Hulp nodig bij de inrichting van je cloud infrastructuur?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Direct een afspraak maken

072 - 572 56 46

Michiel Pronk

Key Account Manager

Life of a partner

Samen zorgen we voor jouw succes.

Zorgeloze onboarding

Wanneer je beslist om je IT-infrastructuur uit te besteden dan wil je dat dit op een zorgvuldige manier gebeurt. Uniserver heeft de specialistische kennis en ervaring in huis om elke omgeving op een gepaste manier te onboarden. Iedere omgeving vraagt om een specifieke aanpak. Samen komen we tot de juiste strategie zodat continuïteit en security gewaarborgd zijn.

Succesvol samenwerken

Als partner kun je rekenen op tijd, kennis en middelen om gezamenlijk commerciële en technische inspanningen tot een succes te maken. Wij werken uitsluitend met partners. Dit betekent dat we voorkomen dat we elkaar voor de voeten lopen. De doelstellingen van jouw bedrijf zijn gelijk aan die van ons. Met meer dan 70 cloudspecialisten staan wij voor je klaar. Neem eens een kijkje op onze pagina ‘Partner Programma’ en zie wat wij doen in samenwerking met onze partners.

Kijken naar de toekomst

De veranderingen in de IT-wereld gaan erg snel en hebben invloed op je business performance. Kies je voor een partner die vraagt wat je levert? Of kies je een partner die samen met jou een route uitstippelt om adequaat in te spelen op en te profiteren van deze veranderingen? De continuïteit van je bedrijf is onze prioriteit. En mocht het aan de orde komen dan zorgen we voor een goede exitstrategie.

Kies Uniserver als strategische cloud partner

Met 20 jaar ervaring in de cloud zorgt Uniserver voor een betrouwbaar platform dat volledig redundant is uitgevoerd. Opgebouwd met uitsluitend hoogwaardige soft- en hardware van vooraanstaande leveranciers. Hierdoor kun je je focussen op de core business zonder je zorgen te maken over IT.

‘We kunnen nu de meest duurzame IT service van de wereld leveren’

Patrick Keulen, Engie Services Nederland

Hulp nodig bij de inrichting van je cloud infrastructuur?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Direct een afspraak maken

072 - 572 56 46

Michiel Pronk

Key Account Manager