Hulp nodig bij de inrichting van je cloud infrastructuur?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies

Direct een afspraak maken

072 - 572 56 46

Jack Bruijn

Key Account Manager

Infrastructure as a Service

Bouw je IT-diensten op een solide infrastructuur met infrastructure as a service. 

Bouw je IT-diensten op een solide infrastructuur

Betrouwbaar

Ontwikkeld voor de hoogste beschikbaarheid. Geleverd vanuit Nederlandse tier 3+ datacenters.

Flexibel

Private, public of multicloud. De vereiste workload bij de juiste cloud.

Eenvoudig

Met ons selfservice portaal Mijn Uniserver regel je eenvoudig zelf alles.

Infrastructure as a Service

Voor onder andere ICT dienstverleners, corporate IT afdelingen, Software as a Service(SaaS) en Platform as a Service(PaaS) providers, leidt de inrichting en het beheer van een IT basisinfrastructuur af van de activiteiten waarmee daadwerkelijk waarde wordt gecreëerd.

Voor deze organisaties biedt Uniserver Infrastructure as a Service, een cloudplatform dat als fundament kan worden ingezet om je eigen ICT diensten op te ontwikkelen. Dit platform is in volledig beheer van Uniserver met de hoogst mogelijke beschikbaarheid. zodat jij je kunt focussen op je core business. Naast de IaaS laag biedt Uniserver een aantal ‘add-on’ diensten en opties om infrastructuren volledig klantspecifiek te maken, zoals: verschillende back-up mogelijkheden, security diensten, disaster recovery en storage opties.

Selfservice

Via ons selfservice portaal Mijn Uniserver kun je gemakkelijk aanpassingen doorvoeren aan je eigen cloud omgeving. Servers aanmaken of verwijderen, extra opslag, meer rekencapaciteit? Je regelt het in een paar klikken. Naast de mogelijkheid om je eigen cloud te beheren, geeft MijnUniserver je inzicht in de administratie, performance management en kun je een case loggen voor onze supportafdeling. 

Uniserver biedt technische beheerders tevens toegang tot VMware vSphere Client, voor diepgaande performance informatie, het configureren van netwerkkaarten en bijvoorbeeld het plaatsen van ISO images.

 Vraag een demo van MijnUniserver aan

Datacenters en leveranciers

Het Uniserver IaaS platform is gebaseerd op ‘state of the art’ componenten van onder andere HPE, VMWare en Cisco. Daarnaast is het volledig redundant uitgevoerd over verschillende tier 3+ datacenters in Nederland, vanuit Equinix Amsterdam 5 en 8, en het ENGIE Services datacenter in Maastricht.

Onze infrastructuur op Nederlandse bodem kenmerkt zich door de vele kwaliteitskeurmerken, certificeringen, zodat maximale continuïteit, veiligheid en schaalbaarheid gewaarborgd is.

 Vraag een rondleiding in ons datacenter aan

Service en Support

Bij afname van infrastructure as a service kun je rekenen op 24/7/365 support. De hoge betrouwbaarheid van de dienstverlening wordt door Uniserver gegarandeerd door middel van een Service Level Agreement (SLA), die op alle diensten van Uniserver van toepassing is.

Met de verschillende SLA varianten heb je als partner de garantie dat de dienstverlening conform afspraak wordt geleverd en ondersteund. In de SLA worden per dienst onder meer de beschikbaarheid, service windows, reactietijden en garantieclausules vastgelegd. 

‘Voor ons zijn flexibiliteit en duidelijke afspraken enorm belangrijk!’

Wilbert van Beek, Ictivity

Meest gestelde vragen over Infrastructure as a Service

Bekijk alle meest gestelde vragen

Hulp nodig bij de inrichting van je cloud infrastructuur?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies

Direct een afspraak maken

072 - 572 56 46

Jack Bruijn

Key Account Manager