Hulp nodig bij de migratie naar SAP HANA?

We nemen graag de mogelijkheden met u door. Neem contact op met onze Key Account Manager.

Direct een afspraak maken

072 - 572 56 46

Jack Bruijn

Key Account Manager

SAP Platform as a Service

Is SAP van levensbelang voor de continuïteit van jouw organisatie? Dan wil je een platform waarop je kunt vertrouwen. Met SAP Platform as a Service van Uniserver ben je verzekerd van hoge uptime, performance en continuïteit, zonder hoge kosten.

SAP Platform as a Service

Veiligheid

SAP PaaS wordt door ons geleverd vanuit Nederlandse tier 3+ datacenters. In samenwerking met HPE en onze SAP-beheerpartner is een referentiearchitectuur ontwikkeld waarmee security is gewaarborgd.  

Performance

De SAP-servers zijn zorgvuldig geïntegreerd in ons bestaande IaaS-platform voor een optimale performance.

Continuïteit

Ons platform kenmerkt zicht door een beschikbaarheidsgarantie van >99,98%. Bovendien staan wij samen met onze SAP-beheerpartner garant voor een flexibel en schaalbaar platform.

SAP PaaS voor HANA 

Vanaf 2027 ondersteunt SAP alleen nog de ontwikkeling van het HANA-platform. Dit betekent dat iedere organisatie die SAP gebruikt op den duur moet overstappen. We weten dat een dergelijke migratie geen sinecure is. Samen met onze SAP-beheerpartners helpen we je daarom nu al beheerst over te stappen.

Uniserver is SAP Certified infrastructuurspecialist en werkt samen met SAP-implementatiepartners. We leveren al sinds 2007 Infrastructure as a Service en bedienen ruim 8000 eindklanten met onze 100+ IT-partners. Door onze kennis van de onderliggende technologie, kun jij je volledig richten op het optimaal benutten van SAP en hoef je zelf niet te investeren in hardware of je te bekommeren over het beheer hiervan.

 

  Meer weten?

Download hier het whitepaper Migratie naar innovatie over SAP HANA en S/4 HANA.

‘Gespecialiseerd in de EAM-suite van SAP, PPM, Plant Maintenance, SAP HANA, Gateway, Business Intelligence en Security. ’

NEWITERA

Implementatiepartners

newITera

newITera is sinds 2011 toonaangevend in consultancy voor organisaties, industrieën en overheden.  Op organisatorisch en IT vlak.

Met haar hoofdkantoor in Beuningen en meer dan 50 ervaren en gemotiveerde SAP-experts in huis is newITera een zeer betrouwbare en gebalanceerde (gespreks)partner. newITera is onder meer gespecialiseerd in de EAM-suite van SAP, PPM, Plant Maintenance, SAP HANA, Gateway, Business Intelligence en Security. 

www.newitera.nl

Partner worden?

Levert u technische en/of functionele SAP-ondersteuning aan eindgebruikers. Dan komen we graag met u in contact.

Lees meer over ons partnerprogramma. 

Hulp nodig bij de migratie naar SAP HANA?

We nemen graag de mogelijkheden met u door. Neem contact op met onze Key Account Manager.

Direct een afspraak maken

072 - 572 56 46

Jack Bruijn

Key Account Manager