Reageer op deze vacature

Ben jij onze droomkandidaat? Reageer dan direct op deze vacature!

Solliciteer op deze baan

Deel deze vacature

Jiska Rodenburg

Talent Manager

(Tactisch) Inkoper

Ons bedrijf

Wij willen de complexe cloud (infrastructuur) technologie eenvoudig toegankelijk maken voor bedrijven. Onze passie voor techniek en innovatie willen we vertalen naar een praktische toepassing: wij willen het beheer van cloud services op één plek samenbrengen. Wij geloven in doen waar je goed in bent. Kortom:

Wij willen het leven van onze IT-partners en klanten makkelijker maken door het verbeteren van hun business performance en dit doen we door het versimpelen van complexiteit in technologie.

Onze ambitie is om de beste hybride cloud infrastructuur provider van Nederland te zijn.

Zo doen we dat!

Uniserver staat aan de vooravond van het veroveren van de hybride cloud markt. Wij zijn er klaar voor om onze diensten, als beste, snelste en grootste in de markt te ontwikkelen. Dit lukt ons alleen met talent dat net als wij lef heeft, veel verantwoordelijkheid aan kan en ook zelfstandig kan werken.

Om de kwaliteit te kunnen leveren die wij nastreven hanteren we een aantal uitgangspunten. Ten eerste gebruiken we voor ons eigen platform de beste hardware, software, technologieën en mensen die er zijn. Ten tweede werken we samen met vooraanstaande kwaliteitspartners zoals HP, Microsoft en VMware. En ten derde komen wij onze toezeggingen altijd na: afspraak is afspraak.

We zijn betrokken bij onze klanten. We gaan samen uitdagingen aan en realiseren samen innovatieve oplossingen. We vinden het oprecht leuk om de klant te helpen en overtreffen graag hun verwachtingen.

Onze mensen laten zich kenmerken als creatief en innovatief. En we blijven nuchter, een sterke doe-maar-normaal houding met humor en passie. We zijn enthousiast en doen met plezier ons werk. We houden van aanpakken en worden gestimuleerd om ondernemend te zijn.

Wij hebben een servicegericht DNA. Ook efficiency en kwaliteit zitten in ons bloed: snel en goed. Wij werken op basis van Agile Scrum en ITIL-standaarden. Ook zijn wij volledig ISO 27001 gecertificeerd.
Ons motto: Gewoon doen!

 

Wie ben jij

“Een echte regelneef”, dat is jouw bijnaam. Je laat je omschrijven als een aanpakker, een organisator, een doener met oog voor duurzame relaties. Het boeit jou om de marktontwikkelingen te volgen, je hebt snel door wat de kleine regeltjes in contracten betekenen om zo je onderhandelruimte te bepalen. Hier haal je ook echt je voldoening uit: met behoud van respect en de relatie de beste deals closen!

Wat doe jij

Als tactisch inkoper ondersteun je de Business en de directeur Operations met het in kaart brengen van onze huidige leveranciers en stel je processen en beleid op voor interne doeleinden, zodanig dat iedereen weet hoe we omgaan met externe leveranciers, voorraden beheersbaar zijn en in lijn met de afname. Informatie hiervoor haal je zelfstandig op uit systemen en bij de betrokkenen uit de organisatie (voornamelijk (lijn) management). Je levert een bijdrage aan het volledige traject van het opstellen van de requirements, het selecteren van leveranciers, beoordelen van offertes en contracten, tot het monitoren van de uitvoering en naleving daarvan. Dit betekent dat je zelfstandig op zoek gaat naar partijen met de beste prijs/kwaliteitverhouding en je feeling hebt voor een scherpe onderhandeling. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de facilitaire onderhoudscontracten en eerste aanspreekpunt voor interne en externe partijen.

De verantwoordelijkheden die bij de functie horen zijn:

 • Verantwoordelijk voor de inkoopvan producten en diensten, zodanig dat de inkoop onder naleving van bestaande en nieuwe contracten heeft plaatsgevonden, alsmede de meest gunstige prijs-kwaliteitverhouding in relatie tot de marktontwikkelingen is gerealiseerd;
 • Verantwoordelijk voor het aansturen van de leveranciersop basis van (integrale) kwaliteit, tijdigheid en prijs;
 • Draagt bij aan het resultaat voor de eigen processen, met als doel om steeds te balanceren tussen de (noodzakelijke) kwaliteit van de dienstverlening ten opzichte van de economische kosten verbonden aan die dienstverlening;
 • Verantwoordelijk voor het tijdig signaleren en rapporteren over een kwalitatief goede, en financieel rendabele inzet van de assets;
 • Verantwoordelijk voorfacilitaire zaken omtrent onderhoud gebouwen en inventaris voor een veilige werkomgeving.

Wat breng je mee

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring waarbinnen het vinden, onderhandelen en naleven van contracten centraal stond;
 • Affiniteit met IT en facilitaire zaken is een grote pre;
 • Woonachtig in Noord-Holland is wenselijk.

Bij ons krijg jij

Bij ons krijg je de vrijheid om innovatief te werken in kleine projecten met grootse ideeën. Jij wordt zo onderdeel van ons succes en je krijgt de kans om je persoonlijk te ontwikkelen op zowel nieuwe technologieën als op vaardigheden. Dit doen we door humor en passie als drijfveren in te zetten. Maar ook door op vrijdagmiddag samen een biertje of wijntje te drinken!

Verder

 • Informele cultuur met korte lijnen veel vrijheid en een uitdagende verantwoordelijkheid;
 • Een salaris dat past bij jouw ervaring en talent;
 • Meer dan marktconform secundair pakket, met eigen gym;
 • Opleidingsbudget en persoonlijk ontwikkelingsplan.

Solliciteer nu!

Kun jij ons overtuigen van je innovatieve en gemotiveerde aanpak?
Dan ontvang ik graag je CV en motivatie via j.rodenburg@uniserver.nl

Een keertje meelunchen?

Benieuwd naar de sfeer op ons kantoor? Laat je gegevens achter en wij bellen je voor een afspraak zodat je met ons mee kunt lunchen en we kennis kunnen maken met elkaar.

Reageer op deze vacature

Ben jij onze droomkandidaat? Reageer dan direct op deze vacature!

Solliciteer op deze baan

Deel deze vacature

Jiska Rodenburg

Talent Manager