Hulp nodig bij de inrichting van je cloud infrastructuur?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Direct een afspraak maken

072 - 572 56 46

Michiel Pronk

Key Account Manager

Co-locatie

Een veilige en betrouwbare plaats voor jouw IT apparatuur. Volledig redundant en voorzien van 24/7 bewaking.

ICT apparatuur vraagt om enterprise niveau huisvesting

Een adequate huisvesting van ICT apparatuur vraagt tegenwoordig om een professionele benadering. De energiedichtheid van veel apparatuur is hoog, waardoor strenge eisen worden gesteld aan onder andere power voorziening en koeling. Ook het redundant inrichten van professionele huisvesting, inclusief goede connectiviteit, vraagt om een professionele aanpak en significante investeringen in een datacenter infrastructuur.

Een datacenter moet bovendien in staat zijn om ook in de nabije toekomst aan de evoluerende huisvestingscondities van ICT apparatuur te kunnen voldoen. Voor enterprises, MKB bedrijven, overheden, system integrators en service providers wegen dergelijke hoge CAPEX investeringen in een datacenter infrastructuur vaak niet op tegen de mogelijkheden van outsourcing middels colocatie.

Uniserver Co-locatie

Uniserver biedt colocatie diensten vanuit eigen streng beveiligde suites in twee enterprise niveau datacenters: Equinix Amsterdam 3 (AM3) en Equinix Amsterdam 5 (AM5). Uw ICT apparatuur wordt in dat geval in de suites geïnstalleerd en voorzien van onder andere stroom, uitgebreide netwerkvoorzieningen en efficiënte koeling.

Uniserver Colocatie is zowel beschikbaar in private racks als in een rack dat gedeeld wordt met andere afnemers van Uniserver. De oplossing is zelfs een optie voor de kleinst mogelijke colocatiebehoefte, met minimale afname eenheden vanaf 1U. Dataverkeer kan worden ingekocht in pakketten per maand, dan wel op basis van nacalculatie. Eenvoudige werkzaamheden kunnen door Uniserver engineers op afstand worden uitgevoerd. Vanuit veiligheidsoogpunt en kwaliteitsborging voor klanten, kiest Uniserver voor het begeleid bezoeken van de betreffende datacenters.

‘We kunnen nu de meest duurzame IT service van de wereld leveren’

Patrick Keulen, Engie Services Nederland

Meest gestelde vragen over Co-locatie

Bekijk alle meest gestelde vragen

Hulp nodig bij de inrichting van je cloud infrastructuur?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Direct een afspraak maken

072 - 572 56 46

Michiel Pronk

Key Account Manager