Reageer op deze vacature

Ben jij onze droomkandidaat? Reageer dan direct op deze vacature!

Solliciteer op deze baan

Deel deze vacature

Jiska Rodenburg

Talent Manager

Netwerk Engineer

Wie ben jij
Jouw persoonlijkheid en communicatieve skills zijn de verbindende factor in het team. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor de stabiliteit, kwaliteit en continuïteit van de Netwerk infrastructuur. Als de omgeving draait op volle toeren, zonder mankementen te vertonen ben jij een tevreden mens.

Je bent van nature proactief en kwaliteitsgericht: Als dit betekent dat je naast het automatiseren van de netwerk infrastructuur ook beheer moet verlenen dan is dat voor jou een vanzelfsprekendheid. Jij houdt van beheersbaarheid en controle en dit lukt je door vast te werken binnen kaders en waar nodig de regie in eigen hand te nemen.                               

Wat doe jij
Als Netwerk Engineer in het DevOps Team, ben je medeverantwoordelijk voor de connectiviteit van, naar en tussen alle onderdelen onder het (IaaS) Platform waar dagelijks duizenden VM’s op draaien en waar indirect tienduizenden bedrijven gebruik van maken. 

Samen met de Development, Operations & Workspace Teams staat het Netwerk Team als wachter bij de poort van de infrastructuur en wordt er met het team continue gewerkt aan verbeteringen in de netwerk infrastructuur, Het verder automatiseren van de handelingen om dit zo efficiënt mogelijk te doen is waar je voor staat. Dit doe je in Ansible Playbooks met Python als voorkeurs taal.

Wij willen de beste IaaS provider zijn van Nederland. Alle teams werken met een duidelijke visie en missie naar de toekomst, waaronder ook het Netwerk team als stabiel fundament onder alle platformen en Producten die door ons worden gebouwd en beheerd.

Je werkzaamheden bestaan uit het (proactief) laten functioneren en automatiseren van zowel de hard- en software van ons netwerk. Het oplossen van complexe incidenten, resulterend in een optimale werking en beschikbaarheid van het netwerk. Ook het ontwerpen en implementeren van nieuwe netwerkoplossingen zien wij als een onderdeel in deze functie zodat bijvoorbeeld onderhoud van het netwerk geminimaliseerd kan worden of klanten van nieuwe oplossingen kunnen worden voorzien.

Wat breng je mee

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau; IT is je passie;
 • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Je hebt afgelopen jaren ervaring opgedaan in: Virtuele omgevingen met 1000+ VM’s en 24/7 bedrijf kritische (netwerk) infrastructuren én grotere netwerken bestaande uit 100+  devices verspreid over meerdere datacenter locaties;
 • Je bent bereid tot consignatie;
 • Je scoort hoog op de volgende competenties: Plannen – Initiatief – Kwaliteitsgerichtheid – Accuratesse – Presteren onder druk;
 • Je woont bij voorkeur in Noord-Holland.

Skills

 • Up-to-date kennis van CISCO Nexus apparatuur;
 • Ervaring met automatisering van werkzaamheden in o.a. Python, Ansible, Rundeck;
 • L2 en L3 netwerken zijn voor jou gemeengoed;
 • In bezit van CCNA Certificering;
 • Kennis en ervaring met Linux (shell);
 • (Pre) In bezit van CCNP Certificering;
 • (Pre) Kennis van Juniper;
 • (Pre) Kennis van Fortigate;
 • (Pre) Ervaring met Agile Scrum;
 • (Pre) Ervaring met VMWare omgeving(en) en technieken als NSX.

Bij ons krijg jij
Bij ons krijg je de vrijheid en zelfstandigheid om expert te zijn binnen jouw vakgebied. Jij wordt zo onderdeel van ons succes en je krijgt de kans om je persoonlijk te ontwikkelen op zowel nieuwe technologieën als op vaardigheden. Dit doen we door humor en passie als drijfveren in te zetten. Maar ook door op vrijdagmiddag samen een biertje te drinken!

Verder

 • Een uitstekend salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Lease auto, laptop, telefoon en pensioenregeling;
 • Opleidingsmogelijkheden en persoonlijk ontwikkelingsplan.

Als jij ook denkt dat succes begint waar anderen stoppen en je wilt meedoen om de top te bereiken, nodigen we je graag uit om te solliciteren.

Ons bedrijf
Wij willen de complexe cloud (infrastructuur) technologie eenvoudig toegankelijk maken voor bedrijven. Onze passie voor techniek en innovatie willen we vertalen naar een praktische toepassing: wij willen het beheer van cloud services op één plek samenbrengen. Wij geloven in doen waar je goed in bent. Kortom:

Wij willen het leven van onze IT partners en klanten makkelijker maken door het verbeteren van hun business performance en dit doen we door het versimpelen van complexiteit in technologie

Onze ambitie is om over 10 jaar de grootste, snelste en beste hybride cloud infrastructuur provider van Nederland te zijn.

Zo doen we dat!
Uniserver staat aan de vooravond van het veroveren van de hybride cloud markt. Wij zijn er klaar voor om onze diensten, als beste, snelste en grootste in de markt te ontwikkelen. Dit lukt ons alleen met talent dat net als wij lef heeft, veel verantwoordelijkheid aan kan en ook zelfstandig kan werken.

Om de kwaliteit te kunnen leveren die wij nastreven hanteren we een aantal uitgangspunten. Ten eerste gebruiken we voor ons eigen platform de beste hardware, software, technologieën en mensen die er zijn. Ten tweede werken we samen met vooraanstaande kwaliteitspartners zoals HP, VMware en Cisco. En ten derde komen wij onze toezeggingen altijd na: afspraak is afspraak.

We zijn betrokken bij onze klanten. We gaan samen uitdagingen aan en realiseren samen innovatieve oplossingen. We vinden het oprecht leuk om de klant te helpen en overtreffen graag hun verwachtingen.          

Onze mensen laten zich kenmerken als creatief en innovatief. En we blijven nuchter, een sterke doe-maar-normaal houding met humor en passie. We zijn enthousiast en doen met plezier ons werk. We houden van aanpakken en worden gestimuleerd om ondernemend te zijn.

Wij hebben  een servicegericht DNA. Ook efficiency en kwaliteit zitten in ons bloed: snel en goed. Wij werken op basis van Agile scrum en zijn volledig ISO 27.001 gecertificeerd. Ons motto: gewoon doen!

Solliciteer nu!

Kun jij ons overtuigen van je innovatieve en gemotiveerde aanpak?
Dan ontvang ik graag je CV en motivatie via recruitment@uniserver.nl

Een keertje meelunchen?

Benieuwd naar de sfeer op ons kantoor? Laat je gegevens achter en wij bellen je voor een afspraak zodat je met ons mee kunt lunchen en we kennis kunnen maken met elkaar.

Reageer op deze vacature

Ben jij onze droomkandidaat? Reageer dan direct op deze vacature!

Solliciteer op deze baan

Deel deze vacature

Jiska Rodenburg

Talent Manager

Gerelateerde vacatures

Cloud Engineer

Als Cloud Engineer in het Operations team ben je verantwoordelijk voor het (IaaS) Platform waar dagelijks duizenden VM’s op draaien en indirect tienduizenden bedrijven gebruik van maken.

 • 40

 • 01-08-2018

 • Vmware

Lees meer

Web Developer

Als Web Developer in het Development Team – onderdeel van de afdeling DevOps – ben je verantwoordelijk voor de continue vertaling van (klant)behoefte naar functionaliteit in onze web portalen.

 • 40

 • 01-08-2018

 • MySQL, PHP

Lees meer
Bekijk alle vacatures