Reageer op deze vacature

Ben jij onze droomkandidaat? Reageer dan direct op deze vacature!

Solliciteer op deze baan

Deel deze vacature

Jiska Rodenburg

Talent Manager

Project Manager

Wie ben jij
Overzicht, structuur en dingen voor elkaar krijgen, dat zijn kenmerken die jou laten omschrijven. Als er wat geregeld moet worden dan bellen vrienden jou. Of dit groots en complex is of eenvoudig met een korte termijn deadline: het lukt jou eenvoudig om activiteiten op te tuigen en naar de gewenste kwaliteit af te leveren. Het geeft je energie om helderheid te brengen in chaos, om meerdere dingen tegelijk te doen zonder het overzicht te verliezen. Dit lukt je door de juiste mensen er bij te betrekken en vooral de hoofdlijnen in de gaten te houden.

Wat doe jij
Als projectmanager lever je een bijdrage aan onze sterk dynamische en veranderende omgeving door het opzetten en coördineren van interne en externe projecten (van het opstellen van het projectplan tot de evaluatie). Je bent hierbij dé bewaker van de planning en voorziet alle stakeholders van relevante updates.
Als projectmanager ben je allround verantwoordelijk voor diverse implementaties; dit betreft niet alleen techniek, maar ook het optuigen en borgen van processen, verzorgen van communicatie en trainingen waar van toepassing. Naast dat jouw werkzaamheden een mix zijn van interne (IT) projecten, gaat het vooral ook om het succesvol plannen, uitvoeren en begeleiden van projecten om samen met een IT Partner nieuwe klanten op ons platform te onboarden. 
Of een project nu technisch, organisatorisch of procesmatig van aard is, dat maakt voor jou niet uit! Doordat je van nature gestructureerd bent kun je ook meerdere projecten tegelijk draaien.. Om mensen voor je te winnen ga je coachend te werk en is draagvlak creëren van nature een competentie waar je veel aanleg voor hebt. Tegelijkertijd ben je resultaatgericht en is afspraak bij jou altijd afspraak. Je hebt voldoende inhoudelijke bagage om kritische vragen te kunnen stellen en je laat je niet gek maken door deadlines en chaos.

Wat breng je mee
•    HBO werk- en denkniveau;
•    Minimaal 3 jaar relevante werkervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur ervaring met het managen van externe klantprojecten binnen de ICT;
•    Je scoort hoog op de volgende competenties: Plannen – Initiatief – Kwaliteitsgerichtheid       – Klantgerichtheid – Presteren onder druk – Helicopterview;
•    Projectmanagement certificeringen Prince2 of vergelijkbaar;
•    (Pre) Affiniteit met Cloud en Infrastructure as a Service (IaaS);
•    (Pre) Affiniteit met SCRUM/Agile.

Bij ons krijg jij
Bij ons krijg je de vrijheid om onderdeel te zijn van een daadkrachtige organisatie met grootse ideeën. Jij wordt zo onderdeel van ons succes en je wordt opgenomen in onze krachtige en unieke cultuur (met humor en passie als belangrijkste drijfveren). Maar ook door op vrijdagmiddag samen een borrel te drinken.

Verder
•    Informele cultuur met korte lijnen veel vrijheid en een uitdagende verantwoordelijkheid;
•    Een salaris dat past bij jouw ervaring en talent;
•    Leaseauto, telefoon en laptop; 
•    Meer dan marktconform secundair pakket met persoonlijk ontwikkelplan;
•    Jong, ambitieus bedrijf met start-up energie.

Wij staan voor kwaliteit in de Cloud. Dat is de belofte die wij maken naar onze partners en relaties. En ook naar onze werknemers. Als werknemers van Uniserver zijn we één team, dat verbonden is door onze passie voor het realiseren van kwaliteit in de Cloud.
Hoe we deze belofte waarmaken, dat vertellen onze kernwaarden: Klantgericht, Integer, Eenvoud en Samenwerken en daar KIES’en we elke dag opnieuw voor.

Als jij ook denkt dat succes begint waar anderen stoppen en je wilt meedoen om de top te bereiken, nodigen we je graag uit om te solliciteren: recruitment@uniserver.nl

Een keertje meelunchen?

Benieuwd naar de sfeer op ons kantoor? Laat je gegevens achter en wij bellen je voor een afspraak zodat je met ons mee kunt lunchen en we kennis kunnen maken met elkaar.

Reageer op deze vacature

Ben jij onze droomkandidaat? Reageer dan direct op deze vacature!

Solliciteer op deze baan

Deel deze vacature

Jiska Rodenburg

Talent Manager