Hulp nodig bij de inrichting van uw cloud infrastructuur?

Interesse in multicloud? Neem contact met ons op om dit verder door te spreken.

Direct een afspraak maken

072 - 572 56 46

Michel Jeucken

Manager ISV

Managed Containers & Orchestration

Wat is Managed Containers & Orchestration? 

De dienst Managed Containers & Orchestration is een zorgvuldig samengestelde en gekoppelde suite van industry standard software die het mogelijk maakt om een applicatie bestaande uit containers beschikbaar te stellen en te orkestreren. Deze dienst stelt bedrijven in staat om focus aan te brengen op de (door)ontwikkeling van cloud native applicaties. Hierdoor versnelt de groei en vergroot dit de innovatiekracht van organisaties.  

Hoe werkt Managed Containers & Orchestration? 

Het fundament van de dienst Managed Containers & Orchestration is de bewezen technologie Kubernetes in combinatie met een door Uniserver zorgvuldig samengestelde software suite. Deze samenstelling staat garant voor interoperabiliteit met public cloudoplossingen. Als resultaat kunnen applicaties cloud-agnostisch worden gemaakt en draaien op een stabiele en schaalbare omgeving dat optimaal presteert.  

Onderscheidend vermogen 

Volledig beheerd 
Als verlengstuk van de Uniserver Cloud beheert Uniserver met deze dienst de volledige infrastructuur om veilig en betrouwbaar containers te draaien en orkestreren. Onze gecertificeerde experts installeren, configureren, beheren en onderhouden de infrastructuur én de suite aan software die hiervoor nodig is. Uniserver monitort dit 24/7 met behulp van geavanceerde tooling. Mocht er toch een verstoring voorkomen, dan grijpen onze experts in. Zo kan een cloud native applicatie optimaal presenteren zonder dat je hier omkijken naar hebt. Heb je toch behoefte aan ondersteuning? Onze supportspecialisten staan direct voor je klaar.  

Alles-in-één oplossing - “single pane of glass” 

De software suite biedt al het gereedschap dat nodig is om containers uit te rollen, te draaien en te orkestreren. De gehele suite van software staat achter één toegangspoort, de “single pane of glass”. Hierdoor biedt Uniserver een alles-in-één oplossing die volledig te bedienen is vanuit één centraal dashboard. 

Uniserver App-Store 
Softwareontwikkeling bestaat niet altijd uit het opnieuw uitvinden van het wiel. Vaak wordt er gebruikt gemaakt van reeds bestaande standaardoplossingen. De software wordt dan gebruikt als bouwblok voor functionaliteit in de applicatie. Dit bespaart veel ontwikkeltijd en investeringen. Uniserver stelt daarom een App-Store beschikbaar die gevuld is met speciaal geselecteerde industry standard bouwblokken/ containers. Deze zorgvuldig gekozen containers conformeren aan hoge eisen en zijn getoetst op veiligheid, stabiliteit en betrouwbaarheid, zodat je als ontwikkelaar hier direct mee aan de slag kan. 

 

Gecertificeerde Service Provider 

Uniserver beschikt over gecertificeerde experts voor het ontwerpen, beheren, ondersteunen en onderhouden van Kubernetes. Dit wordt daarbij versterkt met de accreditatie van Kubernetes Certified Service Provider die Uniserver heeft verkregen van The Cloud Native Computing Foundation en staat garant voor de best mogelijke dienstverlening op dit vlak. 

Uniserver is lid van de Linux Foundation en The Cloud Native Computing Foundation waarmee we direct betrokken zijn bij de (door)ontwikkeling van Kubernetes en daaraan gerelateerde software. 

Hulp nodig bij de inrichting van uw cloud infrastructuur?

Interesse in multicloud? Neem contact met ons op om dit verder door te spreken.

Direct een afspraak maken

072 - 572 56 46

Michel Jeucken

Manager ISV