Reageer op deze vacature

Ben jij onze droomkandidaat? Reageer dan direct op deze vacature!

Solliciteer op deze baan

Deel deze vacature

Jiska Rodenburg

Talent Manager

Product Manager

Wie ben jij

Jij behoudt het overzicht in een wereld van complexe IT. Je snapt als geen ander waar de klant naar op zoek is en kunt technische bouwstenen vertalen naar een simpel en behapbaar verhaal.

Als Product Manager ben je de spin in het web tussen de verschillende afdelingen – van techniek tot commercie - en val je direct onder de Operationeel Directeur. Je opereert zelfstandig, neemt initiatief en je bouwt mee aan de doorontwikkeling van het productportfolio van Uniserver.

In je heldere communicatie kun je feilloos schakelen en je aanpassen aan de persoon die je voor je hebt in zowel presentaties, digitale uitingen en een mondeling verhaal.

Cijfers hebben jouw interesse en je hebt een eigen methodiek in de bepaling van prijzen en vastlegging in prijslijsten en (mede) ontwikkeling van inzicht en analyse. Daar hoort de opzet van Product Markt Combinaties, inclusief analyse van markt en concurrentie bij.   

Wat doe jij

Als Product Manager ben je eigenaar van het product portfolio van Uniserver waar dagdagelijks honderden Partners gebruik van maken, als bouwsteen in de eigen propositie of door onze Producten direct bij eindklanten te positioneren.

Samen met de Operationele & Commerciële teams en het nog te ontwikkelen Product Team ben je continue bezig met de doorontwikkeling van ons portfolio. In de vertaling van technische verbeteringen naar functionele waarde maar ook het anders combineren van bouwstenen om een nieuwe Product Markt Combinatie (PMC) te vormen.

De Product pijler binnen de afdeling Operations is primair verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beschrijving en het succes van het dienst portfolio van Uniserver.

Van de ontwikkeling van nieuwe Producten rondom bijvoorbeeld IaaS en Workspace(s) en het uitschrijven van verbeteringen tot het onderhoud van relaties met onze strategische leveranciers en het actief bijsturen op marge en afname percentages. Producten gericht op implementatie door onze Partners maar ook aansprekend in verhaal en communicatie voor eindgebruikers.

Als Product Manager ben jij dé eigenaar (Product Owner) van de backlog met verbeteringen en in overleg met de stakeholders heb je een rol in de bepaling van de (sprint) werkzaamheden van de verschillende Development & Operations Teams.

Je komt rechtstreeks te werken onder de Operationeel Directeur en werkt nauw samen met zowel de teams in de afdeling Operatie als de teams van de afdelingen Sales, Marketing en Finance.

Samen met de Operationele Teams en het nog te formeren Product Team bouw je mee aan de toekomst van Uniserver in de Cloud.

Intern schakel je als een spin het web tussen de teams terwijl je commercieel de behoeften proeft en de vertaling maakt van de strategische doelen naar een interne & externe (Product) roadmap op korte en lange termijn.

Wat breng je mee

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau; IT is je passie;
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring met aantoonbare ervaring in de ontwikkeling van nieuwe Producten en de doorontwikkeling van bestaande Producten
 • Je scoort hoog op de volgende competenties: Plannen – Besluitvaardig – Klantgericht – Innovatief – Overtuigen – Helicopterview – Kwaliteit – Drive. 

Skills

 • Kennis van Cloud en/of affiniteit met IT
 • Ervaring met Product Portfolio in een indirect kanaal
 • Ervaring met ontwikkeling van nieuwe Producten
 • Ervaring met bepaling van inkoop- en verkoopprijzen, inclusief analyse en inzicht
 • Ervaring met opbouwen van een eigen (Product) Team en rol van Product Owner (pre)
 • Ervaring met Product Lifecycle processen (van idee tot uitfasering)
 • Ervaring met opstellen van Business Cases
 • Ervaring met Product Markt Combinaties
 • Ervaring met Product Marketing & organisatie Events

Bij ons krijg jij

Bij ons krijg je de vrijheid en zelfstandigheid om expert te zijn binnen jouw vakgebied. Jij wordt zo onderdeel van ons succes en je krijgt de kans om je persoonlijk te ontwikkelen op zowel nieuwe technologieën als op vaardigheden. Dit doen we door humor en passie als drijfveren in te zetten. Maar ook door op vrijdagmiddag samen een biertje te drinken!

Verder

 • Een uitstekend salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Lease auto, laptop, telefoon en pensioenregeling;
 • Opleidingsbudget en persoonlijk ontwikkelingsplan.

Als jij ook denkt dat succes begint waar anderen stoppen en je wilt meedoen om de top te bereiken, nodigen we je graag uit om te solliciteren.

Solliciteer nu!
Kun jij ons overtuigen van je innovatieve en gemotiveerde aanpak?
Dan ontvang ik graag je CV en motivatie via recruitment@uniserver.nl

Ons bedrijf

Wij willen de complexe cloud (infrastructuur) technologie eenvoudig toegankelijk maken voor bedrijven. Onze passie voor techniek en innovatie willen we vertalen naar een praktische toepassing: wij willen het beheer van cloud services op één plek samenbrengen. Wij geloven in doen waar je goed in bent. Kortom:

Wij willen het leven van onze IT partners en klanten makkelijker maken door het verbeteren van hun business performance en dit doen we door het versimpelen van complexiteit in technologie

Onze ambitie is om over 10 jaar de grootste, snelste en beste hybride cloud infrastructuur provider van Nederland te zijn.

Zo doen we dat!

Uniserver staat aan de vooravond van het veroveren van de hybride cloud markt. Wij zijn er klaar voor om onze diensten, als beste, snelste en grootste in de markt te ontwikkelen. Dit lukt ons alleen met talent dat net als wij lef heeft, veel verantwoordelijkheid aan kan en ook zelfstandig kan werken.

Om de kwaliteit te kunnen leveren die wij nastreven hanteren we een aantal uitgangspunten. Ten eerste gebruiken we voor ons eigen platform de beste hardware, software, technologieën en mensen die er zijn. Ten tweede werken we samen met vooraanstaande kwaliteitspartners zoals HP, VMware en Zerto. En ten derde komen wij onze toezeggingen altijd na: afspraak is afspraak.

We zijn betrokken bij onze klanten. We gaan samen uitdagingen aan en realiseren samen innovatieve oplossingen. We vinden het oprecht leuk om de klant te helpen en overtreffen graag hun verwachtingen.          

Onze mensen laten zich kenmerken als creatief en innovatief. En we blijven nuchter, een sterke doe-maar-normaal houding met humor en passie. We zijn enthousiast en doen met plezier ons werk. We houden van aanpakken en worden gestimuleerd om ondernemend te zijn.

Wij hebben  een servicegericht DNA. Ook efficiency en kwaliteit zitten in ons bloed: snel en goed. Wij werken op basis van ITIL standaarden en zijn volledig ISO 20.000 gecertificeerd. Ons motto: gewoon doen!

 

Een keertje meelunchen?

Benieuwd naar de sfeer op ons kantoor? Laat je gegevens achter en wij bellen je voor een afspraak zodat je met ons mee kunt lunchen en we kennis kunnen maken met elkaar.

Reageer op deze vacature

Ben jij onze droomkandidaat? Reageer dan direct op deze vacature!

Solliciteer op deze baan

Deel deze vacature

Jiska Rodenburg

Talent Manager