Hulp nodig bij een security vraagstuk?

Onze security specialisten staan je graag te woord.

Direct een afspraak maken

072 - 572 56 46

Michiel Pronk

Key Account Manager

Security

Security is een kans, niet een probleem.

Security zit in elke laag van je organisatie

Security speelt in iedere laag van de organisatie een belangrijke rol:

  • De handelwijze van medewerkers die elke dag hun werk doen.
  • De technologie die van hoge kwaliteit en up to date moet zijn.
  • Partners die zich houden aan securityrichtlijnen en hier proactief op handelen.
  • De processen die ervoor zorgen dat je in control bent over je eigen security-beleid.

Goed huisvaderschap

Het is van belang dat je infrastructuur op een fysiek veilige plaats staat. Onze infrastructuur staat bij vooraanstaande tier 3 datacenters van Equinix en Engie. Dit garandeert de hoogste vorm van bescherming en het kleinste risico op uitval.

In-control

Enerzijds wordt de omgeving periodiek gescand op risico's en andere gevaren door software die autonoom draait. Anderzijds wordt er gewerkt met externe partijen die verschillende onderdelen van tijd tot tijd uitlichten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van ethische hackers.

Een back-up- en recovery-plan

Zorg voor een goed back-up en recovery plan. Als enige Veeam Platinum Partner in Nederland kunnen wij hoogwaardige back-up en disaster recovery oplossingen bieden op pay per use basis. Veilig, eenvoudig en schaalbaar. 

Kwaliteit in de keten

Security start bij jezelf, maar gaat verder in de keten. Onze partners, zoals HPE en VMware, schakelen direct met ons in geval van een risico. We acteren proactief en houden onze infrastructuur actueel zodat de klant niet belast wordt.

ISO27001 en NEN7510

Uniserver is volledig ISO 27001 en NEN7510 gecertificeerd. Onze mensen werken volgens processen die voldoen aan deze richtlijnen zodat we onder andere grip houden op autorisatiebeheer en risico's zoveel mogelijk uitsluiten. Daarnaast zorgen de certificeringen ervoor dat de volledige keten naar de eindklant volgens de geldende richtlijnen kan worden ingericht.

Securityteam

Uniserver werkt met een securityteam waarin over verschillende disciplines risico's in kaart worden gebracht. Zo worden er analyses losgelaten op de logs uit onze datacenters en wordt er zorgvuldig omgegaan met change management. Zo geven wij bedreigingen van buitenaf, zoals ransomware-aanvallen, geen kans.

Kies Uniserver als strategische cloud partner

Met 20 jaar ervaring in de cloud zorgt Uniserver voor een betrouwbaar platform dat volledig redundant is uitgevoerd. Opgebouwd met uitsluitend hoogwaardige soft- en hardware van vooraanstaande leveranciers. Hierdoor kun je je focussen op de core business zonder je zorgen te maken over IT.

‘We kunnen nu de meest duurzame IT service van de wereld leveren’

Patrick Keulen, Engie Services Nederland

Meest gestelde vragen over Security

Bekijk alle meest gestelde vragen

Hulp nodig bij een security vraagstuk?

Onze security specialisten staan je graag te woord.

Direct een afspraak maken

072 - 572 56 46

Michiel Pronk

Key Account Manager