Hulp nodig bij de inrichting van je cloud infrastructuur?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Direct een afspraak maken

072 - 572 56 46

Jack Bruijn

Key Account Manager

Multicloud

Door de flexibele Multicloud van Uniserver kun je beter inspelen op veranderingen en je blijven richten op groei.

Multicloud is

Veilig

Omdat elke applicatie en bijbehorende data de vereiste security krijgt.

Wendbaar

Doordat capaciteit snel kan worden op- en afgeschaald naar gelang de businesseisen.

Efficiënt

Doordat elke workload beschikt over passende IT-middelen. Qua prestaties en budget.

Wat is multicloud?

Multicloud van Uniserver stelt je in staat private en public cloudomgevingen te combineren. Dat is van belang omdat verschillende workloads ook een verschillende cloudomgeving vereisen. Zo ontstaat er een hybride cloud waarin gegevens en toepassingen kunnen worden uitgewisseld tussen private en public clouds. Je kunt dan ook voor iedere cloudbehoefte bij Uniserver terecht. Multicloud maakt het mogelijk efficiënter om te gaan met tijd, kennis en investeringen waardoor je de business performance verhoogt.

Alles centraal geregeld

Als provider van Multicloud biedt Uniserver toegang tot de services van grote cloudplatforms, zoals Microsoft Azure, Azure Stack en Amazon Web Services (AWS). Daarnaast bieden wij een eigen cloudservice, de Uniserver Cloud. Het gebruik van de verschillende cloudomgevingen is centraal geregeld. Je hebt één contract en één heldere factuur. We helpen en adviseren je bij de inrichting van een flexibele en schaalbare hybride cloudomgeving. Daarmee ontzorgt Uniserver je volledig.

Bepaal zelf de workloads

Met Multicloud kun je zelf bepalen waar je je specifieke workloads wilt plaatsen. Zo kun je dus zelf een combinatie van serviceproviders samenstellen en in hetzelfde contract verschillende cloudservices afnemen. Bovendien geven we advies over waar welke workload het beste kan worden geplaatst. Denk hierbij aan het voldoen aan wet- en regelgeving of aan het realiseren van kostenvoordelen. Op deze manier kom je tot een optimale mix van cloudservices.

Kies Uniserver als strategische cloud partner

Met 20 jaar ervaring in de cloud zorgt Uniserver voor een betrouwbaar platform dat volledig redundant is uitgevoerd. Opgebouwd met uitsluitend hoogwaardige soft- en hardware van vooraanstaande leveranciers. Hierdoor kun je je focussen op de core business zonder je zorgen te maken over IT.

Meer informatie over Multicloud? Download de whitepaper.

Download

Download de whitepaper

‘Voor ons zijn flexibiliteit en duidelijke afspraken enorm belangrijk!’

Wilbert van Beek, Ictivity

Meest gestelde vragen over Multicloud

  • Succesvol (multi)cloud resellen

    Als partner van Uniserver word je in staat gesteld om multicloud succesvol aan te bieden aan je (potentiële)klanten. Met ons partnerprogramma bieden wij een ready to go service om je binnen 10 dagen in staat te stellen om de cloud diensten te verkopen. Zo kun je gebruik maken van de public clouds van Azure en Amazon en die combineren met de Uniserver cloud of on-premise omgevingen. Dit alles met één heldere factuur. Samen brengen we de klantbehoefte in kaart en komen we tot de optimale cloudmix, zodat optimale efficiëntie, schaalbaarheid en betrouwbaarheid gegarandeerd is. 

Bekijk alle meest gestelde vragen

Hulp nodig bij de inrichting van je cloud infrastructuur?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Direct een afspraak maken

072 - 572 56 46

Jack Bruijn

Key Account Manager