Reageer op deze vacature

Ben jij onze droomkandidaat? Reageer dan direct op deze vacature!

Solliciteer op deze baan

Deel deze vacature

Jiska Rodenburg

Talent Manager

Manager Operations

Wie ben jij

Van jongs af aan ben jij bezig geweest met het aanbrengen van structuur. Als kind was je al bezig om kleuren en vormen bij elkaar te leggen en was je heel sterk in het leggen van verbanden (oplossen van puzzels). Ook in de studie/ opleiding die je daarna koos lag de focus op het oplossen van problemen: jij smult van complexiteit! Jij hebt pas rust als je deze complexiteit tot eenvoud hebt weten te brengen voor jezelf en anderen. Je doet graag onderzoek, ondervraagt anderen met regelmaat en trekt pas conclusies als deze bewezen zijn. Dit doe je met een drang naar accuratesse (dingen echt afmaken) en in samenspraak met anderen.

Wat doe jij

Als Manager Ops heb jij maar 1 overtuiging: Het leven van klanten en je team zo makkelijk mogelijk maken door werk simpel, toegankelijk en gestandaardiseerd te stroomlijnen. Dit doe je doordat je van nature gemakkelijk oorzaak en gevolg uit elkaar weet te houden, je snel analyses maakt die leiden door procesoptimalisatie en tegelijkertijd oog houdt voor de mens. Jij weet dat elk teamlid uiteindelijk behoefte heeft aan een eenduidige manier van werken zodat er dan tijd overblijft voor het blijven werken aan kwaliteit en het bespreken van unieke casuïstiek. Juist door het systematisch werken, het afronden van zaken en het vastleggen van werkafspraken ontstaat er rust en regelmaat om zo ruimte te creëren voor innovatie en groei.

Verantwoordelijkheden

 • Het is jouw eindverantwoordelijkheid om de afdeling Operations stabiel, schaalbaar en betrouwbaar te stroomlijnen. Dit doe je door werkzaamheden op een systematische wijze op te zetten, in te roosteren en prioriteiten te stellen;
 • Je zorgt ervoor dat de benodigde middelen om het werk uit te voeren op tijd voorhanden zijn;
 • Je maakt en houdt de planning voor alle betrokkenen inzichtelijk en realistisch;
 • Je geeft richting aan anderen, je neemt de leiding;
 • Overzicht houden over de situatie en afstand nemen om overzicht te creëren;
 • Je hebt overzicht over hoe het werk en de acties van anderen deel uitmaken van een groter geheel;
 • Je zorgt er voor dat zaken van begin tot eind netjes en precies worden afgemaakt;
 • Zorgdragen dat de processen optimaal zijn ingericht en waar verbetering mogelijk is dit initiëren

Wat breng je mee

 • Contactvaardigheid, accuratesse, onderzoeken van drijfveren en structuur zijn aantoonbare sterke competenties bij jou;
 • Je hebt kennis en ervaring van de Cloud, IAAS, hosting markt;
 • Je hebt kennis en ervaring van infrastructuur bij grote omgevingen;
 • Praktijkervaring met het opzetten van procesmanagement;
 • Kennis van kwaliteitssystemen en certificeringen zoals ISO27001, ISAE3402 en dergelijke;
 • Formeel functioneel leidinggevende ervaring (minimaal 3 jaar);
 • Woonachtig Noord-Holland is een grote pre.

Bij ons krijg jij

Bij ons krijg je de vrijheid en zelfstandigheid om expert te zijn binnen jouw vakgebied. Jij wordt zo onderdeel van ons succes en je krijgt de kans om je persoonlijk te ontwikkelen op zowel nieuwe technologieën als op vaardigheden. Dit doen we door humor en passie als drijfveren in te zetten. Maar ook door op vrijdagmiddag samen een biertje te drinken!

Verder

 • Een uitstekend salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Leaseauto, laptop, telefoon en goede pensioenregeling;
 • Prachtige werkplek met de nieuwste technologie, een verzorgd kantoor met gym mogelijkheden;
 • Opleidingsbudget en persoonlijk ontwikkelingsplan.

Als jij ook denkt dat succes begint waar anderen stoppen en je wilt meedoen om de top te bereiken, nodigen we je graag uit om te solliciteren.

Solliciteer nu!

Kun jij ons overtuigen van je innovatieve en gemotiveerde aanpak?
Dan ontvang ik graag je CV en motivatie via j.rodenburg@uniserver.nl
Ons bedrijf
Wij willen de complexe cloud (infrastructuur) technologie eenvoudig toegankelijk maken voor bedrijven. Onze passie voor techniek en innovatie willen we vertalen naar een praktische toepassing: wij willen het beheer van cloud services op één plek samenbrengen. Wij geloven in doen waar je goed in bent. Kortom:

Wij willen het leven van onze IT-partners en klanten makkelijker maken door het verbeteren van hun business performance en dit doen we door het versimpelen van complexiteit in technologie

Onze ambitie is om over 10 jaar de grootste, snelste en beste hybride cloud infrastructuur provider van Nederland te zijn.

Zo doen we dat!

Uniserver staat aan de vooravond van het veroveren van de hybride cloud markt. Wij zijn er klaar voor om onze diensten, als beste, snelste en grootste in de markt te ontwikkelen. Dit lukt ons alleen met talent dat net als wij lef heeft, veel verantwoordelijkheid aan kan en ook zelfstandig kan werken.

Om de kwaliteit te kunnen leveren die wij nastreven hanteren we een aantal uitgangspunten. Ten eerste gebruiken we voor ons eigen platform de beste hardware, software, technologieën en mensen die er zijn. Ten tweede werken we samen met vooraanstaande kwaliteitspartners zoals HP en VMWare. En ten derde komen wij onze toezeggingen altijd na: afspraak is afspraak.

We zijn betrokken bij onze klanten. We gaan samen uitdagingen aan en realiseren samen innovatieve oplossingen. We vinden het oprecht leuk om de klant te helpen en overtreffen graag hun verwachtingen.

Onze mensen laten zich kenmerken als creatief en innovatief. En we blijven nuchter, een sterke doe-maar-normaal houding met humor en passie. We zijn enthousiast en doen met plezier ons werk. We houden van aanpakken en worden gestimuleerd om ondernemend te zijn.
Wij hebben een servicegericht DNA. Ook efficiency en kwaliteit zitten in ons bloed: snel en goed. Wij werken op basis van ITIL-standaarden en zijn volledig ISO 20.000 gecertificeerd. Ons motto: gewoon doen!

Een keertje meelunchen?

Benieuwd naar de sfeer op ons kantoor? Laat je gegevens achter en wij bellen je voor een afspraak zodat je met ons mee kunt lunchen en we kennis kunnen maken met elkaar.

Reageer op deze vacature

Ben jij onze droomkandidaat? Reageer dan direct op deze vacature!

Solliciteer op deze baan

Deel deze vacature

Jiska Rodenburg

Talent Manager