Hulp nodig bij de inrichting van je cloud infrastructuur?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Direct een afspraak maken

072 - 572 56 46

Jack Bruijn

Key Account Manager

Back-up as a Service

Een hoogwaardige back-up oplossing ontwikkeld voor en met partners.

Back-up as a Service is

Veilig

Met Back-up as a Service voorkom je dataverlies of datacorruptie. 

Betrouwbaar

De back-up wordt bewaard in een veilig datacenter op Nederlandse bodem. 

Verantwoord

Dataherstel is op ieder moment binnen enkele minuten te realiseren.

Data back-ups zijn essentieel voor de continuiteit van je organisatie

Softwarematige fouten en ook menselijke fouten, van zowel beheerders als eindgebruikers, kunnen leiden tot verlies van data of datacorruptie. De huidige ‘Bring Your Own Device’ (BYOD) trend, oftewel het gebruik van eigen devices door medewerkers, zal het risico op dataverlies voor organisaties verder vergroten.

Back-up van data is essentieel om de continuïteit van een organisatie te garanderen. Niet alleen het kunnen terughalen van organisatiedata is daarbij belangrijk, vooral ook de hersteltijd is een cruciale factor. 
 

Back-up as a Service

Voorkom het verlies van bedrijfskritische data en garandeer de bedrijfscontinuïteit met Back-up as a Service. Deze oplossing is gemaakt op basis van de moderne Veeam technologie welke eenvoudig en betrouwbaar te werk gaat. Iedere 24 uur wordt er ’s nachts een ‘snapshot’ gemaakt van de complete IaaS server, inclusief het besturingssysteem. De snapshot van de server wordt bewaard in een datacenter dat geografisch gescheiden is van de productieomgeving.

Dataherstel is op ieder moment binnen enkele minuten te realiseren. Via MijnUniserver kan onder andere inzicht worden verkregen in de status en historie van back-up werkzaamheden.

Cloud Connect Back-up

Als Veeam Platinum partner biedt Uniserver ook een krachtige en betrouwbare oplossing voor lokale omgevingen. Deze lokale back-up wordt gekopieerd en vervolgens opgeslagen in de cloud. Dit alles binnen enkele klikken voor maximale efficiëntie.

De 3-2-1 regel

Volgens de 3-2-1-regel moet je drie kopieën van je gegevens bewaren op twee mediatypen, waarvan één kopie op een andere locatie. Het kan lastig zijn om back-ups offsite op te slaan door de beperkte bandbreedte, enorme hoeveelheden gegevens en een gebrek aan resources die nodig zijn om een echte offsite opslagplaats voor back-ups in te richten en te onderhouden. Met Cloud Connect Back-up voldoe je aan de 3-2-1-regel zonder geld en resources te hoeven investeren in een secundaire locatie of extra bandbreedte. Ook is het mogelijk om Cloud Connect Replicatie als dienst af te nemen, waarin je organisatie binnen afgesproken tijd weer online is.

Cloud Connect Back-up.png

 Kostenefficiënt 

Een kostenefficiënte oplossing voor hoogwaardige back-up. Geen investeringen benodigd.

 Ontwikkeld voor en met partners

Uniserver werkt uitsluitend met partners en richt zich niet op de eindklant.

 Zelf in-control

Back-up as a Service wordt geleverd met een eenvoudig te gebruiken control panel. 

 Veeam Platinum Partner

Als Veeam Platinum Partner hebben wij de specialistische kennis en ervaring in huis om de optimale continuïteit van je organisatie te waarborgen.

 

‘Met Uniserver zijn wij klaar voor de toekomst’

Hans Hendrikx, ITSN

Meest gestelde vragen over Back-up as a Service

Bekijk alle meest gestelde vragen

Hulp nodig bij de inrichting van je cloud infrastructuur?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Direct een afspraak maken

072 - 572 56 46

Jack Bruijn

Key Account Manager