skip to Main Content

Whitepaper: revolutioneer en digitaliseer
door het uitbesteden van IT.

Whitepaper: revolutioneer en digitaliseer
door het uitbesteden van IT.

Vraag de whitepaper hieronder aan. Je ontvangt deze direct in je mailbox.

We leven in een tijd waar elk bedrijf digitaal is. Het vermogen om snel in te spelen op de steeds veranderende behoeften in de markt vereist een aanpasbare, wendbare en moderne technologie-stack. Uniserver ondersteunt klanten daarom met de nieuwste, flexibele infrastructuuroplossingen. Uniserver is hét cloudplatform voor alle organisaties die hun bedrijfsvoering willen revolutioneren en digitaliseren door het uitbesteden van IT.

Overname IT-platformen is een dienst van Uniserver voor IT-bedrijven, MSP’s, ISV’s en middelgrote organisaties. Met deze dienst neemt Uniserver het IT-platform van een organisatie over. Alle functionaliteiten worden gemigreerd naar de gestandaardiseerde IT-infradienst van Uniserver. De klant neemt de benodigde IT-infrastructuur vervolgens af als een dienst die 100 procent flexibel, op- en afschaalbaar is. Bij zo’n overname neemt Uniserver ook niet-afgeschreven hardware over tegen boekwaarde, inclusief lopende software-of datacentercontracten.

Meer weten? Download dan vandaag nog de whitepaper hieronder.

Smaakt dit naar meer? Lees dan nu het succesverhaal van Stepco. Zij gingen je voor en lieten hun IT-infrastructuur overnemen door Uniserver.

Terug naar alle artikelen

Wij brengen de kracht
van de cloud naar de
Nederlandse markt!

Wat we doen
Back To Top
Uniserver