Reageer op deze vacature

Ben jij onze droomkandidaat? Reageer dan direct op deze vacature!

Solliciteer op deze baan

Deel deze vacature

Jiska Rodenburg

Talent Manager

Product Manager

Wie ben jij
Jij behoudt het overzicht in een wereld van complexe IT. Je snapt als geen ander waar de klant naar op zoek is en kunt technische bouwstenen vertalen naar een simpel en behapbaar verhaal.
Als Product Manager ben je de spin in het web tussen de verschillende afdelingen – van techniek tot commercie - en val je direct onder de Operationeel Directeur. Je opereert zelfstandig, neemt initiatief en je bouwt mee aan de doorontwikkeling van het productportfolio van Uniserver.
In je heldere communicatie kun je feilloos schakelen en je aanpassen aan de persoon die je voor je hebt in zowel presentaties, digitale uitingen en een mondeling verhaal.
Cijfers hebben jouw interesse en je hebt een eigen methodiek in de bepaling van prijzen en vastlegging in prijslijsten en (mede) ontwikkeling van inzicht en analyse. Daar hoort de opzet van Product Markt Combinaties, inclusief analyse van markt en concurrentie bij.   

Wat doe jij
Als Product Manager ben je eigenaar van het product portfolio van Uniserver waar dagdagelijks honderden Partners gebruik van maken, als bouwsteen in de eigen propositie of door onze Producten direct bij eindklanten te positioneren.
Samen met de Operationele & Commerciële teams en het nog te ontwikkelen Product Team ben je continue bezig met de doorontwikkeling van ons portfolio. In de vertaling van technische verbeteringen naar functionele waarde maar ook het anders combineren van bouwstenen om een nieuwe Product Markt Combinatie (PMC) te vormen.
De Product pijler binnen de afdeling Operations is primair verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beschrijving en het succes van het dienst portfolio van Uniserver.
Van de ontwikkeling van nieuwe Producten rondom bijvoorbeeld IaaS en Workspace(s) en het uitschrijven van verbeteringen tot het onderhoud van relaties met onze strategische leveranciers en het actief bijsturen op marge en afname percentages. Producten gericht op implementatie door onze Partners maar ook aansprekend in verhaal en communicatie voor eindgebruikers.
Als Product Manager ben jij dé eigenaar (Product Owner) van de backlog met verbeteringen en in overleg met de stakeholders heb je een rol in de bepaling van de (sprint) werkzaamheden van de verschillende Development & Operations Teams.
Je komt rechtstreeks te werken onder de Operationeel Directeur en werkt nauw samen met zowel de teams in de afdeling Operatie als de teams van de afdelingen Sales, Marketing en Finance.
Samen met de Operationele Teams en het nog te formeren Product Team bouw je mee aan de toekomst van Uniserver in de Cloud.
Intern schakel je als een spin het web tussen de teams terwijl je commercieel de behoeften proeft en de vertaling maakt van de strategische doelen naar een interne & externe (Product) roadmap op korte en lange termijn.

Wat breng je mee
•    Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau; IT is je passie;
•    Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring met aantoonbare ervaring in de ontwikkeling van nieuwe Producten en de doorontwikkeling van bestaande Producten;
•    Je scoort hoog op de volgende competenties: Plannen – Besluitvaardig – Klantgericht – Innovatief – Overtuigen – Helicopterview – Kwaliteit – Drive;
•    Relevante werkervaring met Product Portfolio in een indirect kanaal;
•    Ervaring met ontwikkeling van nieuwe Producten en/of Diensten;
•    Ervaring met bepaling van inkoop- en verkoopprijzen, inclusief analyse en inzicht;
•    Ervaring met Product Lifecycle processen (van idee tot uitfasering);
•    Ervaring met het opstellen van Business Cases;
•    Ervaring met het maken van Product Markt Combinaties;
•    Ervaring met Product Marketing & organisatie van Events;
•    (Pre) Ervaring met opbouwen van een eigen (Product) Team en rol van Product Owner.

Bij ons krijg jij
Bij ons krijg je de vrijheid en zelfstandigheid om expert te zijn binnen jouw vakgebied. Jij wordt zo onderdeel van ons succes en je krijgt de kans om je persoonlijk te ontwikkelen op zowel nieuwe technologieën als op vaardigheden. Dit doen we door humor en passie als drijfveren in te zetten. Maar ook door op vrijdagmiddag samen een biertje te drinken!

Verder
•    Een uitstekend salaris op basis van kennis en ervaring;
•    Lease auto, laptop, telefoon en pensioenregeling;
•    Opleidingsbudget en persoonlijk ontwikkelingsplan.

Wij staan voor kwaliteit in de Cloud. Dat is de belofte die wij maken naar onze partners en relaties. En ook naar onze werknemers. Als werknemers van Uniserver zijn we één team, dat verbonden is door onze passie voor het realiseren van kwaliteit in de Cloud.
Hoe we deze belofte waarmaken, dat vertellen onze kernwaarden: Klantgericht, Integer, Eenvoud en Samenwerken en daar KIES’en we elke dag opnieuw voor.

Als jij ook denkt dat succes begint waar anderen stoppen en je wilt meedoen om de top te bereiken, nodigen we je graag uit om te solliciteren: recruitment@uniserver.nl

Een keertje meelunchen?

Benieuwd naar de sfeer op ons kantoor? Laat je gegevens achter en wij bellen je voor een afspraak zodat je met ons mee kunt lunchen en we kennis kunnen maken met elkaar.

Reageer op deze vacature

Ben jij onze droomkandidaat? Reageer dan direct op deze vacature!

Solliciteer op deze baan

Deel deze vacature

Jiska Rodenburg

Talent Manager