe werknemers, het uitzoeken en bestellen van marketing materiaal en het voorbereiden en uitvoeren van werkzaamheden voor beurzen, presentaties en seminars;
•    Vervang je de receptioniste bij haar afwezigheid en incidenteel bied je, waar nodig,  ondersteuning bij haar werkzaamheden.

Je rapporteert aan onze Managing Director en je bent een belangrijke en evenwichtige gesprekspartner die zich niet snel omver laat blazen.

Wat breng je mee
•    Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding;
•    Je hebt tussen de 5 en 10 jaar aantoonbare werkervaring met bovengenoemde werkzaamheden binnen een organisatie tussen de 50-250 medewerkers;
•    Ervaring met onze business, of tenminste affiniteit, zien wij als grote meerwaarde. Onze materie is complex en het helpt als er een basiskennis aanwezig is;
•    Je scoort hoog op de volgende competenties: Accuratesse – Klantgerichtheid – Organisatiesensitiviteit – Dienstverlenend – Initiatief – Plannen – Creativiteit;
•    24-32 uur beschikbaar, waarvan zeker de woensdag en vrijdag;
•    Woonachtig in Noord-Holland is een pré.

Bij ons krijg jij
Bij ons krijg je de vrijheid om onderdeel te zijn van een daadkrachtige organisatie met grootse ideeën. Jij wordt zo onderdeel van ons succes en je wordt opgenomen in onze krachtige en unieke cultuur (met humor en passie als belangrijkste drijfveren). Maar ook door op vrijdagmiddag samen een borrel te drinken.

Verder
•    Een salaris dat aansluit op wat jij kan;
•    Telefoon en laptop naar eigen voorkeur;
•    Een meer dan marktconform secundair pakket met persoonlijk ontwikkelplan;
•    Jong, ambitieus bedrijf met start-up energie. 

Wij staan voor kwaliteit in de Cloud. Dat is de belofte die wij maken naar onze partners en relaties. En ook naar onze werknemers. Als werknemers van Uniserver zijn we één team, dat verbonden is door onze passie voor het realiseren van kwaliteit in de Cloud.
Hoe we deze belofte waarmaken, dat vertellen onze kernwaarden: Klantgericht, Integer, Eenvoud en Samenwerken en daar KIES’en we elke dag opnieuw voor.

Als jij ook denkt dat succes begint waar anderen stoppen en je wilt meedoen om de top te bereiken, nodigen we je graag uit om te solliciteren: recruitment@uniserver.nl

Een keertje meelunchen?

Benieuwd naar de sfeer op ons kantoor? Laat je gegevens achter en wij bellen je voor een afspraak zodat je met ons mee kunt lunchen en we kennis kunnen maken met elkaar.

Reageer op deze vacature

Ben jij onze droomkandidaat? Reageer dan direct op deze vacature!

Solliciteer op deze baan

Deel deze vacature

Jiska Rodenburg

Talent Manager